Scurgere ulei ?!, sau "asa e la toate" ?
![]() ![]() ![]() |
Scurgere ulei ?!, sau "asa e la toate" ?
CristinelM |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 28 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) pata.JPG ( Size: 202.42k ) Number of downloads: 338 |
||
--------------------
Dacia
Logan
- B- -MHL
|
|||
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
In spatele dopurilor se ascund niste gauri ![]() Si ce ai vazut tu in partea din fata(mai precis scutul si jumatate din partea din fata)e un fel de ....pacura ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
Nu va impacientati, este o ceara speciala folosita la umplerea golurilor care produceau condens si implicit rugina. Si mai ales nu scoateti acele protectii !!! Faptul ca se mai prelinge din acea ceara este din cauza caldurii excesive. In rest e OK!
|
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
acelasi tip de pacura-vaselina l-am observat eu la scutul din fata la loganul meu de 2000 de km
sa inteleg ca e normal sa existe in partile laterale ale scutului -motor si in partea din fata a scutului acea vaselina-unsuroasa ? sau imi curge ceva pe undeva? |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
"chestia" aia unsuroasa este pentru protectie si se injecteaza in mai multe zone ale caroseriei .. surplusul, evident, iese in afara pe la diferitele orificii tehnologice.... explicatiile fiind date, topicul se inchide
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:38 |