Mastic pentru capota
![]() ![]() ![]() |
Mastic pentru capota
sharkky |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce... mastic pentru capota? La mine capota e tabla chioara...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Intre acele nervuri si capota, se pune mastic.
Da, tabla e chioara dar intre tabla exterioara si acele dubluri, este mastic. |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
- B XX XXX
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Eu am folosit silicon pentru auto 2+2
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
nenea sharkky, aceeasi dilema am avut-o si eu acum o luna si ceva cand mi-am luat capota noua. Pana la urma am luat un silicon universal de la BISON. Pe el scrie "montage kit.... interior exterior lemn caramida beton metal plastic" . Cu 3 sferturi de tub, am umplut toate rosturile. Evident am luat si in "pistol" pentru aplicare ca altfel nu prea ai cum. Siliconul a fost parca 15 lei, iar pistolul 20-25. S-a uscat in cateva ore si chiar a "unit" si lipit marginile.
This post has been edited by Maskatu: 9 Jun 2011, 22:27 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
sharkky |
![]()
|
Am folosit si Bison din ala pentru 1000 grade si in maxim 1 luna s-a copt si a inceput sa se sparga.
Acelasi lucru s-a intamplat si cu un mastic "special" dat intr-un service ... Inca mai caut. Daca nu gasesc ceva calitativ, dau capota jos si torn direct antifon cauciucat. |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
- B XX XXX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Incearca cu "silicon" poliuretanic.
"Silicoanele la 1000 grade" se intaresc si se fac precum piatra, nu sunt pentru asa ceva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
La mine inca nu s-a uscat si are o luna si ceva. Arata ca in prima zi.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
@ sharkky ce am folosit eu la,,lipirea,,dublurii la capota si nu am probleme pana acum,mastic de care se foloseste la lipirea parbrizelor,cu conditia sa fie tabla curata fara urme de grasime/praf,dupa aplicare se lasa capota inchisa cel putin 12 ore
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
AZY |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 20 July 09 From: Ploiesti Prahova ![]() |
Salut,
Aceiasi problema am avuto si eu dupa ce am schimbat capota, statea ca naiba cand o ridicai de un colt (sa o proptesti in opritor). Eu am dat cu spuma poliuretanica (din aia pentru montajul tamplariei), o am de aproape 2 ani si nu am nici o problema. O zi buna, |
--------------------
Dacia
Solentza
2003,clima
- Ph-09-AZY
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.344 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
Nu utilizati silicon ca e coroziv.Este si necoroziv dar majoriatea sunt pe baza de acid acetic si corodeaza puternic.Daca miroase a otet nu il pineti pe tabla ca rugineste ca dracu sub el.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
e da eu am pus si e ca nou , silicon transparent e ok sau cel negru , cel negru e pentru garnituri in special.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
alprazolam_2002 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 12 February 09 From: galati ![]() |
sharkky vezi daca gasesti masticul FIWA PV0062 /www.rise-nofirno.com/ .este foarte bun.daca nu-l gasesti da-mi un pm.
|
--------------------
dacia
supernova/solenza
clima/rapsodie
- GL-06-YIV/GL-..-...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:06 |