ulei peste nivel
![]() ![]() ![]() |
ulei peste nivel
BMA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 25 May 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Fabia
1.2HTP 12V
2007
- B-61-ZTF Ex. Dacia Nova R52319 T '96 si Dacia 1410 Berlina '96
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
verifica uleiul pe o suprafata plana si dupa 15-30 minute de la oprirea motorului (ca uleiul sa aiba timp sa se scurga)
daca ai mai mult ulei scoate-l. eu l-am scos, la vechea mea berlina, folosind un tub subtire de la un pulverizator (din acela cu care speli geamurile acasa) infipt intr-o seringa. introduci tubul prin lacasul jojei. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
BMA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 25 May 05 From: Timisoara ![]() |
nu stiu daca pot asa. nu-i mai simplu sa-i dau drumu sub masina ? ce se intampla daca las uleiul peste nivelul maxim ?
|
--------------------
Skoda Fabia
1.2HTP 12V
2007
- B-61-ZTF Ex. Dacia Nova R52319 T '96 si Dacia 1410 Berlina '96
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Uleiul care este in plus de obicei se arde.Mai este pericolul sa sara semeringurile de la palier si distributie si se arunca ulei pe acolo, si atunci ai o problema mai mare.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
QUOTE(BMA @ 24 Jun 2005, 13:45) nu stiu daca pot asa. nu-i mai simplu sa-i dau drumu sub masina ? ce se intampla daca las uleiul peste nivelul maxim ? sigur poti e destul de simplu (pe bune eu as am facut). daca ii dai drumul sub masina risti sa se scurga prea mult si iar sa completezi plus ca te murdaresti in ultimul hal. la a doua idem gattoman. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu ajunge 15-30 de minute dupa oprirea motorului, ca nu are timp sa se scurga tot in baie, cel mai bine e dimineata dupa ce a stat masina o noapte, si metoda cu seringa e cea mai buna.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:22 |