Probleme la bord
![]() ![]() ![]() |
Probleme la bord
LotcaAndrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 May 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
|
|||
totaldeacord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 10 ![]() |
nu cred ca groapa sa fie cauza. in cel mai rau caz poate ti-a "murit" vre-un bec...de rupt nu are cum sa se rupa ceva...nu sunt chiar asa de proaste masinile romanesti...
si la mine e ceva mai slaba lumina de la turometru dar nu observabila...daca iti face placere sa umbli acolo, pune un bec nou...eu zic ca nu are rost sa desfaci pentru chestia asta..daca nu ai lumina deloc....poate... |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 1.4 mpi rapsodie cu imbunatatiri
- AG-18-LEV
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Verifica cu atentie sa nu se fi ars vreun bord sau poate ca nu mai fac contact bine, clemele unuia dintre becuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
LotcaAndrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 21 May 11 ![]() |
ideea e ca la cateva secunde dupa ce am luat groapa (socul a fost destul de puternic ) m-am uitat in bord si am observat chestia asta...in fine o sa-mi bag azi nasul in ea...va multumesc mult baieti
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pai desfa bordul ca e simplu la slz si schimba becul ars , cu siguranta ti s-a scuturat filamentul la becul respectiv.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:05 |