[CUMPAR] CATEL, [CUMPAR] DALMATIAN
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] CATEL, [CUMPAR] DALMATIAN
Cezar01 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 410 Joined: 6 April 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
Cezar01 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 410 Joined: 6 April 11 From: Bucuresti ![]() |
nimeni?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Cezar01 |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
shade4free |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 23 March 10 From: ...... ![]() |
cam peste doua saptamani am sa vand eu cinci pui de ciobanesc de bucovina.
Stiu ca nu este dalmatian,dar sunt foarte frumosi si buni la curte |
--------------------
...
scala
- ........
.....
|
|
CRY 79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.974 Joined: 25 April 09 From: Sibiu ![]() |
Astia cresc cat vitelul, nu?
|
--------------------
Renault
Trafic
- SB 10 KXF
Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi With under cover face.
|
|
hitman1234 |
![]()
|
![]() Bringing secsi back Group: Members Posts: 1.791 Joined: 9 February 08 ![]() |
Nu vrei un bichon havanez?
|
--------------------
bemfe
vewe
. "Cearta pe net ca e ca paraolimpiada: chiar daca castigi, tot handicapat esti." Nalodaniel
|
|
Cezar01 |
![]()
|
Nu, multumesc, sunt interesat doar de Dalmatian.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Cezar01 |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Cezar01 |
![]() ![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De ce nu cauti pe site-urile de specialitate? Pe aici nu prea ai sanse mari, defapt sansele sunt minime.
bafta la gasit catelusul. ![]() This post has been edited by Maskatu: 22 Jul 2011, 21:54 |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
De ce nu iei unul de pe strada?
Te asigur ca fiecare este unic, si ca se va atasa de tine, poate mai mult ca unul de rasa. E pacat de atatea suflete mici care sufera si care ar fi atat de fericite, sa le ofere cineva iubire, iar ele vor oferi inapoi inzecit! Eu am o catelusa, tot asa luata de la tomberon, este un ingeras. Nu puteam sa imi inchipui ca o fiinta atat de mica poate oferi atata iubire, sau ca un animal poate deveni atat de uman in comportament. Insa pe cat de iubitor si dulce este cu mine si cei apropiati mie, pe atat de atent si agresiv cu cei necunoscuti. http://www.adoptiicaini.ro/pe-alese/ |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Cezar01 |
![]()
|
Multumesc, ai dreptate.
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 15:21 |