DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Scurgere ulei ?!, sau "asa e la toate" ?

CristinelM
post 25 Jun 2005, 21:08
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Am un Ambiance, 1400 km. M-a manat curiozitatea si m-am uitat sub ea. In spate, toba, etc. curatenie. In fata insa, inainte de motor, (cam in dreptul bordului ca pozitionare longitudinala) pete de ulei sau vaselina, nu-mi dau seama, combinate cu praful normal in acel loc. Nu stiu ce ar putea fi in acolo, sunt un fel de "dopuri" din cauciuc. Pentru lamurire atasez si o fotografie, facuta in partea dreapta, petele sunt insa si in stanga. Intrebarile mele (rugaminti) catre cei mai priceputi ar fi:

1. Ce-i acolo, ce se ascunde in spatele "dopurilor" ?
2. Daca-i normal sa fie murdara de ulei sau vaselina ce-o fi in acea zona?! La voi cum e ?

Poate ca-s panicat degeaba dar am sperat ca o data cu schimbarea masinii vechi cu una moderna am terminat cu petele de ulei+praf pe care le stergeam cu carpa cu diluant.

Multumesc!

Attached thumbnail(s)
pata.JPG ( Size: 202.42k ) Number of downloads: 338

--------------------
Dacia Logan - B- -MHL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
osirus
post 25 Jun 2005, 22:26
Post #2

Milionar de week-end

Group: Banned
From: Salajan

In spatele dopurilor se ascund niste gauri biggrin.gif !Lasind gluma la o parte,sunt niste gauri tehnologice(le intilnesti si in portbagaj si in habitaclu)pe unde s-au introdus materiale anticorozive(in praguri,lonjeroane,etc...)!
Si ce ai vazut tu in partea din fata(mai precis scutul si jumatate din partea din fata)e un fel de ....pacura blink.gif (nu stiu exact materialul,dar tot ceva antirugina).Asa au toate!

--------------------
Dacia/Skoda Logan ambition - Octavia L&K
vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"...............
+
mimunku
post 26 Jun 2005, 09:25
Post #3

Membru de rezervă

From: Românica

Nu va impacientati, este o ceara speciala folosita la umplerea golurilor care produceau condens si implicit rugina. Si mai ales nu scoateti acele protectii !!! Faptul ca se mai prelinge din acea ceara este din cauza caldurii excesive. In rest e OK!

--------------------
Dacia Săndel de Brasil 2009
Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
+
router
post 29 May 2007, 21:47
Post #4

Recalcitrant

acelasi tip de pacura-vaselina l-am observat eu la scutul din fata la loganul meu de 2000 de km

sa inteleg ca e normal sa existe in partile laterale ale scutului -motor si in partea din fata a scutului acea vaselina-unsuroasa ?

sau imi curge ceva pe undeva?

--------------------
Fost Supernovist Actualmente fan Gillette Mach 3 2007 - B-81-XXX
Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
+
AL
post 30 May 2007, 07:33
Post #5

Member

From: Bucuresti

"chestia" aia unsuroasa este pentru protectie si se injecteaza in mai multe zone ale caroseriei .. surplusul, evident, iese in afara pe la diferitele orificii tehnologice.... explicatiile fiind date, topicul se inchide

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th June 2025 - 20:38
Forum Renault