[CUMPAR] amortizoare fata Dacia, noi sau sh
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] amortizoare fata Dacia, noi sau sh
the fast and furious |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|||
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
am eu 2 ,le-am cumparat personal pt o berlina insa am vanduto,de 1 an le am puse pe un break care a fost a lui bunicu si cred ca a facut cu ele maxim 300 km. cand le-am cumparat am dat 90 lei pe unul,ti le dau pe amandoua cu 100 lei(asta pt ca tre sa cinstesc pe cineva sa le si dea jos).
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
the fast and furious |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Masina pe care sunt montate mai este functionala / circula ? Ce marca sunt amortizoarele ? |
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|
b 45 bwy |
![]()
|
![]() Van driver Group: Members Posts: 1.135 Joined: 27 November 10 From: Bucuresti ![]() |
mai e functionala dar nu are itp si asigurare,bunicul nu mai e asa ca o so dau la rabla,pana atunci vreau sa mai iau de pe ea ce e bun.Amortizoarele sunt bilstein pe ulei,ti am zis cam 300 km
|
--------------------
Renault
Laguna
2003
- Florin&bwy Nova GT 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 04:46 |