Calitatea mașinilor a început să scadă, studiu J.D. Power pt primele 3 luni după cumpărare
![]() ![]() ![]() |
Calitatea mașinilor a început să scadă, studiu J.D. Power pt primele 3 luni după cumpărare
DFA |
![]()
|
||
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
||
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E o consecință directă a dorinței clienților de a cumpăra cât mai ieftin.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca hyundai accent este pe locul 3 la clasa sa, cred ca nu mai sunt multe de zis...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
mai ales daca mai notam ca sunt in acelasi test si Kia si Porsche ...
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
La ce fel de comportament avea coaja de Hyundai Accent pe care am condus-o, plus comportamentul total diferit al unei Kia Soul, apoi pozitiile lor in clasament, tind sa cred ca situatia e exact pe dos. Cu alte cuvinte, minciuni...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu uitați că satisfacția deținătorilor a fost măsurată pe primele 3 luni de la cumpărare.
De regulă, în primele 3 luni șoferul e foarte încântat de achiziție, e în perioada de acomodare, o bibilește, curăță, se uită tot timpul la ea, îi mai adaugă câte ceva ici colo, un accesoriu... Și tot de obicei, o mașină nu prea se defectează așa de repede, deci asta ar însemna că o mașină cât mai simplă, cum e Kia Rio sau Hyundai Accent au șanse mici să-și dezamăgească proprietarul, în timp ce mașinile mai scumpe, cu dotări mai bune, cu mai multă electronică în ele au șanse mai mari de defectare... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
A fost masurata calitatea nu satisfactia clientului. Eu nu as fi foarte satisfacut intr-un scion poate si as privi cu admiratie la alte marci. Nu e totuna satisfactia cu calitatea si poate sunt multi satisfacuti desi au avut unele neajunsuri
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
adevarul este ca daca dau 100.000 de euro pe un S-class, putin imi pasa ca are n-spe mii de sisteme electronice, la banii aceia ma astept sa mearga fara probleme o perioada respectabila de timp.
In schimb, daca daca dau 15.000 de euro pe o Kia cee'd, daca peste cateva luni are o problema, merg la service si rezolv pe garantie, nu ma supar, dar cum am spus, la S-class ma astept sa nu pice nimic! pe de alta parte, nu stiu cati dintre noi vom mai lua o masina de noua vom merge cu ea 200.000 km... ma uit la garantie oferita de Renault acum pt, Fluence: 36 de luni pentru vopsea si 6 ani impotriva coroziunii. E o gluma? pai megane-ul meu are garantie mai lunga. Sa nu mai zic de Vectra A sau altele care veneau cu 12 ani impotriva coroziunii si nici macar nu treceau prin bai cu Zn sau altele. This post has been edited by crazybogdan: 29 Jun 2011, 20:27 |
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crazybogdan @ 29 Jun 2011, 20:26) adevarul este ca daca dau 100.000 de euro pe un S-class, putin imi pasa ca are n-spe mii de sisteme electronice, la banii aceia ma astept sa mearga fara probleme o perioada respectabila de timp. Zau? ![]() ![]() |
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
crazybogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 15 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Club12TRS, una este realitatea si altele sunt asteptarile. Nu contest ceea ce spui, dar la cat platesti, ai asteptari mai mari.
|
--------------------
am avut
Megane2 1.9dci
2005
- pe viitor BMW Z8...sper
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
E normal sa arate asa stiudiul... E pentru americani, nu e de mirare ca nu apare in lista Fiat, Peugeot, Citroen.
Sa nu uitam ca la domnii de peste ocean, inca se livreaza masini cu geamuri manuale, rar ai optiune de clima pe un sedan! Accentul e pe locul ala deoarece nu exista masini de clasa mica pentru ei in afara de modelul acesta. Oamenii aia nu au auzit de Renault Clio sau VW Polo. Nu exista producator in afara de Chevy care sa faca masini de clasa mica! Sa ne uitam pe un studiu de Europa si apoi sa tragem concluzii! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Liviu-Razvan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 August 07 ![]() |
Da, asa era situatia. Dar vad ca recent a inceput sa se schimbe.... au inceput si ei sa se reorienteze... incet, dar merge.
La ei costa foarte mult RCA-ul, si deja numai isi permit sa dea sute de dolari pe asigurarea motoarelor mari... ca sa numai spun de benzina si etc. |
--------------------
Volkswagen
Passat Variant
1995 / 1,6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:41 |