Se aburesc farurile la interior, ce sa le fac?
![]() ![]() ![]() |
Se aburesc farurile la interior, ce sa le fac?
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mergi cu farurile aprinse si cu cauciucul ala de etansare scos, si scapi de abur. Se face pentru ca farul nu e etans (asta nu ai cum sa vezi ochiometric).
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cezarb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 16 June 05 ![]() |
Am vazut pe la unii ulei (cel putin asa arata...)bagat in faruri. Arata hidos tare, dar o fi avand vreun efect? Sau este ca stropitorile cu leduri?
|
--------------------
dacia
1310 L
- BZ02SBE
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca nu ar trebui sa te agiti asa mult din cauza asta. Eu am dacie CN4 din '99 zambet si am observat acelasi lucru mai ales toamna cand noaptea e frig si ziua se mai incalzeste trecerea de la un regim al temperaturii la altul provocand condens. Nu iti face probleme pt ca la modelul meu si al tau de faruri oglinzile farurilor sunt facute din materiale plastice si nu din material metalic ca la modelele anterioare de dacie.....deci nu iti va rugini oglinda.
Totusi daca vrei sa scapi de problema asta solutia sigura este sa le demontezi de pe masina, le desfaci si le dai silicon mastic pe la toate locurile unde rasufla ele (am pe cineva care face chestia asta gratis dc esti din Bucuresti) adik pe la cauciucurile alea si ce mai are el pe acolo. E o solutie sigura crede-ma si vor fi etanse perfect asa cum vrei tu. Tipul de care iti spun eu avea un FORD si tot asa patea numai ca el a fost obligat sa isi rezolve intr-un fel problema pt ca avea oglinzile farurilor metalice si ii rugineau. Dc vrei sa faci singur iti cumperi un tub de silicon-mastic universal incolor e vreo 100k si iti ajunge pt 2 faruri dar inca o data nu merita pt ca ai faruri de plastic. Asta e asa poate sa arati la lume ca farurile tale nu fac condens. din partea mea nu merita efortul; apropo am vazut eu la masini straine noi noute faruri cu condens pe dinauntru asa ca ce pretentii sa mai ai de la o dacie This post has been edited by ionutctn: 28 Jun 2005, 15:56 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cezarb @ 28 Jun 2005, 14:02) Am vazut pe la unii ulei (cel putin asa arata...)bagat in faruri. Arata hidos tare, dar o fi avand vreun efect? Sau este ca stropitorile cu leduri? Se aplica/aplica chestia asta pt a nu mai rugini oglinda farului, nu are treaba cu condensul sau cu ledurile de la stropitori ![]() |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am cumparat un tub de silicon pt sticla incolor, si am dat fara a demonta farurile(numai semnalizarile sa am acces) pe deasupra la imbinarea dintre sticla si farul propriuzis, in special sub crapatura dintre aripa si capota, pe unde se prelingea apa pe sticla, acum sa vedem cand ploua ce se intampla
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(sandman @ 29 Jun 2005, 07:18) Am cumparat un tub de silicon pt sticla incolor, si am dat fara a demonta farurile(numai semnalizarile sa am acces) pe deasupra la imbinarea dintre sticla si farul propriuzis, in special sub crapatura dintre aripa si capota, pe unde se prelingea apa pe sticla, acum sa vedem cand ploua ce se intampla Ploua tu pe ele, o galeata cu apa sau....slițu ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
A plouat 3 zile nonstop, si nu s-au aburit deloc, apa nu mai intra, deci solutia mea a tinut.
Pentru cine mai face asa, e important sa curete bine locul de aplicare, ca nu prinde siliconul altfel. Se poate inchide |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Ar mai fi fost solutia gauririi cu un burghiu fin, sa aiba aerisire.
Closed. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:39 |