Tuning? Nu! ... intretinere!!!
![]() ![]() ![]() |
Tuning? Nu! ... intretinere!!!
Forte |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Vezi ca are Liviu un topic la jurnale exact cu ce-ti doresti!
Eventual da un search si gaseti topicurile unde se spune cum. Cauta si la sectiunea foto. Succes |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Forte |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 1 August 02 From: Constanta ![]() |
LIVIU :
Lista cu munca patriotica pentru imbunatatirea confortului (nu sunt in ordine cronologica): - siliconat parbriz/luneta (rezultat: nu mai ploua deloc) - montat "blana" capota (se aude motorul mai "departe") - antifonat tot habitaclul, inclusiv portiere (cu folie fonoizolanta pentru izolat parchetul ... se gaseste sub denumirea de Folie PEE) - montat al doilea bec de march-arriere (sau cum D-zeu se scrie) - montat urlatoare pentru avertizare la mers cu spatele - montat avertizor faruri aprinse (foarte util ) - montat deschidere electrica portbagaj (extraordinare inventii actuatoarele astea) - boxe spate Kenwood ... fata Pioneer - facut upgarde la Radio-CD (de "origine") - schimbat blocul de lumini si maneta pentru controlul stergatoarelor cu unele de Cielo (efect maxim la manevrabilitatea blocului de lumini) - pus volan putin mai mic (cool ... e mai mult spatiu in fata ) - montat cotiera (efect extraordinar) - montat "cui" hayon (model Solentza) - montat geamuri electrice (recomand oricui acest upgrade) - pus folie verde (foarte transparenta) pe geamurile spate. - sigla fata si cea spate cu dacia inlocuite cu modelul de pe Solentza - am vopsit oglinzile la culoarea masinii - duze duble pentru stropit parbrizul - daca imi mai aduc aminte sau mai imi montez ceva am sa mai scriu TE ROG DESCHIDE UN SERVICE ... CA SA FACI DIN DACIA O MASINA!!! |
--------------------
Renault
Laguna2 2.0 16v
2002, Privillege
- CT-23-FRT Ex-posesor de DSN Clima Sept.2002, Jante 14"Alessio. Am vandut-o la 40kkm cu 3300Euro si este inmatriculata cu B-xx-GMC.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ti-ai pus avertizare pt faruri aprinse? io am gasit tziuitoarea in Cora cu 60 000si am montat-o . mi-a fost lene sa-i fac legatura la intrerupatorul de la usa dar n-are nimic...plusul se pune la pozitie iar minusul se pune in mufa pt antena electrica(in blocul de mufe pt cas)-asta ca sa tiuie doar cind iei contactul
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Urlatoarea mea de faruri e una "custom". Mi-am construit-o dintr-o jucarie care suna ca o sirena de vapor
![]() Conectarea am facut-o la faza lunga, faza scurta si propiectoare de ceata (astea-s +-urile). Masa am facut-o cu un releu care e comandat de contactul masinii ..... Adica urla in clipa cand ai oprit motorul ... chiar daca esti cu cheia in pozitia (accesorii) ... M-a salvat de la cateva tentative de a descarca bateria. Pe de alta parte are o chestie faina ... daca o pui sa sune .. suna de trei ori si dupa aceea tace .... este util mai ales daca VREI sa stai cu farurile aprinse si motorul oprit ... |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
edyneacsu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 25 May 06 ![]() |
''montat urlatoare pentru avertizare la mers cu spatele''- cum e asta , unde se gaseste si cam cat ar costa .
Multumesc ! |
--------------------
Dacia Super Nova
1,4 mpi
2001 Clima
- CL-03- AZE
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vezi ca topicul e de vreo 2-3 ani.
Urlatoare gasesti la Metro, in bazar si la magazine auto. Urla cand mergi cu spatele si nu cred ca e prea scumpa. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:18 |