help, consum prea mare 1,5 dci 70cp
![]() ![]() ![]() |
help, consum prea mare 1,5 dci 70cp
Cristi1980 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 26 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|||
GL 01 NJL |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 194 Joined: 16 January 11 ![]() |
Masina trage bine iti face probleme in mers ? Scoate fum mai mult decat normalul la un diesel ? Cati bani ai dat pe ea ?
Sigur kilometrii sunt reali ? This post has been edited by GL 01 NJL: 4 Jul 2011, 10:50 |
--------------------
Audi
A4
1.9TDI/B5/1996
|
|
Cristi1980 |
![]()
|
nu le am cu dieselul, e primul care il am
nu am vazut sa scoata fum negru pe esapament |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
cand pui contactul, ce becuri din tabloul de bord nu se aprind?
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Mi se pare cam dubios sa aiba distributia schimbata recent la 110 mii, cand ea se schimba la interval de 60 mii, deci ar fi trebuit schimbata la 120 mii, si in plus nu se prea grabeste lumea sa bage bani in masina inainte de vanzare.
Cel mai bine ar fi sa verifici la un mecanic daca chiar e schimbata. Ai verificat masina la un service inainte de cumparare? La diesel se pot verifica exact cati km are, nr de km apare in 2 locuri. Si eu am cumparat de cateva luni un diesel second hand, si a costat 140 ron verificarea la Dacia service: diagnoza computer, test injectoare, inspectie pe elevator sa vada daca a fost lovita masina sau are elemente schimbate. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
bloodem |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 699 Joined: 29 December 06 From: Brasov, Romania ![]() |
Du-te la un service Dacia sa o puna pe tester. Daca spui ca ai asa un consum, sigur or sa apara ceva erori in calculator!
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6
Iulie 2018 Crickets! Crickets! They're everywhere!!! |
|
Cristi1980 |
![]()
|
ok, merci ptr sfaturi, am sa merg la un service dacia sa le cer sa o puna pe tester
alte pareri ce ar putea fi? |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B54erf
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
cel mai bine asteapta rezultatul diagnosticarii si vedem pe urma. Daca zici ca nu scoate fum, e putin dubois sa iti ia atat de mult.
|
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
Toata lumea se gandeste intr-o parte.
Care s-a gandit ca poate motorina aia dispare inainte sa ajunga in sistemul de alimentare? O avea rezervorul spart, o conducta ceva... |
--------------------
-
dizl
-
|
|
psanyiro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 16 July 10 ![]() |
12% motorina in oras?,imposibiiiiiiiiiiiiiiiil
![]() |
--------------------
Dacia
1310 LI
2003
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
presupunem ca posesorul a verificat in prealabil traseul de alimentare
![]() |
--------------------
OOOO
A3
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Nu ai facut inca diagnoza?
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
momentan are un suspend pentru vanzari neconforme pe la bursa, pana pe 20 iulie (parca)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lord Hades |
![]()
|
nu poti sa ii dai cu suspendare? moare lumea de curiozitate p'aci ...
|
--------------------
OOOO
A3
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
cred ca vroai sa vanda loganu! iertati-l si voi pentru a satisface curiozitatea unor oameni
![]() |
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ăăăă, up? Am dat aiurea peste topicul ăsta și-s curios dacă s-a rezolvat ceva.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 24 February 11 ![]() |
Nu cred ca pierde motorina. Observa... Probabil debitmetrul de aer e defect. Altceva nu cred. Doamne ajuta...
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
nicus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 January 07 ![]() |
reinvii eu topicul daca mai citeste careva
schimbat turbina de curind si am aceeasi problema 12% in oras calculat pe litri alimentati CB imi arata doar 6,7%. pt ca si deoarece consumul meu efectiv de motorina a fost 11l iar CB-ul imi arata 7.5l brrrrr! ce o mai fi si asta? |
--------------------
DACIA Logan
MCV 1.5DCI
2006 dec
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
In ce oras? Cum ai calculat consumul efectiv?
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
nicus |
![]()
|
pai in bucuresti. si dupa cum am spus si in mesaj am calculat la litri alimentati.
adica am alimentat 17 litri pe gol si dupa 85km s-a aprins becul rosu. CB imi arata ca am consumat 7,5 litri ![]() ![]() |
--------------------
DACIA Logan
MCV 1.5DCI
2006 dec
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Becul nu se aprinde la acelasi volum de motorina de fiecare data. Nu e corecta aprecierea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Fyrestarter |
![]()
|
Te intreb pt ca si eu am aceeasi masina ca tine si am patit la fel. Dar cand am intrat in meniul secret, imi arata ca mai am 10 litri de motorina iar becul era aprins. Dupa resetare mi-a indicat corect. Am patit de 2 ori pana acum si observ ca arata eronat dupa ce alimentez fara sa fac plinul. Doamne ajuta...
|
--------------------
Logan 1,5 dci
Break
2006
- XX XX XXX
|
|
nicus |
![]()
|
al meu nu arata eronat
![]() 15 Jul 2012, 10:39: in 120000 km s-a aprins de fiecare data corect la mine. si apoi dupa ce am mers pe rosu vreo 40km am pus 27litri motorina. am facut resoftarea la Doc dupa care am mers injur de 40km si am facut plinul ochi (43litri am bagat). avind in vedere ca rezervorulmeu are plin ochi 70,5 litri rezulta ca in astia 80km am consumat cam 6 litri ceea ce dovedeste ca becul rosu s-a aprins cind trebuie. am facut 660km pina dupa sighisoara si retur si mi-a consumat cam 38 litri atit arata pe bord iar in meniul secret imi arata ca mai am 35litri. e pe-acolo. acum merg prin oras pina fac rost de fonduri sa-i fac plinul ochi si vad atunci rezultatele exact. This post has been edited by nicus: 15 Jul 2012, 10:39 |
--------------------
DACIA Logan
MCV 1.5DCI
2006 dec
|
|
criss_8923 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 July 12 ![]() |
a mea consuma 4.5 -6 in oras. depinde de agomeratie
|
--------------------
Dacia SuperNova
SuperNova
2001
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar ce masina ai bre? ca nu m-am prins.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
O fi scuter. Daca o remorcheaza consuma si mai putin, am incercat eu cu Cielo de vreo 3 ani si mi-a iesit consum 0%.
|
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:37 |