sertar sub scaun, spatiu depozitare util
![]() ![]() ![]() |
sertar sub scaun, spatiu depozitare util
paradox_utopic |
![]()
|
||
![]() solenza driver ! Group: Members Posts: 372 Joined: 1 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310, supernova 2001, solenza 2003,logan
2005
- B-99-SYS
|
|||
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Ca idee...La mine cutia cu triunghiuri este prinsa cu "soricei"de haion,extinctorul este bagat intr-o teava de PVC fixata in suruburi de acea tabla de la aripa din dreapta in spatele lampii,sculele sunt bagate intr-un bidon dreptunghiular taiat si bagat in spatele tablei de la aripa din stanga in spatele stopului,tot acolo este fixata si trusa medicala "intepenita" cu buretele de spalat,asa ca in acel sertar bagi alte maruntisuri pe masura respectiva(nu cred ca este indicat sa pastrezi extinctorul,spray-uri,sau brichete in interiorul habitaclului, la temperaturile care se ating atunci cand masina sta in soare).
La un moment dat aveam de gand sa trag pe sub scaun o conducta pentru aer rece vara si aer cald pe timp rece care sa ajute la dezaburirea geamurilor laterale spate. This post has been edited by crick: 4 Jun 2011, 21:42 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
mai ales ca sertarelul si continutul pot ajunge sub pedale si adio frana
![]() |
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu stiu cum sa scap de zdranganeli si voi vreti sa aveti motive in plus de zdranganeli?
![]() ![]() Aia cu conducta chiar e misto asta as face si eu This post has been edited by Daedalus: 5 Jun 2011, 01:34 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
QUOTE(crick @ 4 Jun 2011, 22:34) Ca idee...La mine cutia cu triunghiuri este prinsa cu "soricei"de haion,extinctorul este bagat intr-o teava de PVC fixata in suruburi de acea tabla de la aripa din dreapta in spatele lampii,sculele sunt bagate intr-un bidon dreptunghiular taiat si bagat in spatele tablei de la aripa din stanga in spatele stopului,tot acolo este fixata si trusa medicala "intepenita" cu buretele de spalat,asa ca in acel sertar bagi alte maruntisuri pe masura respectiva(nu cred ca este indicat sa pastrezi extinctorul,spray-uri,sau brichete in interiorul habitaclului, la temperaturile care se ating atunci cand masina sta in soare). La un moment dat aveam de gand sa trag pe sub scaun o conducta pentru aer rece vara si aer cald pe timp rece care sa ajute la dezaburirea geamurilor laterale spate. baga niste poze sa ne inspiram si noi ca nu am am loc de gratr,umbrelutze,mese li lazi frigorifice ! |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu este mare lucru dar poate va da idei...sper ca nu sunt off topic.
<span class='edit'>12 Jun 2011, 11:34:</span> Si pentru a fi chiar off (daca tot am "alunecat" in directia asta,cu scuzele de rigoare),in poze se vede si firul de masa suplimentar pentru stopuri... This post has been edited by crick: 12 Jun 2011, 11:38 Attached thumbnail(s) Imag574.jpg ( Size: 343.39k ) Number of downloads: 1323 Imag575.jpg ( Size: 618.73k ) Number of downloads: 1540 Imag577.jpg ( Size: 334.41k ) Number of downloads: 1562 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
"suportul extinctorului" e bestial !
nu inteleg cum sta trusa medicala acolo,ce o tine ? |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
tu ce ai rezolvat? pune cateva poze la ceea ce ai confectionat tu.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
tot asa am si eu extinctorul:D
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
acolo am si eu extinctorul
Attached thumbnail(s) Imag039.jpg ( Size: 400.27k ) Number of downloads: 1334 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
crick |
![]()
|
QUOTE(paradox_utopic @ 13 Jun 2011, 22:33) Este un burete mai tare,lat cam 20cm,"comprimat" intre trusa si acel bidon cu scule.Acu depinde si pe ce drumuri mergi ca sa nu sara de acolo.Suportul extinctorului este o teava de PVC la diametrul potrivit. <span class='edit'>14 Jun 2011, 17:41:</span> La tine suportul este de fabrica. ![]() This post has been edited by crick: 14 Jun 2011, 17:41 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
paradox_utopic |
![]()
|
QUOTE(ORIJINAL21 @ 14 Jun 2011, 10:42) n-am rezolvat nimic de-abia am facut rost de niste pal trebuie sa imprumut un soricel sa-l debitez apoi ai dau o vopsea neagra si ramane d evazut cum fac sa-l fixez acolo cu un sistem care sa-mi si permita sa-l deschid relativ repede |
--------------------
dacia
2005
- B-99-SYS
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
portbagajul si capitonajul sunt DIFERITE la SLZ fara de DSN !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
haideti fratilor puneti si voi cateva poze cu e-ati rezolvat...sa ne dam si noi cu parerea...
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am renuntat la stingator , la cric , la coarba si la triunghi . Dupa concediu voi renunta si la roata de rezerva . Mai bine iau cateva spray-uri anti-pana si ceva petice calde si reci , inclusiv compresorul , decat restul . In 8 ani roata de rezerva nu a fost scoasa niciodata , iar 2 cuie le-am rezolvat in timp la vulcanizari .
Daca va pastrati anvelopele noi si in stare buna , nu se intampla explozii si alte prostii . In prezent nici nu cred ca reusesc sa mai desfac antifurturile de la roata de rezerva si mecanismul de desfacere a ei de sub portbagaj ... asa ca , in caz de pana ... oricum o imbulinez . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
eu as incerca ideea lui Nelutzu
|
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:18 |