Ceasul de bord si plafonierele nu merg, Au cedat in mers
![]() ![]() ![]() |
Ceasul de bord si plafonierele nu merg, Au cedat in mers
Sir_Alex |
![]()
|
||
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' pune si tu mana, scoate-le una cate una si vezi care e arsa! Si o schimbi cu alta de aceeasi culoare! E greu?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
manea78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 October 04 ![]() |
daca nu vezi ce culoare are pune una si veyi dacă se arde o schimbi dacă nu ai nimerito
baftă |
--------------------
DACIA1310
AUTOTURISN
- CS44MAN Dacia-i Dacie, CINE ARE S-O PASTREZE
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia zi, Manea, daca pune una de 25 de amperi in locul uneia de 10- amperi se arde? Sau a nimerit-o?
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Sir_Alex |
![]()
|
![]() Mem Brew fara alcool Group: Members Posts: 443 Joined: 2 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW / Dacia
320 - 2,0 Diesel / Logan 1.6.16v
2003/2007
- B-XX-TDI Dacia...masina initierii mele pe sosea si un drum nesfarsit prin service-uri.
|
|
tatabobu |
![]()
|
Bravo! Post-ul meu nu s-a vrut ironic, dar mie mi se pare elementar ca, daca un echipament electric nu functioneaza, mai intai sa verific sigurantele (toate) si dupa aia sa caut in alta parte. Poate din cauza asta a fost mai dur
![]() Edit: raspunsul dat lui Manea s-a vrut ironic, in schimb! This post has been edited by tatabobu: 5 Jul 2005, 17:13 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
florinutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Poate cineva citeste raspunsul meu si il ajuta.
Aveam aceeasi problema aveam sigurante proaste(un set in plastic cu un carton in spate facute pe la cluj parca) si proaste fiindca nu erau de calitate. Daca foloseam bricheta se ardea si siguranta cu ceasul, plafoniera si bricheta. Apoi de la tras de sigurante s-au slabit lamelele care tineau siguranta respectiva (a treia sau a patra) care in mers la hopuri aluneca de la locul ei si nu mai facea contact ca lumea => pica ceasul, plafoniera si bricheta(de fapt functionau intermitent si clar un simptom era ca ceasul se deregla intodeauna). Acum nu mai am probleme. |
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:11 |