Ploaia
![]() ![]() ![]() |
Ploaia
laur |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am o rabla de mtb cu care ma misc prin oras. I-am pus aripi.
De asemenea cand sunt cu bicla, iau tot timpul la mine pelerina de ploaie si sacul impermeabil de rucsac. Asta indiferent de prognoza. Pot sa fie si 40 de grade afara si niciun nor. Daca prognoza zice ca ploua toata ziua, de obicei imi iau pantalonii de ciclism pe mine si haine de schimb in rucsac. Mai nasol e cu incaltarile, care la ploaie torentiala se cam uda. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Totusi nu mi se pare o idee fericita sa mergi cu bicla la servici cand ploua. Mersul cu bicicleta trebuie sa fie o placere, nu un stres. Chiar si pe ploaie torentiala poate fi o placere, dar te duci acasa si te schimbi, nu la servici.
Aaa, ca te apuca o ploaie de vara pe drum nu mi se pare o problema. Te adapostesti. Asta-i culmea. La 40 de grade sa-mi pun pelerina cu gluga, mai ales cand pedalez. Rarisima placere. This post has been edited by Victoras2001: 20 May 2011, 09:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Victoras, pelerina o iei la tine, nu pe tine. Incape in buzunarul in care tineai pachetul de tigari.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Stiu. Dar tot nu mi se pare ok sa merg cu bicla la servici cand sunt semne ca o sa ploua. Pe bicicleta faci efort, transpiri, sau cel putin eu, ca-s gras. Ma schimb degeaba, ar trebui sa fac un dus inainte.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Pai cu prognoza mamii lor, nu m-am dus vreo 2 sapt cu bicla din cauza asta. Apoi am mers 3 zile, chit ca prognoza nu era prea ok, si nu m-a prins ploaia (recunosc, am avut noroc). Daca astept doar prognoza de vreme buna, mi-e ca nu ma mai duc de loc cu bicla la servici (ca sigur cind e vreme buna trebuie sa iau masina din diverse cauze, sau vor fi 45 grade la umbra si iar nu-mi mai arde de bicla la ora 16,30 cind termin eu).
De transpirat transpir, cind ajung la birou imi schimb tricoul...insa nu-mi vine sa ma schimb cu totul, de la papuci si pina la chiloti...de asta intrebam si eu cum faceti. |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai io cand transpir, o fac din cap pana-n picioare. Asa ca mi se pare de cacao sa-mi schimb doar camasa, iar chilotii sa balteasca de sudoare.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 20 May 2011, 09:49) Aici, eu unul sunt norocos. Am dus la serviciu. Mie unul imi place sa pedalez prin ploaie, ceea ce nu-mi place insa sunt baltile care se formeaza prin orasul asta. Nu ca m-ar stropi rotile de la bicla, ci valurile aruncate de soferi. Se poate spune ca e chiar periculos in astfel de conditii. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
eu ieri am venit frumos cu bicla la munca si m-am intors cu metroul...n-am nici aripi la roti si nici nu-mi arde sa ma faca masinile varza. un fas din ala care se face compact car si eu tot timpul cu mine.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu am aripi la roti, dar tot stropeste. Nu stiu ce naiba sa-i fac. Bicicleta e b'twin, luata din Decathlon si aripile tot b'twin d-alea de plastic.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pune-i niste bucati de cauciuc mai late in capat
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nasol la pelerina de ploaie e ca transpiri pe sub ea, mai ales daca esti la camasa. Cand esti la plimbare nu te doare prea mult de asta, dar cand te duci la servici...
This post has been edited by Laurentziu83: 20 May 2011, 23:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
eu mi-am cumparat asta: http://www.decathlon.ro/RO/haina-protectie-vant-5-150536023/
ce sa zic...pe bicicleta inca nu am folosit-o...nu ma prins inca ploaia...dar am iesit cu ea in oras..si nu trece apa deloc..ramane efectiv pe ea...si nici nu transpiri deloc in ea, nici nu te incalzesti...are aerisirile alea...sper sa fie ok si pe bicicleta. |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca o sa ploua prea tare in directia care trebuie iti intra apa pe la aerisiri
![]() This post has been edited by zodrac: 21 Jul 2011, 10:34 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
vom vedea
![]() |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:21 |