Doua dungi negre pe anvelope
![]() ![]() ![]() |
Doua dungi negre pe anvelope
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce marca sunt? sunt cumva reesapate?
mai da detalii ca nu ajunge sa spui aici "nu mai merge masina..ce are?" ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 16 Jun 2005, 06:57) m-am uitat atent la cauciucurile de pe spate si am vazut ca a aparut pe fiecare cauciuc in parte 2 dungi negre pe exteroirul benzi de rulare!asta dupa un drum de 432 km !ce au?? Trecea, pe la tine prin cartier, azi o caruta cu unii si nu mai tipau "fiare vechi cumpaaaaa!" ci "roti echilibraaaaaa, geometrie faceaammmmmm, nicio dungan pneurile nu mai faceammmmm!" |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
DODOPASARE
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
clau lcf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 23 February 05 From: Constanta ![]() |
poate ai carat prea multa greutate si a frecat in aripa. se mai intampla
|
--------------------
Volskwagen
Corrado
1995
- CT 29 VRG VW Corrado VR6 2.9 & Opel Astra G caravan 2.0 DTL.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
du-te la geometrie si vezi ce are.... parerile de aici nu au nici un rezultat...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.514 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
puntea pozitionata gresit, roti prea late, ti-a frecat in aripi
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci cauciucurile au cam 67-80.000km au fost originale pe masinuta!greutate eu+copiloata+1o kg!presiune(daca mai merge bine manometrukl)2,4 bar!echilibrate acum 1 luna!a si sunt pe spate.nu atinge nimica!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
ai cumva arcuri de-alea de break ? sau vreo schimbare fata de dacia standard ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
DodoBird |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 572 Joined: 15 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sandman @ 16 Jun 2005, 12:44) Ai sa ramai uimit ce Dacii (in genre lovite si reparate "la misto : co vinde mandea" ) am vazut cu roti pe spate fara geometrie am vazut ! Astfel incat nu numai motorul e "in V" dar si puntea ! ![]() La noi orice este posibil asa ca n-ai de ales , trebuie mers , masurat verificat ca lumea si luat masurile de cuviinta. |
--------------------
Dacia
Berlina 1300 cmc
2005 Alba
- B-54-WEG
|
|
ydaniel |
![]()
|
ok ma duc sa fac o geometrie ,sapt viitoare,dupa ses!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 04:07 |