bataie fata
![]() ![]() ![]() |
bataie fata
damileanu26 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia solenza
scala
2004
- is76kos
|
|||
AZY |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 July 09 From: Ploiesti Prahova ![]() |
Salut,
Verifica tampoanele de la motor si cutie, cel mai probabil este de la cel rasucit( de sub masina). |
--------------------
Dacia
Solentza
2003,clima
- Ph-09-AZY
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
planetara e defecta la tripoda spre cutie.acu nu stiu care din ele.eu am avut probleme cu cea dreapta la tripoda,cand o acceleram batea
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
damileanu26 |
![]()
|
sal
mersi pt informatii dar din ce parea a fi tamponul de la motor se pare ca au fost bujiile.desi lucrau nu functionau la parametrii normali de zguduia motorul intr-un hal de nedescris.bujii schimbate acu 2 saptamani dinalea cica de origine.planetarele nu au nimic sal si sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia solenza
scala
2004
- is76kos
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Eyquem-urile nu sunt tocmai niste bujii reusite, insa ar trebui verificate macar la 10.000 km.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
damileanu26 |
![]()
|
stiu maskatu dar cica sunt de origine si altele nu am prea gasit.
am avut inainte bosh-uri cu patru capete si tot mi-au facut probleme. luasem acum vreo 2 luni niste bujii de solenza de origine cum zicea omul de la magazin si cand am ajuns la masina avea filetul mai mare si nici nu intra fisa pe ele iar ala de la service o tot forta sa intre pana iam zis sa o lase asa ca imi strica filetul si o sa imi cumpere o chiuloasa noua.asa ca a luat tarot si mia curatat filetul si leam pus la loc pe alea bosh.el zicea ca sunt bune.nici nu mai gasesti un service unde sa ai certitudinea ca se pricep oamenii aia ca de dat cu presupusul oricine poate.cand am avut probleme cu un fir de la releul acuantor si aia de la meridian dadeau din colt in colt si imi spuneau ca e dus calculatorul.deci asata e romania sal si multa bafta tuturor |
--------------------
dacia solenza
scala
2004
- is76kos
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Indiferent cum iti merge motorul , bataile acelea e clar ca sunt din alta parte . Ca nu le mai auzi ca se tureaza altfel motorul e una , dar sa spui ca pe partea de rulare nu se mai aud batai ca ai schimbat bujiile ... e alta .
Daca se comporta asa la orice subturare , inseamna ca problema exista , doar ca nu o mai auzi la fel de tare ca inainte . Ori catalizatorul iti atingea de scut , ori bucsa anti-rasturnare , ori pe traseul de evacuare s-a dus vre-o bucsa/colier . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:08 |