Sugestii!, Pompa benzina ptr. Dellorto DHLA-40
![]() ![]() ![]() |
Sugestii!, Pompa benzina ptr. Dellorto DHLA-40
IL-02-GTA |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
|
||
-------------------- ....................
|
|||
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
|
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 May 04 From: Slobozia ![]() |
Foarte interesant Fred,dar m-ar interesa ceva ''stock'' ptr. ca se gaseste mai usor.Alea sunt elemente tuning si destul de greu de procurat.
Mama-mama ce m-as lipi si eu de un supercharger ........ ![]() |
|
|
fred |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 26 September 02 From: Los Angeles ![]() |
am una acasa... sta in dulap nefolosita; am avut-o pe nova si merge foarte bine; din cate tin minte am si releul;
pe 2 aug voi fi prin tara in caz ca te intereseaza te pot ajuta; |
--------------------
Subaru
Impreza WRX Wagon
2002 ..:: Novatech tuning ::..
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
QUOTE(fred @ 22 Jun 2005, 05:47) am una acasa... sta in dulap nefolosita; am avut-o pe nova si merge foarte bine; din cate tin minte am si releul; pe 2 aug voi fi prin tara in caz ca te intereseaza te pot ajuta; Mie imi trebuie o pompa de benzina care se monteaza pe conducta (nu in rezervor) care sa faca maxim 2 BAR(30 PSI) presiune si eventual una care declanseaza singura cand ajunge la presiunea maxima(nu are nevoie de regulator). |
|
|
IL-02-GTA |
![]()
|
Gata am luat pompa de la Al Padrino.....2.9 mil
Attached thumbnail(s) pompa.gif ( Size: 18.63k ) Number of downloads: 105 |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:54 |