Problema creere cont nou., Nu pentru mine, pentru un prieten.
![]() ![]() ![]() |
Problema creere cont nou., Nu pentru mine, pentru un prieten.
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 102.71k ) Number of downloads: 421 |
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai daca ai scris creere in loc de creare inseamna ca faci ceva gresit.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
ok. Mersi. Alte idei?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
prietenul ala nu se pricepe sa faca un cont?
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca de obicei, in stilul cu care suntem obisnuiti, posturi numai la obiect
![]() Iulikk, in locul tau as da un MP la un Admin dupa ce as sterge prajiturile in browser si as mai incerca o data.... Tre sa mearga, nu are cum... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa inteleg ca postul tau a fost la obiect!
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sa stearga cookies sau sa faca cont folosind internet explorer sau opera.
spor |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa-si inregistreze cont de pe calculatorul lui, nu de pe a altuia care are cont pe aici.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Iulikk |
![]()
|
Maine o sa vina cu laptopul lui la mine, si o sa incerc de pe Internet Explorer.
EDIT: am mai incercat de 2-3 ori, am sters cookie si cache, dar fara rezultat. This post has been edited by Iulikk: 7 Apr 2011, 00:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu te-am intrebat daca ai introdus toate datele corect, nu de alta dar poate faci acelasi tip de3 greseli.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:35 |