DACIA BREAK 1310, PROBLEME LA DIRECTIE
![]() ![]() ![]() |
DACIA BREAK 1310, PROBLEME LA DIRECTIE
culturism |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|||
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Ce te face sa crezi ca-i de la caseta, si nu ar fi de la rulmentii unei roti? La mers drept stau asezati, iar la viraj, se solicita unul din ei mai mult, care are calea de rulare ciupita de rugina, mizerie, si horjaie. Zgomotul e continuu? Sau dor cat se roteste volanul? Spune mai multe.
22 Apr 2011, 21:26: Normal ca se repara, n-ai decat un pinion, o cremaliera, tachet si bucsa de teflon sau plastic. Bucsa uzata, da batai de...cap. Tachetul la fel datai metalice, pentru ca loveste cremaliera de corpul de aluminiu al casetei. Jocul dintre pinion si cremaliera, se poate lua adaugand rondele (bailagare), de dimensiunile necesare pentru ca tachetul sa impinga in cremaliera si sa o tina aproape de pinion. This post has been edited by PH-06-BOA: 22 Apr 2011, 21:26 |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
culturism |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 22 April 11 From: BUZAU ![]() |
AM ZIS CA AR FI CASETA DE DIR. DEOARECE AM FOST LA SERVICE SI EI ASA ZIC, EU NU MA PRICEP LA MECANICA.
DACA STATIONEZ SI VIREZ MAXIM TROSNESTE., ACEASI PROBLEMA E SI IN MERS. |
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|
vespukci |
![]()
|
vespukci Group: Members Posts: 230 Joined: 15 June 10 ![]() |
si planetarele ar putea trosni!
|
--------------------
Ford
Dacia
2000
|
|
culturism |
![]()
|
PLANETARELE POT TROSNI IN STATIONARE?
|
--------------------
dacia
dacia break 1310
2000
|
|
vespukci |
![]()
|
vespukci Group: Members Posts: 230 Joined: 15 June 10 ![]() |
da, daca virezi stanga - dreapta maxim!
|
--------------------
Ford
Dacia
2000
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
incearca sa nu mai scrii cu litere mari ca vedem si daca scrii cu mici,problema ta este din caseta mai exact in zona tachet pinion ridica roata din stabga pe cric si misca de e energic stanga-dreapta sa vezi ca are joc caseta mai exact axul ei in corpu casetei si va trebui sa mai adaugi o saiba de reglal la tachet ,iti spun ca exact asa facea si la mine si am rezolvat cu o saiba luata de la alta caseta .bafta
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
culturism ia vezi tu sa nu ai caseta slabita pe caroserie
planetarele nu trosnesc daca masina sta pe loc si daca cauti pe forum o sa gesesti cum se greseaza caseta,e simplu de facut aceasta operatie |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
Bogdan90 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 962 Joined: 1 November 09 From: Botosani ![]() |
Are cineva o poza cu pinionul de la caseta sa posteze? Stiti daca e posibil ca acel picion sa se potriveasca la solenza?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- BT-90-PAN Dacia 1310, Dacia Solenza, Skoda Fabia 6Y2.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Chiar daca ar fi caseta nu mi se pare ceva de panicat ,eu am cumparat acum 2 ani de aici de pe forum o caseta de directie cu 20 de lei ,am montat-o singur pe masina in cateva ore ,e ok si in ziua de azi.Deci nu vad de ce ai cumpara una noua
This post has been edited by vallyyy: 1 May 2011, 19:23 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:24 |