Piese auto, Originale sau contrafacute?
![]() ![]() ![]() |
Piese auto, Originale sau contrafacute?
puiu82 |
![]()
|
||
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|||
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
am cumparat si eu filtru ulei logan din pitesti original in cutie pe care scrie renault! cand m-am uitat acasa pe filtru scrie conex! este original sau contrafacut?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
nu bag mana in foc, dar cred ca este contrafacut.daca era original, scria renault pe el.cel original este de culoare albastra.conex este asamul de azi.
This post has been edited by tr04www: 10 Jul 2011, 18:48 |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
@puiu82,si eu am cumparat piese de la acelasi user.Personal nu mi s-au parut a fi contrafacute,insa chiar m-ai facut curios in legatura cu originalitatea lor discutabila.Daca nu poti divulga aici,trimite-mi te rog un PM cu argumentele prietenilor.Multumesc.
Au mai luat si alti colegi de forum axuri pentru volan si,din cate stiu,au fost multumiti. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Ambalajul si abtipildul pe care e scris renault sunt putin diferite fata de ce am vazut prin magazine.........insa mecanicul care o sa le monteze a zis ca sunt bune.....daca o sa reziste in timp,o sa vedem.
Nu vreau sa stric afacerile nimanui,dar vorba aia:cand iti zice unul ca esti beat il ignori,cand iti zic mai multi......te duci sa dormi. Pentru binele tuturor,sper ca aia mai multi sa nu aiba dreptate. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 20:55 |