revizie la 6000 km?
![]() ![]() ![]() |
revizie la 6000 km?
lllucian |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1997
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Adevarul e ca reviziile standard pe care le recomanda Dacia sunt la 20.000km sau un an (la care din ele ajungi prima data).
Cei de la dealer probabil ti-au recomandat sa schimbi prima data uleiul mai repede, ca masina e in rodaj. Nu poate fi vorba insa de pierderea garantiei daca nu vrei sa il schimbi la 6000km si astepti pana la 20.000km sau un an. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Care dealer ti-a zis asta?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
lllucian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 29 August 06 ![]() |
Simpo trans. I-am sunat acum suparat si mi-au zis ca nu mai e obligatoriu, e numai recomandat la 10000 si obligatoriu la 20000. Cred ca au aruncat si ei poate nu ma prind...
28 Sep 2011, 10:43: merci de raspunsuri. This post has been edited by lllucian: 28 Sep 2011, 09:43 |
--------------------
Dacia
Nova
1997
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci siner incearca sa pacaleasca ca oricum tu platesti revizia , in carte scrie la 20 000 km au la un an , PRIMA LA CARE AJUNGI
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
Nu pot sa cred ca sunt dealeri care inca mai fac asa ceva. Reclama-i la Vocea Clientului Dacia. Nu-i lasa asa. Recomandarea mea este in momentul cand ai revizia de facut te duci la un alt dealer autorizat Dacia. Daca au inceput din prima sa te minta nici nu vreau sa ma gandesc cand iti vor schimba consumabile ce pacaleli o sa-ti traga.
Si eu mi-am luat Logan recent, dar reviziile sunt la 20.000 km sau 1 an. Cei de la Vocea Clientului sunt foarte operativi. Eu am sunat la ei sa-mi confirme plata autoturismului. In 10 minute am primit telefon de la ei, dupa ce au vorbit in prealabil cu cei de la financiar, confirmandu-mi plata. Dealerul Dacia nu ti-au oferit un manual? Scrie negru pe alb acolo. Sfatul meu: Informeaza-te din orice pozitie si orice sursa indiferent de actiunile tale, achizitie autoturism, electronice, case, femei... ![]() This post has been edited by Sir Andrew: 29 Sep 2011, 06:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Lasand la o parte magaria dealer-ului, 20 mii de km este mult prea mult pentru un ulei semi-sintetic cum este cel de prima echipare de la Dacia. E mult chiar si pentru alea sintetice.
Nu de alta, dar nu tot ce scrie in cartea tehnica este spre binele clientului. Cred ca cel mai bine ar fi sa-l schimbi la 10 mii. Totusi un schimb de ulei nu costa chiar asa de mult si iti mentine motorul mergand "ca uns". |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si eu am facut primul schimb pe la vreo 5000 si ceva.
Probabil ca daca vei avea o confruntare cu dealer-ul nu va recunoaste, va spune ca a fost doar o recomandare si ai inteles gresit - si fara dovezi nu faci nimic. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 20:38 |