vitezometru slz
![]() ![]() ![]() |
vitezometru slz
tiranspider |
![]()
|
||
veninos Group: Members Posts: 17 Joined: 7 September 11 From: curtea de arges ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|||
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Topic care trateaza problema ta. Alt topic. In ceea ce priveste senzorul de viteza, nu stiu unde este situat exact la diesel.
Edit: la Solenza Diesel cutia de viteze este JH1 (destul de apropiata de cea de la Solenza MPI), deci incearca sa cauti senzorul de viteza ca in postul lui djasu82. In imagine motorul este vazut dinspre habitaclu, deci din spate. This post has been edited by bogdanmardare: 9 Sep 2011, 12:31 |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
tiranspider |
![]()
|
veninos Group: Members Posts: 17 Joined: 7 September 11 From: curtea de arges ![]() |
![]() o suta de mii de multumiri ![]() |
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
salut problema asta am avut-o si eu pana azi ,am cumparat un senzor de viteza de logan de la un coleg de forum si acum merge perfect vitezometrul,cititorul de pe cutie e dus,schimba-l si nu o sa mai ai probleme.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
Ming |
![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
iti pun eu maine o poza cu pozitia senzorului de viteza
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://cgi.ebay.fr/capteur-de-vitesse-Rena...1#ht_500wt_1156
are doctorasul, la bursa... This post has been edited by george_scala_2004: 17 Sep 2011, 23:55 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
tiranspider |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 17 Sep 2011, 23:53) o mie de multumiri ![]() |
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|
tiranspider |
![]()
|
deci
![]() dar acum am vitezometrul ca nou ![]() |
--------------------
dacia
solenza
1.9 diesel
- ag-54-atc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:50 |