Probleme cu BUTONUL comutare GPL, se sting ledurile
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu BUTONUL comutare GPL, se sting ledurile
ionut.tanase |
![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
probabil ai un contact prost la mufa care vine la comutator,sunt facute naspa,am avut si eu acceasi problema,mi se incalzea puternic plusul prin care se alimenta comutatorul si cred ca si electrovalvele si in timp nu a mai facut contact pe pinul de pe comutator si pateam la fel ca tine. Da mufa jos i vezi cum se prezinta,daca e parlit/ars plasticul pe acolo,incearca sa-l cureti cat poti,da-i cu niste spray de contacte si incearca sa micsorezi deschiderea papucilor din mufa astfel incat sa ai cat de cat un contact ferm al mufei cu pinii de la comutator. Revino cu rezultatele. Succes!
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Care stii unde duc firele care pleaca de la comutatorul de Benzina/GPL si ce culori au ele? Aveti idee de instalatia electrica la GPL?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Cel ce duce din buton la valva benzina este GALBEN iar ce duce la valvele de gpl este ALBASTRU
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Maro duce la fisa (sau minusul bobinei), albul merge in spate la butelie, e firul de control al nivelului de gaz, negru, ti-am zis la topicul cu bateria, e masa. Acum, avand aparatul, le poti "suna" pe fiecare si asa le vei tine mai bine minte. Cauta pe forum, cel putin eu, am dat si poze si sunt si notatii date.
|
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
Nicu2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 14 March 09 ![]() |
Am si eu o mica problema cu indicatorul de nivel al gazului din butelie. Am facut greseala de a schimba bateria in timp ce motorul functiona si de atunci mi se aprinde doar ledul rosu indiferent de nivelul de gaz din butelie. Exista vreo rezolvare la indemana sau trebuie mers in service?
Mersi anticipat pt indicatii! P.S. Krapcarasu daca esti din SV da-mi adresa ta de mess printr-un PM sa vorbim ca vad ca te pricepi la instalatiile GPL. |
--------------------
Dacia
1310 L
1994
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:55 |