nivel benzina aiurea
![]() ![]() ![]() |
nivel benzina aiurea
razvan n. |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 28 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia, wv
supernova, bora
- 23bgol,042233 b DECEBAL, TU MARELE CONDUCATOR AL DACIEI, DE CE-AI TE-AI LASAT F...T DE TRAIAN?
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ori e defect electric ori plutitotul agata in rezervor intr-una din conductele care trec pe langa... trebuie desfacut si verificata pozitionarea conductelor si colierelor acestora....
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Am patit faza asta la vechea 1310 si cand am scos flotorul din rezervor ...surpriza !! Era aproape plin cu benzina fiindca avea o crapatura pe el.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca se sparge plutitorul si se umple cu benzina o sa indice tot timpul prea putin ajungand sa arate din ce in ce mai putin. Daca arata aiurea fie ti s-a defectat sonda (caz in care trebuie schimbata si nu stiu cum e la DSN dar spre ca nu e ca la SLZ sa se schimbe numai impreuna cu pompa de benzina) fie indicatorul din bord e defect, fie ai vre-un cablu ciupit pe undeva.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:22 |