Vopsea masca fata, si ornamente cromate
![]() ![]() ![]() |
Vopsea masca fata, si ornamente cromate
Ethan Hunt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 28 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
|
|||
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
nu este optional ci depinde de model.
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de modelul de LGN ales dintre cele 4 standard si nu se poate modifica ca optiune. Viziteaza site-ul Dacia si citeste caracteristicile fiecarui model. Ambiance si Preferance au masca neagra iar Laureate si Ambition au masca vopsita si cu laterale cromate.
Cred ca topicul se poate inchide.... Am redeschis topicul deoarece se pare ca oficial nu scrie nicaieri cum tebuie sa arate masinile, pe categorii.... si in ultimul timp, initiatorul topicului zicea ca a vazut masca neagra si la modelele de varf... tot el zice ca maine isi va ridica masina si de aceea insista sa afle vreun argument de folosit in discutia cu dealerul... deci, dezbateti va rog subiectul.... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
si "V" ala cromat se poate aplica se gaseste de cumparat in jur de 1.5 mil.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Ethan Hunt |
![]()
|
AM sunat la VC si nu m-au lamurit deloc. Ziceau ca doar cele vopsite galben sunt cu masca neagra, insa eu am vazut pe mai multe culori. O sa vad maine cum sta treaba.
|
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Esti sigur ca erau versiuni superioare? Daca schimbi jantele la un Ambiance nu devine Ambition.
Cele vopsite galben au spoilerele negre, nu le au in culoarea masinii. Oricum cei de la VC dau foarte rar un raspuns la obiect. De cele mai multe ori sunt pe langa. This post has been edited by Sony: 30 Jun 2005, 11:57 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
off topic: eu am sunat de 2 ori la VC sa-i intreb daca preference-ul are abtipilde pe pragurile din fata si de fiecare data au zis ca are........ si cand a venit masina nu avea de fapt ambiance si pref. nu au asa ca m-am lamurit cu raspunsurile date de VC.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
daciaclub-Bebe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 July 05 ![]() |
La Preferance ii posibil sa vopsesti bara din fata care ii neagra si daca este in comert bara cromata de la Laur sau Ambit?
|
--------------------
Dacia
Logan
- CJ-84-BEB
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Masca vine odata cu bara. Daca o rupi trebuie sa o schimbi cu totul si poate e mai scumpa aia vopsita iar baietii au schimbat aia stricata cu una mai ieftina nevopsita.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Am doi prieteni, taximetristi. Au amandoi Logan-uri galbene: unul Ambiance, altul Laureate. Ambele au TOT "botul" negru. Adica, partea frontala, din plastic, este nevopsita. Diferentele se observa datorita "v-ului" cromat si luminilor de ceata, de la Laureate. Este singurul caz intalnit de mine, pe soselele patriei. Nu am mai vazut si alte culori cu "botul" negru. Eu am ales Laureate (alb) si din cauza mastii, care la Preferance era tot neagra. Daca ar fi fost optional, as fi cerut vopsirea integrala a buclierelor si a bandourilor laterale, in alb. Se pare, insa, ca la fabrica, asa ceva nu este posibil, lucru ciudat, pentru ca ar fi fost mai simplu, tehnologic vorbind, sa vopsesti integral o piesa, decat sa lasi portiuni nevopsite, cu asa-zis rol de protectie.
Pe Dacia.ro, la accesorii, au folosit un Logan rosu care are buclierele negre. Dar daca te uiti la jentile de tabla vopsite argintiu, realizezi ca este vorba de "masinutza cheala", aia de 5000eur. Pot spune ca am vazut cateva exemplare, din astea, in port la Constanta, in timp ce erau urcate pe o nava. This post has been edited by ASW: 2 Jul 2005, 18:06 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Se pare ca Loganurile galbene sunt un pic diferite de celelalte.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt. ca-s mai rezistente la ... "frecarea" cu alte masini. Si-s si mai ieftine in caz de inlocuire (nu trebuie sa le si vopsesti)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
nu se poate cere vopsirea mastii in culoarea masinii pentru preferance?
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
se poate solicita dupa achizitionare la dealer
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
yonutz84 |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
M@tr|X| |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 3 June 05 ![]() |
Banda argintie din jurul emblemei DACIA o are fiecare tip de logan sau nu? Intreb asta deaoarece am vazut unele care au, unele care nu au, si care au numai partea de sus. fatza.jpg ( Size: 4.01k )
Number of downloads: 142
[citeste mai sus ... si nu mai incepe topicuri aiurea, fara a cauta intai daca s-a mai discutat] |
--------------------
Logan
Preferance 1.4
- ---
|
|
Ethan Hunt |
![]()
|
Gata mi-a venit masina, are masca vopsita si ornamentele cromate.
Bineninteles ca are problemele semnalizate pe forum cu franele, lumina de la torpedou (rezolvata printr-un servetel in dreptul butonului), precum si una cred ca nediscutata aici, anume puterea farurilor pe faza lunga care sincer nu mi se par prea bune (nici pe faza scurta nu sunt extraordinare, dar merg). |
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
Am si eu cateva inrebari care unora,poate,le vor parea prostesti.Saptamana viitoare imi vine,in sfarsit,un Logan Preferance si as vrea sa stiu daca pot:
-sa-mi montez faruri de ceata ca la versiunile superioare -sa-mi vopsesc in culoarea masinii partea neagra a mastii si a barilor sa-mi schimb culoarea portocalie a bordului(ledurile) -sa-mi montez senzori de parcare. In ce conditii nu-mi pierd garantia?Il voi intreba si pe dealer dar sunt convins ca-mi va spune ca toate astea le pot face doar in Dacia service in conditiile in care vopsirea,de exemplu,o pot face si singur.Daca imi 'bag nasul"in instalatia electrica imi pierd garantia? |
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Daca vrei, poti
![]() Asa este, piezi garantia daca nu faci lucrarile intr-un service autorizat. Daca-ti bagi nasul in instalatia electrica, iarasi pierzi garantia. In plus, instalatia electrica de la Logan e foarte pretentioasa (da, stiu, chestiunea asta va fi citata probabil la bula daciotului); au fost destule cazuri in care chiar persoane cu pregatire in domeniu au ars bordurile. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Deci garantia se pierde (teroretic) in toate cazurile in care aduci modificari masinii sau faci adaugiri in afara celor recomandate de Dacia. Practic, daca ai modificat bordul si apoi vei avea un defect la un computer, cei de la Dacia (service) este posibil sa invoce acest fapt si sa nu-ti mai repare pe garantie... adica sa-ti scoata din garantie partea electrica/electronica sau chair intreaga masina... pe baza de PV de constatare etc. Chiar si lucrari facute in service Dacia dar fara acceptul Dacia SA (da, service-urile fac asa ceva!!!!) vor avea acelasi regim daca vei merge vreodata la alt service decat cel care ti-a facut lucrarea "ilegala"...
Dar, sa incercam va rog sa nu deviem discutie de la subiectul topicului!!!!!... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(erica @ 17 Jul 2005, 13:10) Am si eu cateva inrebari care unora,poate,le vor parea prostesti.Saptamana viitoare imi vine,in sfarsit,un Logan Preferance si as vrea sa stiu daca pot: -sa-mi montez faruri de ceata ca la versiunile superioare -sa-mi vopsesc in culoarea masinii partea neagra a mastii si a barilor sa-mi schimb culoarea portocalie a bordului(ledurile) -sa-mi montez senzori de parcare. In ce conditii nu-mi pierd garantia?Il voi intreba si pe dealer dar sunt convins ca-mi va spune ca toate astea le pot face doar in Dacia service in conditiile in care vopsirea,de exemplu,o pot face si singur.Daca imi 'bag nasul"in instalatia electrica imi pierd garantia? Daca te induri sa cheltuiesti ceva bani (destul de multi), poti rezolva. De exemplu, vopsirea "ca la carte" a buclierelor, te poate costa pana pe la 600 lei noi, iar sa-ti montezi lumini de ceata, am vazut pe listele de preturi de la service (Cobalcescu), te costa vreo 900 lei, la fel de noi. Daca mai adaugi si celelalte brizbrizuri cromate, senzori, etc. poti ajunge catre 1000EUR. Ieftin, nu? This post has been edited by ASW: 18 Jul 2005, 20:13 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(erica @ 17 Jul 2005, 14:10) Am si eu cateva inrebari care unora,poate,le vor parea prostesti.Saptamana viitoare imi vine,in sfarsit,un Logan Preferance si as vrea sa stiu daca pot: -sa-mi montez faruri de ceata ca la versiunile superioare Te duci frumos in targul Vitan si cumperi proiectoarele,sistemul de prindere si cablul electric si te duci cu ele la dealer sa ti le monteze. Asa am procedat eu. La dealer mi-au cerut 10mil cu totul de la ei. Cumparate din targ+manopera lor 3,5 mil. E totusi o diferenta. Proiectoarele sunt marca Valeo si sunt originale. La Preferance vei mai avea o problema si anume tu nu ai buton de comanda separat pentru proiectoare si atunci fie montezi un buton suplimentar in bord ceea ce nu iti recomand, fie le montezi cum am facut eu si anume pe comutatorul becului de ceata cu inlaturarea acestuia din soclu, nu de alta dar te vor injura toti cei din spate daca ii chiorasti cu lampa aia. Mai exista si posibilitatea sa cumperi tot din targ blocul complet de lumini cu acel comutator de proiectoare dar costa cam 1,5 mil lei si mie mi s-a parut cam scump. In targ, cum intri cu masina te duci in partea dreapta pe ultumul culoar de standuri si la jumatatea acestuia tot pe partea dreapta gasesti doua magazine cu piese numai de lgn si slz. Ca reper te uiti dupa o prelata galbena ala este magazinul lui Ovidiu si imediat langa el este cel de-al doilea al lui Emil. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
revenint la topic, banuiesc ca acea culoare a "V"-ului in tonul masinii, mai tine, pe langa versiunea de masina, si de tipul de vopsea: metalizata sau ne-metalizata..
e doar o banuiala, eu am Laureate cu vopsea metalizata, iar "V"-ul din masca este vopsit in culoarea masinii... alte pareri, poate asa reusim sa tragem o concluzie... |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(thesys @ 19 Jul 2005, 17:01) revenint la topic, banuiesc ca acea culoare a "V"-ului in tonul masinii, mai tine, pe langa versiunea de masina, si de tipul de vopsea: metalizata sau ne-metalizata.. e doar o banuiala, eu am Laureate cu vopsea metalizata, iar "V"-ul din masca este vopsit in culoarea masinii... alte pareri, poate asa reusim sa tragem o concluzie... Deci, ca sa lamurim odata si pentru totdeauna din fabrica vin asa: Primele 3 din oferta: Ambiance, Preference 1.4, Preference 1.6 = Masca neagra nevopsita si fara ornament cromat. Ultimele 3 din oferta: Laureate 1.4, Laureate 1.6, Ambition = Masca vopsita + ornament cromat. Exceptie face masina vopsita galben din fabrica cand nu numai ca are masca neagra dar nici barele nu sunt vopsite. Spoilerele sunt complet negre (puteti vedea pe site-ul producatorului asta la culoarea galben). Probabil sunt cele mai ieftine spoilere iar pentru taxiuri merge. Orice alta exceptie se poate datora schimbarii barelor cu altele decat cele din fabrica. Aka daca ai Ambiance si vrei sa fii smecher iti cumperi bara/masca (bara si masca sunt dintr-o bucata deci daca schimbi spoiler schimbi si grila + sigla) de la Ambition sau daca esti zgarcea faci invers ca probabil e mai ieftina cea nevopsita. Cred ca topicul poate fi inchis problema fiind lamurita. This post has been edited by DigitalScribe: 19 Jul 2005, 17:19 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
BAB |
![]()
|
Nu cred ca ar trebui inchis topicul. Poate unii useri isi vopsesc respectivele bucliere si ne arata si noua imagini, insotite de explicatii despre cum au procedat, etc. Stiu ca s-a mai discutat despre asa ceva, dar, cu cat avem mai multe informatii, cu atat mai bine. Ca doar, daca vrem sa vopsim plasticele alea, sigur, nu ne dorim sa rezulte bicolore, sau sa cojim cu grija, vopseaua exfoliata, dupa o saptamana de la vopsire.
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:49 |