DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [VAND] Cateva piese de Laguna 1

mihaiachi
post 30 Jul 2011, 23:14
Post #1

Mishu

Group: Members
From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F

Vand urmatoarele:

- ansambluri fuzeta- butuc- rulment- tamburi- saboti etc (desfacute de pe bratele de suspensie din cele 4 suruburi imbus) pentru Laguna 1 berlina, tamburi cu 4 prezoane. 60 euro ambele. Deocamdata NU descompletez- de ex sa dau doar tamburii
- cutie de viteze pentru motor G8T (2,2 litri diesel) provenind de pe o berlina. O sa revin cu precizari privind tipul cutiei (trebuie sa ma uit pe placuta ei). Cutia provine de pe o masina care functiona dar nu a fost dezmembrata de mine pt a putea garantta 1000% cutia. De aceea, garantia ei se refera doar la restituirea banilor in cazul in care ar avea ceva si doar daca nu se umbla in ea (o voi sigila). Nu imi asum nicio raspundere privind costul manoperei decat daca aceasta e facuta de catre mine- adica daca o montez eu si se intampla sa aiba probleme, nu incasez nimic. 150 euro cutia ca atare sau 250 euro montata (valabil doar pt Bucuresti)
- geamurile de portiera- 20 euro unul sau 60 euro toate 4; 35 euro geamul montat.
- 2 faruri 50E
- capota motor- nu stiu deocamdata culoarea. 50 euro.
- servofrana, bord- 30 euro, vezi conditiile de la "cutie de viteze".

Va urma.

FOAAAARTE IMPORTANT. Orice solicitare se va face pe mail sau pe topic ori prin PM aici pe forum. NU, deci NU dati "add" pe messenger, nu folosesc decat arareori messengerul, nu adaug necunoscuti si nu imi place sa stau sa salvez textul din fereastra de messenger sau sa-mi incarc memoria cu problemele altora. De ex, stiu SIGUR ca este cineva care mi-a cerut o cutie de viteze pe messenger. Ghinion- nu mai stiu cine este, deci... a pierdut.

--------------------
VW, Trabi, Renault 1200/Transporter/Golf4, Laguna Nevada 1 - din aluminiu '60/'77/'2000, 1996
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihaiachi
post 4 Aug 2011, 21:56
Post #2

Mishu

From: Bucuresti, RO/ Strasbourg, F

Opa sus! rolleyes.gif

--------------------
VW, Trabi, Renault 1200/Transporter/Golf4, Laguna Nevada 1 - din aluminiu '60/'77/'2000, 1996
+
asfaltuscat
post 17 Aug 2011, 21:50
Post #3

Membru autentic

From: Cluj Napoca

Un pret pentru pompa servo? multumesc.

--------------------
Renault Laguna - CJ 27 BGM 1.6 16V 107cp 1999/RXE
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th July 2025 - 20:14
Forum Renault