DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Turul Frantei 2005, Pronosticuri , pareri si altele.

RABADU
post 4 Jul 2005, 12:23
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Dragi coforumisti , stimati moderatori , va invit in acest topic sa va varsati naduful
in legatura cu Turul Frantei . Cine credeti ca-l va castiga ? Care e cea mai buna echipa ? Care sunt cei mai in forma ciclisti ?
Din partea mea este permisa orice replica legata de subiect.
worship.gif Daca cumva exista vre-un topic pe aceasta tema imi cer scuze moderatorilor si ii rog sa-l stearga wub.gif

--------------------
DACIA LOGAN PREFERANCE 1.4 - MM05XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adister
post 4 Jul 2005, 12:51
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Mi-e greu sa cred ca Armstrong poate pierde anul asta al saptelea tur la rand...nu are cine sa-l bata - Ullrich nu-i rezista la contratimp...Cred ca americanul se va imbraca in galben dupa contratimpul pe echipe si asa va ramane pana la final - ma rog, o sa mai castige probabil o etapa pe munte, mai e un contratimp la final...si gata cursa...
Eu sunt suporter al lui Jan Ullrich, dar dupa cum l-am vazut in prima etapa, cu parere de rau cred cred ca o sa termine iarasi pe locul 2.
Pentru locul 3 - Ivan Basso sau Vinokurov.
Asta e ce vad eu acum - dar mai sunt 3 saptamani...

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp 2006 - B56...

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
stuiberv
post 4 Jul 2005, 13:01
Post #3

Membru autentic

From: Iasi

Eu sper sa prind o etapa sau doua de munte la care sa ma pot uita. Adica sa fie in weekend.
In rest, un singur lucru as dori: sa schimbe comentatorii.
Din pacate, de atatia ani in care am urmarit Turul Frantei si al Italiei, nu am scapat de ei smile.gif.

--------------------
Papuci marimea 43 3 ani bocanci - is xx undoitrei
“All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them
together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM
maintenance manual, 1925
+
RABADU
post 4 Jul 2005, 13:29
Post #4

Membru incepator

De ce vrei tu sa scapi de comentatori , ca mie chiar mi se par draguti .
Mi-ar parea forte rau pentru Armstrong sa nu castige , mai ales ca e ultimul , din cate am auzit eu .Imi pare rau de Ullrich dar cu toate ca are o echipa tare s-ar putea ca unii dintre ,, subalterni " sa-l piarda pe ceva probe .
EU mi-as dori sa fie si ceva europeni la bataie cu Lance dar nu ma astept decat de la Basso sau Vinokurov , care par a fi in forma anul acesta

--------------------
+
St
post 4 Jul 2005, 19:07
Post #5

Membru

Sper ca Ullrich ca ajunga la miere pana la munti..., ca daca nu Lance castiga iar fara sa aiba adversar.. sad.gif . Voeckler ia iar tricoul alb cu buline rosii-asa zic eu, si asa sper... Dar eu n-am inteles ce s-a intamplat cu Tzabel(sper ca am scris bine).

Pana nu se retrage Armstrong nu putem vorbi de concurenta pentru locul 1. Eu propun sa nu s emai acorde si nici tricoul galben..

This post has been edited by St: 4 Jul 2005, 19:08

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
adimicu
post 5 Jul 2005, 00:26
Post #6

Membru incepator

From: Constanta

singurul cu sanse pare Basso.Sincer cred ca Ulrich e terminat(sau poate nu).Totusi cred ca LAnce va castiga, are echipa in spate care o sa-l scoata casstigator- si pana la urma merita

--------------------
Ford Focus 2005, 1.6Tdci 109Cp - CT 82 AUM
Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
+
victor23ro
post 5 Jul 2005, 07:10
Post #7

Membru incepator

From: Timisoara

Avand in vedere ca 2005 nu este anul marilor campioni consacrati (ex: Schumacher), dragi forumisti stati linistiti ca nici Lance nu va face mare lucru... vin baieti cu bicicletetele Reno..... laugh.gif laugh.gif

This post has been edited by victor23ro: 5 Jul 2005, 07:11

--------------------
daewoo tico - TM
Sa traiti, ... bine ?
+
RABADU
post 5 Jul 2005, 07:18
Post #8

Membru incepator

Ati vazut ieri finalul de etapa ? Rusinica pentru McEwen si O'Grady.
S-au ,,impuns" la finis ca niste taurasi. Urat din partea lor.
Iar de T.Boonen nu stiam ca este asa de bun sprinter. Oricum sper sa nu se stinga pe munte.

--------------------
+
adister
post 5 Jul 2005, 07:26
Post #9

Membru autentic

Zabel a fost lasat acasa intrucat nu avea sanse la o victorie de etapa. Si intrucat asta era singurul lui rol in echipa (sa aduca ceva victorii) s-a considerat ca mai bine se include in echipa un om capabil sa-l sustina pe munte pe Ullrich. Faptul ca Ullrich e impreuna cu sora acestuia (a inlocuitorului) e desigur un amanunt total nesemnificativ wink.gif care nu a cantarit absolut deloc in decizia de a-l inlatura pe Zabel.

--------------------

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
St
post 5 Jul 2005, 20:12
Post #10

Membru

Ce s-a intamplat azi, ca nu am putit s avad nimic...?? Ma astept ca Armstrong sa fi luat tricoul galben...

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
adister
post 6 Jul 2005, 08:02
Post #11

Membru autentic

Corect este www.letour.fr

QUOTE(mem @ 4 Jul 2005, 14:51)
Cred ca americanul se va imbraca in galben dupa contratimpul pe echipe si asa va ramane pana la final - ma rog, o sa mai castige probabil o etapa pe munte, mai e un contratimp la final...si gata cursa...
*

Iata ca s-a adeverit ceea ce spuneam acum doua zile: Armstrong e in galben...

In alta ordine de idei nu pot sa nu remarc norocul incredibil de care are parte Armstrong - pe langa faptul ca e cel mai bun, tuturor adversarilor lui li se intampla ceva astfel incat i se deschide calea catre culoarea care-i place cel mai mult - galben. Ieri liderul cursei a cazut cu 2 km inainte de final!!! In anii trecuti Ullrich a cazut intr-un contratimp pe care-l domina, intr-o etapa de munte un spaniol destul de bun (Beloki daca nu ma insel) a cazut exact cand era in coasta lui Lance....Omul asta are pe cineva acolo sus care-l iubeste.....

--------------------

+
Marius
post 6 Jul 2005, 08:58
Post #12

Membru autentic

Hai lasa ca se intampla si la cese mai mari, adica lui. Ai uitat anul trecut cand a agatat sapca acelui spactator ? Se intampla. Si parca Ullrich anu trecut nu era lider cand a cazut la contratimp (etapa aia pe ploaie).

--------------------
ex Dacia ex Solenza ex 2003 Clima - ex 1.4 MPI
+
adister
post 6 Jul 2005, 09:25
Post #13

Membru autentic

Caderea lui Ullrich s-a intamplat acum 2 ani intr-o etapa aproape de final (poate chiar penultima) cand mai avea de recuperat cam 1 minut fata de Lance. Cu cateva etape inainte Ullrich il batuse pe Armstrong cu peste 1 minut la un alt contratimp si pleca favorit...numai ca ghinionul lui si norocul americanului.

--------------------

+
RABADU
post 7 Jul 2005, 13:38
Post #14

Membru incepator

In sfarsit a luat si McEwen o etapa.S-a razbunat pe Boonen cu varf si indesat. Cat despre ,,Galbenul etern"( ma refer la tricou) ce ar mai fi de spus ? Mai bifam inca un tur in dreptul lui.

--------------------
,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
+
mil
post 8 Jul 2005, 20:53
Post #15

ocupat

From: x

Uite ce bine e sa inveti limbi straine...pozele mele facute azi 8 iulie la iesirea din Karlsruhe

Attached thumbnail(s)
PICT0069.JPG ( Size: 189.53k ) Number of downloads: 29
PICT0078.JPG ( Size: 352.77k ) Number of downloads: 26
PICT0084.JPG ( Size: 321.02k ) Number of downloads: 30
PICT0089.JPG ( Size: 292.79k ) Number of downloads: 24
PICT0092.JPG ( Size: 284.44k ) Number of downloads: 26

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
adister
post 11 Jul 2005, 15:19
Post #16

Membru autentic

Am vazut-o si pe asta - Armstrong sa renunte de bunavoie la tricoul galben inaintea unei zile de odihna! Desi echipa lui a declarat ca nu au urmarit apararea primei pozitii, e clar ca ceva nu e in regula...Cred ca maine va fi etapa decisiva a turului (e incheie cu o ascensiune de 22 km!) cand vom vedea daca Lance mai poate sau nu....sau daca ceilalti pot! Pacat ca nu a fost ieri etapa asta....ca sa pot si eu sa vad finalul live...Cei care puteti uitati-va - va fi un spectacol pe cinste, si daca in momentul asta nu va place ciclismul dupa asa o etapa veti deveni fani!

@mil - super poza cu plutonul...spune-ne si noua cate ceva despre atmosfera de la fata locului...Eu desi sunt fan al Turului Frantei, nu pot sa inteleg motivatia celor care stau cu orele pe marginea soselei pentru o actiune de cateva secunde (cat trec ciclistii prin dreptul lor). Asta nu inseamna ca nu-i admir pentru devotamentul lor!

--------------------

+
mil
post 12 Jul 2005, 13:38
Post #17

ocupat

From: x

mai nici eu pana vineri, eu habar nu am ce e turul Fr desi sunt biciclist inrait....la fel e imi e de neclar inca unde e schepsisul la formula 1 si la raliu...

eu am fost destul de aproape de finish la 5 minute...cand a trecut plutonul...de fapt erau toti...nu era nimeni scapat... nu am avut timp sa fac nici 2 poze...iar de galben...nici urma...dupa cum se vede

insa sa stii ca in poza nu am susrprins nimic e o chestie care iti intra prin piele ce sa iti spun, cand trec ai impresia de energie fluida e ca un val asa cald care te incarca...e f. misto..lumea care striga "allais...allais" desi ei sunt nemti si f. putini din cursieri vorbesc franceza

..atmosfera normala...multa lume iesita din case...as indrazni sa spun ca aproape tot orasul era in strada...sau insirat pe sosele...ai vazut podul ala cum era plin de lume...in plus sponsorii au impartit de toate...steaguri, baloane, apa minerala...am vazut orchestre la intoarcere care cantau pe langa pista...multe ecrane uriase...e o sarbatoare pregatita...inca din iunie am vazut panotaje mari cu "Der Tour kommst!"....si apoi ia in considerare ca e un targ mic in care turul frantei e singurul eveniment televizat la nivel mondial anual.

insa 10 minute dupa ce s-a terminat cursa lumea se sparge...si pana am ajuns in oras ridicasera si grilajele

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
tony-s
post 12 Jul 2005, 14:17
Post #18

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Eu zic ca si turul de anul asta il castiga Armstrong. Singura 'speranta' ar fi ca sa prinda o problema medicala cum a mai avut acum 2 ani (a avut ceva problema de deshidratare parca). Pana acum a demonstrat ca este din nou cel mai bun dintre participantii la Turul Frantei.

Cea mai buna echipa ca si membrii eu zic ca pe departe este T-Mobile: Ullrich,Vinokourov, Kloden ...

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
RABADU
post 13 Jul 2005, 06:34
Post #19

Membru incepator

Pai dupa etapa de ieri nu cred ca mai exista indoieli in privinta invingatorului din acest an . Doar o intamplare nefericita i-ar putea fura lui Lance victoria . Cat despre ceilalti pretendeti (T-Mobile) au cam
furat-o destul de rau.
Sa vedem ce se mai intampla astazi. Pacat ca nu vad toata etapa si sper sa prind macar finalul . Scarbiciul bata-l vina !

--------------------
,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
+
adimicu
post 13 Jul 2005, 09:13
Post #20

Membru incepator

From: Constanta

azi va fi decisiva de fapt, vom vedea care mai poate dupa ziua de ieri.In carti au intrat din pli Rasmusen si valverde.Oricum Lance este de departe favorit.Inca o data va zic azi e decisiva.

--------------------
Ford Focus 2005, 1.6Tdci 109Cp - CT 82 AUM
Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
+
tony-s
post 13 Jul 2005, 09:43
Post #21

Membru autentic

Group: Banned
From: Cluj-Napoca

Eu zic ca azi nu se va intampla nimic spectaculos avand in vedere ca de la varful ultimei catarari a etapei si pana la final mai sunt vreo 40 km majoritatea in coborare. Va trebui sa asteptam etapele de sambata si duminica care se termina in catarare de prima cat. resp. HC.

Dupa parerea mea Rasmussen si Valverde nu sunt de talia lui Armstromg desi in etapa de ieri s-au descurcat foarte bine, in schimb nu-i vad sa se comporte f. bine la contratimp.

--------------------
Chevrolet Lacetti 1.4 2007
+
adister
post 13 Jul 2005, 10:10
Post #22

Membru autentic

Singurii care se pot comporta onorabil in fata lui Armstrong la contratimp (onorabil, nu sa-l invinga) sunt Ullrich, Vinokurov si Basso. Daca baietii astia trei nu fac ceva in etapa de azi sau in cele de sambata si duminica, adio victorie. Cred ca Vinokurov va incerca astazi o evadare pe ultima catarare insa are nevoie si de altii ca sa poata sa reziste pana la final cu un oarecare avans. Daca incearca singur nu are nici o sansa. Pe Ullrich nu-l vad in stare sa se desprinda de Armstrong.

Am fost surprins ieri sa vad cum s-au pierdut pe drum toti favoritii...si totusi toate echipele cunosc de atatia ani tactica pe care o adopta echipa lui Lance si nu reusesc sa o contracareze...

--------------------

+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 17:26
Forum Renault