DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [INCHIRIEZ] apartament in Bucuresti, cu 2 camere

AmunDei
post 3 Oct 2011, 19:05
Post #1

Fără turbo viața e pustiu...

Group: Members
From: Cucuveieni Deal

M-am gandit sa postez un anunt si p-aici, ca nu se stie de unde sare iepurele.

Asadar, se dau 2 ploiesteni get-beget care vor sa stea in chirie in bucuresti.

Ce cautam: un apartament cu 2 camere care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- sa fie decomandat (cf1. sau 2 e mai putin important, ideea e doar sa nu ne deranjam unu pe altul cand ne vin gagicile in vizita)
- sa fie mobilat (ideal ar fi bucataria complet si in camere sa aiba macar cate un pat dublu/canapea extensibila; daca n-are dulapuri sau birouri prin camere ne-om descurca noi si de alea, important e sa avem unde dormi initial)
-referitor la zona n-avem prea mari pretentii, ci doar sa fie in vecinatatea vreunui metrou, sau eu stiu la 10-15 minute de mers pe jos de metrou;
- in termeni de buget dispunem de un maxim de 1000 lei pe luna pt chirie, utilitatile fiind platite evident separat de suma asta; de asemenea mai avem si sa lasam o luna in avans.
- contractul vrem sa-l facem pe o perioada de minim 9 luni cu posibilitate de prelungire.

Cam atat. Stiu ca bugetul e subtirel, dar momentan atat ne permitem.

Iar daca are cineva vreun chilipir cu 3 camere tot la suma asta (iar aici logic ca se poate si semidecomandat) cu atat mai bine, desi putin probabil.

Contact ori aici prin mesaj privat ori la telefon. Nr. meu este 0729 271559, Marian. Ori lasati un SMS ceva si sun eu inapoi.

Cheers!

This post has been edited by AmunDei: 3 Oct 2011, 19:10

--------------------
Dacia Logan 1.0 TCe GPL 2020
Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AmunDei
post 5 Oct 2011, 19:27
Post #2

Fără turbo viața e pustiu...

Group: Members
From: Cucuveieni Deal

Se poate, inchide, am gasit.

--------------------
Dacia Logan 1.0 TCe GPL 2020
Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 17:08
Forum Renault