Anvelope, alt indice de greutate...
![]() ![]() ![]() |
Anvelope, alt indice de greutate...
Sharpe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
||
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
NU!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Adica cand ai cumparat anvelopele te-ai uitat la amanunte deastea? daca bate marimea e OK, dar ce ai facut tu e exces de zel.
Poti sa fi convins ca la jumate din masinile in circulatie nu bate indicele de greutate. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
asarban |
![]()
|
Sef..omu are masina grea si la propriu si la figurat..masina aia o sa o alege si nu o sa vrea sa-i bubuie gumele din cauza de greutate prea mare la viteza mare..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
scuze nu m-am uitat in avatar.
Dar si asa, poate o sa para probleme dupa o oarecare uzura, si apropo, am un coleg care si-a luat cauciucuri tot din alea la Opel Calibra, si sunt cauciucuri de drumuri fara "impuritati", si-a batut cuie in cap cand a intrat printre blocuri, si s-au umplut canalurile acelea din ele de pietricele, si facea o galagie parca avea lanturi antiderapante cand a luat viteza pe un drum bun. Pt Asarban: Daca tu numesti o masina de 102 CP grea(a se vedea Dacia 1310 cu 62), cum numesti un Opel Calibra de 210 CP??? asa ca linisti merg acele anvelope ca nu o sa depaseasca 160 la ora. This post has been edited by sandman: 4 Jul 2005, 10:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
asarban |
![]()
|
Domnu..io ziceam ca e masina GREA in sensul numarului de kg
|
|
|
argon |
![]()
|
"Sef..omu are masina grea si la propriu si la figurat"
Eu din figurat inteleg altceva ![]() Dar decat sa ne contrazicem noi aici, mai bine lasam pe altii sa-l lamureasca pe om. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Intr-adevar era vorba de greutatea masinii.,ca de alergat nu o sa dau niciodata in ea 240km/h cat duc anvelopele (ca viteza).
Ar fi neplacut sa nu le pot folosi.... |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sandman, grea la figurat as in daca avea Leganta era si mai grea ... si la propriu si la figurat.
![]() |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
Sharpe |
![]()
|
Multumesc m-am dumirit,si le-am montat.Sunt marfa!!!
Se poate inchide... |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:30 |