aveti grija de unde cumparati piese pt. dacie, evitati targul din bucuresti
![]() ![]() ![]() |
aveti grija de unde cumparati piese pt. dacie, evitati targul din bucuresti
raszvan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
|
||
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|||
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Sa mai dau si un exemplu.Era azi unul pe retea la mine innebunit ca ii trebe cineva care se pricepe la masini (era din camin cu mine),pt ca ii merge in III timpi.Il abordez si ii zic ca ma mai pricep si eu un pic pe la masini.Mergem la masina , iar masina mergea ca naiba.Daca vroia sa plece de pe loc,nu putea. Ma uit la platina,era varza.Schimbam noi platina,iau delcoul de la mine cu tot cu fise,le pun la el,dar tot rau mergea masina.Il intreb de cand nu a mai schimbat bujiile si imi zice ca le-a schimbat in urma cu 4 zile, asa ca nu le mai verific,crezand ca sunt bune.Ma invart eu pe la carburator,mai frec vre-o doua injuraturi si imi vine in minte sa ii verific totusi bujiile. Observ cu stupoare ca una nu lucra deloc,iar una foarte putin.Ii pun omului doua bujii Boch vechi de ale mele de prin porbagaj si mergea masina ceas. Asa ca aveti grija ce bujii puneti.Omu cumparase bujii Sinterom.Ii venea sa ma pupe,pt ca statuse de dimineata langa masina cu tot felul de "meseriasi"si tot nu facuse masina sa mearga bine(daca am gresit prin faptul ca am scris firma bujiilor,rog moderatorii sa modice,nu ma supar
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Va mai uitati si voi la pisele alea cum arata daca le luati din targ. Daca NU VA PRICEPETI, atunci da, le luati dintr-un magazin dacia, piese de origine. Dar de aici pana la a zice ca in targ toate piesele sunt contrafacute...
2. Ma scuzati ca intreb si eu ca un necunoscator, dar ce este aia ca "merge in trei timpi"? Inteleg, motor in doi timpi, motor in patru timpi, da motor in trei timpi... Asta e un lucru extrem de nou... 3. In al treilea rand, eu ca un necunoscator in domeniu, cand motorul mergea in trei CILINDRI, scoteam fisele una cate una sa vad care cilindru nu isi face treaba... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Scuze pt faza cu " trei timpi". Iar referitor la scoaterea fiselor iti dai seama ca asa am facut si eu de am aflat care bujii nu functionau.Faza e ca ma asteptam sa fie bune bujiile,mai ales ca erau noi.Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici prin faza cu scosul fiselor,dar hai.Treaca de la mine.
Oricum,hai sa nu deviem de la topic.Cum poti ca in momentul in care te uiti la un set de bujii sa iti dai seama ca sunt contrafacute?Eu unul nu prea imi dau seama cum. |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
raszvan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 2 September 05 ![]() |
nu am spus ca sunt contrafacute, sunt cu defecte.
ti se pare normal ca o placa de presiune sa coste 690000? sa-ti mai dau un exemplu de jecmaneala din targ> la toate magazinele de acolo, beculetul de pozitie din farul de dacie, cu tot cu sistemul de prindere, nu costa mai putin de 100000. La un magazin din oras costa 20000. Butonul de la frana de mana, pt. supernova- imi cereau 200000 pe el. in magazin costa 110000. Gasesti si piese bune acolo, insa sa nu te gandesti ca faci o afacere. Pretul se face ca la piata si este mai mare ca intr-un magazin cu piese de origine, daca piesa respectiva este originala si nu are defecte. |
--------------------
ex clio
symbol 1.5 dci
2005 megan dci, 2003.
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sal.Am mai spus si intr-un alt post.Am vazut la TV ca au facut un control in targul vitan si au gasit multe piese contrafacute , nu cu defecte de fabricatie.Nu aveau nici timbrul ala cu autorizatia rar(ala albastru care e pe toate piesele).Au gasit si cantitati mari de uleiuri de firma contrafacute.Crezi ca pui un ulei bun in motor dar de fapt e mai prost decat cel mai prost ulei romanesc.Deci ochii mari cand cumparati ceva si daca nu va pricepeti mergeti cu cineva care stie ce cumpara.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
pentru ca tot s-a vorbit de sinteroame, imi adaug si eu nemultumirea. cand am luat masina acu o luna avea bujii noi sinterom pe ea. folosite 2-3 zile. dupa 2 sapt m-am trezit si eu intr-o zi ca masina merge in 3 cilindri. noroc ca omul imi daduse si bujiile vechi de un an de zile cu care facuse o gramada de kilometri (tot sinterom, dar alt model). am schimbat-o pe cea noua cu o oboseala din aia veche (pana la salariu n-am parale de bujii noi) si merge stas de atunci. nu am mai descris nervii si injuraturile. si faptul ca a trebuit sa ma tarai in 3 cilindri pana la servici si apoi acasa.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 20:05 |