DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [CUMPAR] Renault Megane 2, diesel/benzina

dragosXYZ
post 12 Sep 2011, 13:40
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Cumpăr Renault Megane 2 (preferabil diesel)
Ofer 3500 Euro
Aștept oferte, linkuri cu poze pe topic.
Bucuresti.

This post has been edited by dragosXYZ: 12 Sep 2011, 13:42

--------------------
Renault Megane 2 10.2005 - 1.5dci - 60KW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mrkiry
post 12 Sep 2011, 14:08
Post #2

Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge...

From: Bucuresti

La banutii astia nu prea gasesti,sau daca gasesti,dai de ceva la care sigur o sa ai probleme mari.Te sfatuiesc sa mai pui 500 de euro,ca sa iti iei ceva cat de cat bun.Numai bine!

--------------------
Renault Megane2 2004 Lux Privilege - GR85KYR
Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
+
dragosXYZ
post 12 Sep 2011, 14:45
Post #3

Membru incepator

Da stiu, m-am uitat si eu inainte sa postez, dar astept ca cine stie...
Am sa mai pun 500 euro daca nu am ce sa-i reprosez (ex. Km putini, carte service, neavariata )

--------------------
+
aleksanders
post 12 Sep 2011, 15:00
Post #4

.

From: ...

cu siguranta ca ai sa gasesti o masina cu fix cati km vrei tu (cat de putini posibili) care sa nu fie dauna totala si bordul sa nu fie pus la misto, adica chiar sa gasesti un aerbag dincolo de plastic; sincer la banii aia nu ai cum s agasesti masina ce o vrei - o masina buna si care nu sa mai ceara alti bani zic eu ca pleaca de la cel putin 6000 de euro - sunt atatia posesori de renault aici si nu cred ca vreunul o sa isi vanda masina sub 6000

--------------------
. . . - .
....
+
mrkiry
post 13 Sep 2011, 18:13
Post #5

Nu cred ca ai dreptate..Totusi,vorbim despre megane 2,care poate sa aiba si 8 ani.Ideea e ca la 4000 iti iei megane,sunt destule pe autovit,dar gasesti numai masini care au avut si zile mai bune.Pretul reflecta calitatea,asta e clar.Daca pentru masina nu ai decat 4000,te-as sfatui sa iti iei o alta mai accesibila ca pret,pentru ca Meganu cere bani mult la intretinere.Numai bine!

--------------------
+
CRY 79
post 13 Sep 2011, 19:30
Post #6

Membru autentic

From: Sibiu

L-ati speriat si pe asta cu intretinerea la Megane. Ce vedeti voi scump nu inteleg. Credeti ca el se duce la reprezentanta sa o intretina? Fiti seriosi totusi...

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
danyhhh
post 13 Sep 2011, 20:21
Post #7

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Megane II 2004 1.5 dci 85 cp la 4000 te intereseaza ?

--------------------
Renault / Megane / 2004
+
dragosXYZ
post 13 Sep 2011, 22:18
Post #8

Membru incepator

mrkiry - prima data nu vroiam sa imi iau megane 2 tocmai din cauza asta... ca sunt piesele scumpe, dar am stat si m-am uitat mai bine si am vazut ca sunt si variante mai ieftine.
Dupa cum zice si CRY 79 cand am sa am o problema doar nu am sa ma duc la reprezentanta am sa caut variante mai ieftine, eventual dezmembrari.
danyhhh da-mi un mesaj cu oferta ta, eventual niste poze. ma intereseaza.

Multumesc pentru pareri, chiar mai astept smile.gif

--------------------
+
diesel_power
post 13 Sep 2011, 22:18
Post #9

Membru autentic

From: diaspora

QUOTE(aleksanders @ 12 Sep 2011, 15:00)
o masina buna si care nu sa mai ceara alti bani zic eu ca pleaca de la cel putin 6000 de euro - sunt atatia posesori de renault aici si nu cred ca vreunul o sa isi vanda masina sub 6000
*

Intre pretul cerut si pretul tranzactionat e totusi o diferenta. Am un prieten care a cumparat acum 1 an un 1.6 16v din 2004, destul de uzat (110k km) cu 4500 EUR.

--------------------
Renault Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW, 2005, Fidji
+
vallyyy
post 13 Sep 2011, 22:38
Post #10

Dacia Clubber

From: Pitesti

QUOTE(CRY 79 @ 13 Sep 2011, 19:30)
L-ati speriat si pe asta cu intretinerea la Megane. Ce vedeti voi scump nu inteleg. Credeti ca el se duce la reprezentanta sa o intretina? Fiti seriosi totusi...
*

QUOTE(dragosXYZ @ 13 Sep 2011, 22:18)
mrkiry - prima data nu vroiam sa imi iau megane 2 tocmai din cauza asta... ca sunt piesele scumpe, dar am stat si m-am uitat mai bine si am vazut ca sunt si variante mai ieftine.
Dupa cum zice si CRY 79 cand am sa am o problema doar nu am sa ma duc la reprezentanta am sa caut variante mai ieftine, eventual dezmembrari.
danyhhh da-mi un mesaj cu oferta ta, eventual niste poze. ma intereseaza.

Multumesc pentru pareri, chiar mai astept smile.gif
*

Sincer voua vi se pare ok sa dai pe o capota de portabagaj de clio (2) ,500 lei?Eu cu 500 lei la astra G imi cumpar toata fata (2 aripi -200 lei si 200-250 - o capota),pentru simplu fapt ca sunt pline dezmembrarile de ele si de renault nu.Cauti variante mai ieftine ? Unde le cauti cand renault a retras licentele altor producatori de piese si trebuie sa cumperi doar piese de origine,becul de megane 2 trebuie sa-l schimbi in service,fulia defazoare cica consumabil,bobina de inductie consumabil,ma mai uitam si la sonda de marsarier,pozitionata si aia sa te faca expres sa te duci la un service sa o schimbi,nu am nimic cu renault,pot fi masini bune,dar nu mai ziceti ca au intretinere ieftina.Am facut o comparatie cu astra G pentru ca asta am,dar nu inseamna ca initiatorul trebuie sa-si ia asa ceva,poate sa caute orice alta masina la care intretinerea sa fie accesibila.Orice alta firma poate fi scumpa "pe original",dar din fericire permite si piese aftermarket pentru buzunarele tuturor.

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
mrkiry
post 14 Sep 2011, 07:59
Post #11

vallly sunt perfect de acord cu tine.Ca tot ziceai de bec,sa imi spuna si mie cineva care a schimbat becu de la megane,cat timp i-a luat?
Piesele sunt scumpe pana si la dezmembrari.Si eu am megane2,cu toate draciile si sistemele pe el,sunt multumit de el,dar sincer va spun,intretinerea e de speriat.Distributia ma duce 11 milioane smile.gif cu tot cu accesorii.Asta nu mai e ok la o masina...E doar parerea noastra in legatura cu meganu.
Propun sa lasam baiatu sa isi cumpere megane si sa ne spuna si noua dupa un an cum se prezinta! Numai bine

--------------------
+
vallyyy
post 14 Sep 2011, 09:30
Post #12

Dacia Clubber

QUOTE(mrkiry @ 14 Sep 2011, 07:59)
vallly sunt perfect de acord cu tine.Ca tot ziceai de bec,sa imi spuna si mie cineva care a schimbat becu de la megane,cat timp i-a luat?
Piesele sunt scumpe pana si la dezmembrari.Si eu am megane2,cu toate draciile si sistemele pe el,sunt multumit de el,dar sincer va spun,intretinerea e de speriat.Distributia ma duce 11 milioane  smile.gif cu tot cu accesorii.Asta nu mai e ok la o masina...E doar parerea noastra in legatura cu meganu.
Propun sa lasam baiatu sa isi cumpere megane si sa ne spuna si noua dupa un an cum se prezinta! Numai bine
*

Distributia si unele consumabile mai sunt cum sunt,ti le mai poti permite,dar elemente de caroserie si mai tot ce se gaseste exclusiv pe original nu sunt chiar asa accesibile,fulia defazoare(700 de lei) mi se pare o mare porcarie sa fie considerata consumabil.Pot fi masini bune,dar nu pentru toate buzunarele.

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
aleksanders
post 14 Sep 2011, 09:34
Post #13

.

From: ...

@valy- cand schimbi pivotul sa ne zici si noua cat a costat...la astra g

--------------------
. . . - .
....
+
vallyyy
post 14 Sep 2011, 10:11
Post #14

Dacia Clubber

QUOTE(aleksanders @ 14 Sep 2011, 09:34)
@valy- cand schimbi pivotul sa ne zici si noua cat a costat...la astra g
*

Costa fix 20 de lei pe starline si 60 pe swag si cam ce crezi tu ca as pune?Ia zii starline.Stai linistit si tu si altii si interesati-va de piese inainte sa vorbiti,dupa cum vad starline produce si pentru mercedes http://comenzidepiese.ro/shop/pivot-fata-s...-benz-sprinter/ si grupul VAG http://comenzidepiese.ro/shop/pivot-fata-s...olkswagen-seat/ . Daca am pomenit vreodata pe forumul asta ca EXISTA SI PIVOT DE 20 DE LEI LA NEMTOAICE nu inseamna ca il si pun pe ala,lucrez exclusiv cu swag/febi.Dar ma rog voi cu renault-uri intelegeti ce vreti

This post has been edited by vallyyy: 14 Sep 2011, 10:15

--------------------
Dacia 1300 Fost dacist
+
mrkiry
post 14 Sep 2011, 17:37
Post #15

Baieti haideti ca deja intram in offtopic....Baiatul care a deschis topicul isi incearca norocul.Trebuie sa stie ca Renault e una dintre cele mai scumpe marci si sanatate!

--------------------
+
gabyyy26
post 14 Sep 2011, 18:45
Post #16

Membru autentic

Salut ca sa isi faca o idee acum o luna am facut o revizie generala in service autorizat RAR cu statie ITP si drept de completare in carte service unde am schimbat: bielete directie 2buc ,capete de bara2buc,manopera,reglat directie pe stand Total 440 ron cu piese acceptabile (nici ieftine nici scumpe)noi.
kit distributie +pompa apa+lichid racire+manopera+garantie 60000 km Total 670 ron
Motor 1.5 dci 82 CP .Apropo este de vanzare.(moneda elvetiana isi face simtita prezenta).

--------------------
Renault Megane 4, Megane3 2011,2018 - AG
+
CRY 79
post 14 Sep 2011, 19:43
Post #17

Membru autentic

From: Sibiu

QUOTE(vallyyy @ 13 Sep 2011, 23:38)
Sincer voua vi se pare ok sa dai pe o capota de portabagaj de clio (2) ,500 lei?Eu cu 500 lei la astra G imi cumpar toata fata (2 aripi -200 lei si 200-250 - o capota),pentru simplu fapt ca sunt pline dezmembrarile de ele si de renault nu.Cauti variante mai ieftine ? Unde le cauti cand renault a retras licentele altor producatori de piese si trebuie sa cumperi doar piese de origine,becul de megane 2 trebuie sa-l schimbi in service,fulia defazoare cica consumabil,bobina de inductie consumabil,ma mai uitam si la sonda de marsarier,pozitionata si aia sa te faca expres sa te duci la un service sa o schimbi,nu am nimic cu renault,pot fi masini bune,dar nu mai ziceti ca au intretinere ieftina.Am facut o comparatie cu astra G pentru ca asta am,dar nu inseamna ca initiatorul trebuie sa-si ia asa ceva,poate sa caute orice alta masina la care intretinerea sa fie accesibila.Orice alta firma poate fi scumpa "pe original",dar din fericire permite si piese aftermarket pentru buzunarele tuturor.
*

Hai ca ai luat-o pe aratura.

QUOTE(vallyyy @ 14 Sep 2011, 10:30)
Distributia si unele consumabile mai sunt cum sunt,ti le mai poti permite,dar elemente de caroserie si mai tot ce se gaseste exclusiv pe original nu sunt chiar asa accesibile,fulia defazoare(700 de lei) mi se pare o mare porcarie sa fie considerata consumabil.Pot fi masini bune,dar nu pentru toate buzunarele.
*

Eu zic ca daca iti iei o masina scumpa si nu ii faci Casco, atunci sa nu mai vorbesti de elemente de caroserie.

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
+
dragosXYZ
post 14 Sep 2011, 19:46
Post #18

Membru incepator

Bravo mrkiry tu ai inteles de ce am postat aici un mesaj smile.gif
Stiu ca sunt scumpe piesele... dehhh acum n-am sa ma astept sa tot schimb la ea, mai ales piese de caroserie. Sincer sa fiu masina nu imi trebuie foarte mult o iau sa fac mai multi km in orash si din cauza asta ma indrept spre motorina desi am condus doar benzina.
O alta varianta ar fii opel astra pentru piese ieftine. Am condus una mai demult si nu mi-a placut cine stie ce (nici condusul nici modelul). Am vazut un opel astra bertone de 1.8 la care mi-a placut sunetul ca in rest... era cazuta, schimbate parti caroserie, imbinari aiurea. Oricum cunsuma mult mai mult ca megane-ul 2 pe motorina.

danyhhh trimite-mi niste poze pe drag_os007@yahoo.com

Va multumesc pentru mesaje, mai astept smile.gif

--------------------
+
dragosXYZ
post 16 Sep 2011, 18:51
Post #19

Membru incepator

up?

--------------------
+
dragosXYZ
post 23 Sep 2011, 10:50
Post #20

Membru incepator

up

--------------------
+
dragosXYZ
post 28 Sep 2011, 10:15
Post #21

Membru incepator

up

--------------------
+
danyhhh
post 29 Sep 2011, 22:15
Post #22

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Ai vazut pozele cu masina mea ? este un topic la bursa

--------------------
Renault / Megane / 2004
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 10:16
Forum Renault