Consum ulei
![]() ![]() ![]() |
Consum ulei
yliuta |
![]()
|
||
![]() Repar pana stric tot :)) Group: Members Posts: 73 Joined: 16 April 10 From: Galateni ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
mai bine ai schimbi segmentii daca vrei sa o ti , cu duralube nu faci mare branza si tot vei ajunge la segmentare.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
yliuta |
![]()
|
![]() Repar pana stric tot :)) Group: Members Posts: 73 Joined: 16 April 10 From: Galateni ![]() |
Ok boss multumesc pentru sfat.
|
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Daca zici ca are consum de 100 ml la 1000 km, nu are rost sa ii faci nimic. La mine consuma asa, pana intr-un litru la 10.000 km de ~ 70.000 km. O segmentare te va costa ceva, segmenti, distributie, garnitura, manopera. Mai bine ai in plus 1 litru de ulei.
|
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
yliuta |
![]()
|
Pai sa inteleg ca 100 Ml de ulei la 1000 Km asta nu inseamna ca consuma ulei ???,am verificat filtrul de aer daca are particule de ulei pe el si este perfect curat.
|
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|
danut81 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.499 Joined: 2 March 08 From: Iasi ![]() |
Schimba intai uleiul si filtru dar de data asta sa ai grija de unde il cumperi.Daca inainte nu consuma sigur ai nimerit o facatura de ulei.Am patit si eu si un prieten cu acelasi ulei luat din acelasi loc.Uleiul era Castrol.Masina mea Supernova cu 50.000 km nu a mancat un strop de ulei intre schimburi,cealalta un Logan 2007 cu 60.000,aceiasi poveste.Dupa ce am pus uleiul miraculos, in 6000 de km de la schimb uleiul era la jumatate pe joja.Dupa schimb tot cu Castrol,dar mai scump si luat din alt loc nu a mai disparut uleiul.
This post has been edited by danut81: 22 May 2011, 21:49 |
--------------------
Renault
Megane 2 2005
Lux Privillege
- vs.01.smb
|
|
yliuta |
![]()
|
Posibil sa ai dreptate tu ca eu cand am cumparat masina vechiul propietar mi-a spus ca el a bagat in masina numai ulei ELF si o persoana mi-a recomandat sa schimb uleiul ELF pe TITAN SYN MC ca este mai bun si problema este ca la uleiul vechi(ELF) numi consuma dar de cand am bagat (TITAN) am observat ca am consum sa fie problema ca am schimbat uleiul ???????
|
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|
CrysMM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 473 Joined: 11 March 09 From: Braila - Ulmu ![]() |
Eu nu cred ca are uleiul ceva. Exista mai multe posibilitati. Daca nu sunt scurgeri in exterior, uleiul "poate disparea" pe la garnituri supape sau segmenti.
Am avut o experienta cu o Dacie 1310. Consuma ulei cam 1,5 litri la 5000 km. Am vrut sa segmentez motorul, dar cand am scos setul afara, am gasit la un piston segmentii aliniati. I-am repus pe pozitie si problema s-a rezolvat. Dupa parerea mea, nu are rost sa-i faci ceva la asa consum de ulei. 1 litru la 10.000 nu mi se pare mult. Sa nu uitam ca sunt masini care consuma ulei de noi si producatorii te anunta de cand o cumperi ca uleiul trebuie completat. Eu completez uleiul cu aditiv de la 5000 de km pana la 10.000, o sticluta de 440 ml este suficienta si cred ca ajuta intr-o oarecare masura. This post has been edited by CrysMM: 23 May 2011, 13:43 |
--------------------
Dacia
1310 + SuperNova + Ford Focus combi 1,6b
1999 / 2001 / 2010
|
|
yliuta |
![]()
|
Multumesc pentru raspuns si sincer mai cam linistit putin, maine ma duc sa fac ITP-ul si sa vad daca sunt probleme cu noxele, va multumesc inca odata la toti pentru raspunsuri.
|
--------------------
Dacia
Super-Nova
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:32 |