Un sfat va rog in legatura cu..., ..unde pot inchiria 2 atv in jud. sibiu
![]() ![]() ![]() |
Un sfat va rog in legatura cu..., ..unde pot inchiria 2 atv in jud. sibiu
dacia_amg |
![]()
|
||
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|||
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
stii cum se numeste chestia asta, nu?
un bun inceput... |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
te-as sfatui dar nu stiu..te-as sfatui dar nu stiu..tot goagalul sa apeleze la pc-ul meu:/
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 17 Jun 2011, 21:03) Si... punctul asta de vedere original ti l-a soptit la ureche, oare, Chewbacca?! (se mai practica?! ![]() ![]() This post has been edited by dacia_amg: 18 Jun 2011, 09:00 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Gaia, zana maseluta si Angerona, domnita greierilor
![]() Iti dai seama, nu era vorba de tine. Stiu ca tu te dai doar pe circuit, la sfarsit plantezi un crang ca sa neutralizezi amprenta de carbon, iar pe urma le modifici sa functioneze cu energie solara. |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 17 Jun 2011, 21:28) Gaia, zana maseluta si Angerona, domnita greierilor ![]() Iti dai seama, nu era vorba de tine. Stiu ca tu te dai doar pe circuit, la sfarsit plantezi un crang ca sa neutralizezi amprenta de carbon, iar pe urma le modifici sa functioneze cu energie solara. Nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi vorba de mine... Apropos' tanti zanisoare, impliniti si dorinte (mai mult sau mai putin tainice)? ![]() PS: cat priveste talentul meu ecologic si injineresc, ma muuuuuuuuult supraapreciati, de-abia incerc sa descurc codul msII, nici vorba de ecolojie sau tehnologii ecologice... only power! (cica da bine la gajishi ![]() ![]() This post has been edited by dacia_amg: 17 Jun 2011, 21:36 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Han Solo |
![]()
|
Sigur ca da. Baga PM. Spune nu drogurilor. Foloseste forta!
|
--------------------
White Star
Titanic
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 17 Jun 2011, 21:40) Se pare ca voi avea nevoie de niste lectii de jedi education... Daca bag PM, o sa-ti inghete cuvintele pe buzele semideschise si o sa ai ochii cat cepele fixati pe monitor, caci pentru sistemul PM nu ai destule posturi... ![]() |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu atv-ul umbla deja prea multa lume. Nu mai e cool. O parapanta, un deltaplan, un mers pe jos? activitati pe care le practica mai putina lume, sa se vada ca esti in fata rindului.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
Sa-ti spintec noaptea mintii si calea jedi sa-ti luminez, nu este cu putinta. Multa furie, simt in tine. Rabdare, tanarul acesta necopt, nu are. Agerimea spiritului, necunoscuta ii este.
Problema e la tine. Fara PM, nu se indeplinesc dorinte ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 17 Jun 2011, 21:59) Cu atv-ul umbla deja prea multa lume. Nu mai e cool. O parapanta, un deltaplan, un mers pe jos? activitati pe care le practica mai putina lume, sa se vada ca esti in fata rindului. Mda... astept un raspuns de la un amic in legatura cu parapnta in Cisnadie; atv am gasit in Ocna Sibiului (60ron/ora/buc sau 80E/zi/buc), dar nu-mi prea convine zona... nu e munte, sunt dealuri... <span class='edit'>17 Jun 2011, 22:14:</span> QUOTE(Han Solo @ 17 Jun 2011, 22:03) Sa-ti spintec noaptea mintii si calea jedi sa-ti luminez, nu este cu putinta. Multa furie, simt in tine. Rabdare, tanarul acesta necopt, nu are. Agerimea spiritului, necunoscuta ii este. Problema e la tine. Fara PM, nu se indeplinesc dorinte ![]() ![]() Incep sa pricep ca nu ma pot ridica la nivelul dvs, vrajitoare Sidonia. Asa ca te las "in lumea ta, nemuritor si rece". This post has been edited by dacia_amg: 17 Jun 2011, 22:19 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
Ai incercat si la restaurantul/ pensiune "Sub Cetate" din Cisnadioara? Stiam ca ei aveau ATV-uri.
LE. am vb, nu mai au , sunt duse la SB ptr reparat. This post has been edited by danutsb: 18 Jun 2011, 07:45 |
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(danutsb @ 18 Jun 2011, 06:11) Ai incercat si la restaurantul/ pensiune "Sub Cetate" din Cisnadioara? Stiam ca ei aveau ATV-uri. LE. am vb, nu mai au , sunt duse la SB ptr reparat. Cred ca am vorbit la vreo 30 de pensiuni in zona Cisnadie, Cisnadioara, Sadu (parca?!) si invariabil aceleasi raspunsuri: nu avem sau sunt la revizie sau nu mai avem pentru ca in zona s-au furat (cu buletine false)... |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei, tocmai facusi un studiu de piata. Cumpara matale vreo 10 ATVuri si iesi cu ele pe piata la produs...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Foarte bine, sper sa nici nu se mai gaseasca ATV-uri.
La ultima iesire, stateam intr-o zona frumoasa, rezervatie naturala, iesim la plimbare si in varful muntelui vine unul cu un jeep fix pana in varf, se pune pe facut gratar si in plus coboara un ATV cu care se pune pe facut galagie. A incercat sa mearga pe poteca nu i-a mers si a parait motorul vreo 20 minute sa vina inapoi in marsarier. Toate astea fix in varful muntelui, un loc unde toata lumea se oprea si era o panorama splendida. Nu putea sa mearga cu ATV-ul la mama naibii pe orice deal aiurea? Eu personal sper sa nu mai vad nici un ATV, cand merg la munte caut liniste, galagie de la masini am destula, ca stau in centru.. Ca sa nu mai pomenesc bezmeticii care merg cu viteza tot asa pe potecile circulate, cand ar putea sa mearga pe oricunde altundeva - dar nu e cool, nu te vad altii.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu te enerva . Dumnezeu a facut si prapastii ,rape, avalanse. Probabil ca sa isi repare greseala cu facutul ATV-istilor.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(testike @ 18 Jun 2011, 10:11) Foarte bine, sper sa nici nu se mai gaseasca ATV-uri. La ultima iesire, stateam intr-o zona frumoasa, rezervatie naturala, iesim la plimbare si in varful muntelui vine unul cu un jeep fix pana in varf, se pune pe facut gratar si in plus coboara un ATV cu care se pune pe facut galagie. A incercat sa mearga pe poteca nu i-a mers si a parait motorul vreo 20 minute sa vina inapoi in marsarier. Toate astea fix in varful muntelui, un loc unde toata lumea se oprea si era o panorama splendida. Nu putea sa mearga cu ATV-ul la mama naibii pe orice deal aiurea? Eu personal sper sa nu mai vad nici un ATV, cand merg la munte caut liniste, galagie de la masini am destula, ca stau in centru.. Ca sa nu mai pomenesc bezmeticii care merg cu viteza tot asa pe potecile circulate, cand ar putea sa mearga pe oricunde altundeva - dar nu e cool, nu te vad altii.. eu m-as fii dus cu sataru dupa el..si il rezolvam ca deh doar eram in creierul muntilor |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alex4u |
![]()
|
QUOTE(testike @ 18 Jun 2011, 10:11) Foarte bine, sper sa nici nu se mai gaseasca ATV-uri. La ultima iesire, stateam intr-o zona frumoasa, rezervatie naturala, iesim la plimbare si in varful muntelui vine unul cu un jeep fix pana in varf, se pune pe facut gratar si in plus coboara un ATV cu care se pune pe facut galagie. A incercat sa mearga pe poteca nu i-a mers si a parait motorul vreo 20 minute sa vina inapoi in marsarier.[U] Toate astea fix in varful muntelui, un loc unde toata lumea se oprea si era o panorama splendida. Nu putea sa mearga cu ATV-ul la mama naibii pe orice deal aiurea? Eu personal sper sa nu mai vad nici un ATV, cand merg la munte caut liniste, galagie de la masini am destula, ca stau in centru.. Ca sa nu mai pomenesc bezmeticii care merg cu viteza tot asa pe potecile circulate, cand ar putea sa mearga pe oricunde altundeva - dar nu e cool, nu te vad altii.. QUOTE(radian @ 18 Jun 2011, 18:31) Sigur il si ajungeai din urma... Sau asta-i din ciclu "mama, mama, ce va fac cand va prind data viitoare..." ![]() ![]() This post has been edited by Alex4u: 18 Jun 2011, 20:10 |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
dacia_amg |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 18 Jun 2011, 17:04) ![]() Good point. Nu m-am gandit din perspectiva asta... In orishe caz, am bagat 2 ore la 2 buc... Prima esperienta pe astfel de mijloace de locomotie... Impresia?! Fain. Cam galagioase, m-au scuturat destul de bine (la viteze de pana-n 50km/h). Apropos'! Si... n-am mers decat pe asfalt! Tolomac mai sunt... Dar... n-or fi intrat (inca) zilele-n sac... Mulsumecs de sfaturi... |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dac-o arzi separat. Cu Logan cu tot e mai scump.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:24 |