Franeaza roata spate dreapta mai mult ca restul
![]() ![]() ![]() |
Franeaza roata spate dreapta mai mult ca restul
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Nu prea vad unde ar putea sa puna piulita aia si cu ce scop ,poate a infiletat-o pe axul puntii ,desi nu prea as vedea legatura cu frana .Probabil trebuie reglati putin sabotii ,nu-si mai fac cursa cum trebuie si raman pe tambur ,alta explicatie nu gasesc
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
E totul ok... cand mi-a dat jos piulita sa merg la ITP nu mai facea... am totul nou si reglat, ma intereseaza care e treaba cu piulita aia si una a pus-o exact.
This post has been edited by Alexio: 29 Mar 2011, 22:02 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Singura improvizatie care mi-a facut-o si mie un mecanic la frana pe spate a fost cu un cui indoit pus la tija aia pentru frana de mana ,nu stiu scopul dar cica metoda destul de cunoscuta , dar de faza asta cu piulita eu nu am auzit pe nimeni pana acum
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poate a pus-o la limitator cumva?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Alexio |
![]()
|
El a zis asa: ti-o pun ca masina sa considere ca e mereu grea pe spate si sa franezi cu toate 4 rotile...
SI chiar franeaza cu toate 4 adica daca apas frane si nu ai centura zbori prin geam, problema e ca ma trage rau si ma impinge spre stanga. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(Alexio @ 29 Mar 2011, 22:01) E totul ok... cand mi-a dat jos piulita sa merg la ITP nu mai facea... am totul nou si reglat, ma intereseaza care e treaba cu piulita aia si una a pus-o exact. QUOTE(Alexio @ 29 Mar 2011, 22:18) El a zis asa: ti-o pun ca masina sa considere ca e mereu grea pe spate si sa franezi cu toate 4 rotile... SI chiar franeaza cu toate 4 adica daca apas frane si nu ai centura zbori prin geam, problema e ca ma trage rau si ma impinge spre stanga. Ti-ai cam raspuns singur ! Da-o Doamne iarta-ma jos si scapa de problema ,cine stie ce inventie mioritica o fi facut ala pe acolo |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Alexio |
![]()
|
Oricum dupa iarna asta am devenit expert in redresari la viteza si pe drumuri inguste inclusiv printre masini... e al dracului de nenorocita faza la frane mai puternice...
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
te bagi sub masina prin dreapta spate si deasupra puntii e limitatoru si scoti piulita aia de acolo
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Alexio |
![]()
|
Bun multumesc!
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Faimosul tau mecanic practic ti-a anulat limitatorul de frana, ceea ce inseamna ca indiferent de incarcatura, vei avea cam aceeasi forta de franare pe toate 4 roti. Problema apare cand masina e goala, puntea spate fiind mult mai usoara rotile din spate se vor bloca la o franare mai puternica, de aici pericol mare de pierdere a directiei, derapaje. Desi limitatoarele sunt de foarte proasta calitate, totusi ar merita sa-l schimbi, poate ai noroc si nimeresti unul bun, reglajul lui s-a mai discutat pe forum, bafta
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
Alexio |
![]()
|
Inteleg... la ITP a fost FOARTE ok cu franele. Dar scosese el piulita.
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
ct-03-tvy |
![]()
|
![]() ct_010 Group: Members Posts: 828 Joined: 11 May 08 ![]() |
la itp cu piulita aia ..iti scuipa masina de pe role.de zici ce e aia
![]() |
--------------------
aro
10.4 1.6 D
1993
|
|
Alexio |
![]()
|
Deci o piulita a facut mai mult decat inginerii de la Porsche. A reusit sa sporeasca franarea cu 50%...
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Da, a reusit sa faca o mare timpenie. Limitatorul are niste pasi specifici penru reglaj. Ori cu manometru - singura metoda documentat-agreata sau, cu rabdate, din aproape in aproape.
Oricum la tine trebuie reglat si jocul intre sabot si tambur si/sau verificat daca nu ai vaselina, uzura sau cilindru gripat la rotile spate, in speta la cealalta roata. |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
adriano94 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 May 09 ![]() |
daca vrei da-mi un PM si iti dau ceva sa te ajute;)
This post has been edited by adriano94: 31 Mar 2011, 14:38 |
--------------------
dacia
1310
2002 Li
- XX 11 NED
|
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
de acord cu deaconuliviu.
|
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
ma cheama cu dIaconu, nu cu E dar.. uneori si cu degetul...
Glumesc. This post has been edited by diaconuliviu: 1 Apr 2011, 08:39 |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
Danut 88 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 686 Joined: 26 February 11 From: Popesti-Leordeni ![]() |
Scuze!!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan /exSolenza /ex1310
2007 /2003 Scala/1999 L
- IF __ PTR/IF 05 SYZ/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:53 |