Huruie cand accelerez
![]() ![]() ![]() |
Huruie cand accelerez
alex_titu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 26 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004/scala
|
|||
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca zici ca face doar de cand ai schimbat rulmentul.. inseamna ca ori nu e bun, ori e pus prost. Si face doar in sarcina pentru ca atunci apare presiune mai mare asupra lui. La franare nu face?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
alex_titu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 26 March 09 ![]() |
La franare nu face, nici cand o scot pe liber si nici cand mentin acceleratia.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/scala
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
in aceeasi situatie ma aflu si eu
planetara este de vina.......a fost facuta o data ......aveam plobleme cu capul de planetara |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ori in timpul montarii ceva a fost afectat , ori rulmentul a fost strans prea tare , ori nu a fost strans bine , ori se forteaza ceva in cutie . Trebuia sa mergi imediat inapoi cu ea , dupa ce observai problema . E periculos sa mergi asa cu ea . Daca se gripeaza rulmentul e nasol , eu am patit-o la vre-o 30 km/h si a fost cosmar .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 14:59 |