asigurare internationala, casco?
![]() ![]() ![]() |
asigurare internationala, casco?
valeriu24 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 24 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dci, 85 eco 2
2007, authentique
- Bucuresti
|
|||
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa zic, eu la masina mea am casco. De fiecare data cand am plecat afara am cerut extindere internationala pentru CASCO si m-a costat in jur de 20-30 de euro pentru 2 saptamani.
|
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Acea "extindere internationala" se refera, de regula, la asigurarea pentru furt extern.
Cititi cu atentie contractele CASCO, in special evenimentele asigurate! Agentii nu va vor refuza banii niciodata! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
eu stiu ca daca-ti faci casco si rca la acelasi asigurator (toti pe care i-am intrebat spun asa ceva) automat casco-ul se prelungeste si extern.
|
-------------------- |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Cititi contractul!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
QUOTE(valeriu24 @ 12 May 2011, 08:56) Nu e un sfat prea "ortodox", dar poti incheia un casco pe un an cu plata primei in 4 rate, si o platesti doar pe prima. Cand vine scadenta la a 2-a rata nu o mai achiti si se reziliaza contractul, din cate stiu fara nicio problema. Dar oricum citeste clauzele de reziliere. |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
adrian.paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 23 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 13 May 2011, 11:25) Acea "extindere internationala" se refera, de regula, la asigurarea pentru furt extern. Cititi cu atentie contractele CASCO, in special evenimentele asigurate! Agentii nu va vor refuza banii niciodata! Pe vremea respectiva aveam la BT Asigurari si se pastrau toate riscurile asigurate in contractul casco singura clauza adusa prin actul aditional era extinderea in afara granitelor (pentru tarile incluse in cartea verde) si valabilitatea extinderii. De atunci am trecut la Groupama (dupa preluare) si ipotetic din discutia cu agentul lor este acelasi lucru, pastrandu-se evenimentele asigurate de polita. Practic o sa aflu in vara. ![]() |
--------------------
Logan
Prestige
2008 1.5 Dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:27 |