Google Earth, Explore, Search and Discover
![]() ![]() ![]() |
Google Earth, Explore, Search and Discover
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
ar fi super-nice dac-ar merge si downloadu'. asteptam.
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
"Google Earth downloads temporarily delayed"
cred ca il vrea multa lume ![]() |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
tareeee. Foarte fain. Am fost in denver...ce de detalii....pacat nu este si la romania asa detailat.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Super aplicatie!!! Astia de la Google au niste super idei!
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
catalin-g3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 26 August 04 From: BaileGovora ; BUCURESTI ![]() |
Si pe '98 nu merge
![]() ![]() ![]() |
--------------------
AsconaC/AstraF
BERLINA
85/96 "Esti prost si vrei să te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceată!" - MAERSK |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
He he, Timisoara e in super detaliu. Mi-am vazut casa, serviciul si aproape si masina.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
da cati MB are la download ???
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
bj, misto flash-ul
Hehe, am gasit casa la care am stat in Alaska ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
- B XX RHS "Pai sa studiem problema sa gasim pe cineva"
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
Cum faceti ma sa vedeti si blocuri si dalea.... ca la mine arata decat strazile si niste patraturi... ???
|
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
bifeaza "buildings" - dar merge numai in New York, Cicago, etc...
La Bolintin n-ai sa gasesti case 3d ![]() Am si eu o "dambla" . Vreau sa gasesc dealul ala pe care sunt literele alea cu HOLLYWOOD, dar oricat ma invart pe acolo nu se vede locul. Ati fost careva pe-acolo sa-mi dati niste puncte de reper? Si statuia (basorelief?) aia cu presedintii. unde e? |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Fa cliock jos pe Buildings
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(bj @ 8 Jul 2005, 11:22) bj, interesanta chestie. Cu toate astea, cam subestimeaza valentele eterogene ale individului, ca individ in sine. nu numai New York Times (sau care era) se va constitui intr-un grup elitist si "narrow". Ba eu chiar cred ca grupurile astea elitiste si "narrow" sunt cele de viitor, ca excrescente pe orice fel de platforma sociala (fie ea si mega-societate planetara). Capacitatile omului de individualitate, distinctie sunt naturale si prin urmare etern justificate. In ce priveste the "news", a disipa informatiile intr-o mare customizabila in care eu si xulescu nu citim aceeasi stire nu stiu daca e o idee care chiar ar putea sa aiba viitor. Crize ale identitatii au mai fost si au sa mai fie...mare parte din ele facute chiar in numele tolerantie si al combaterii discriminarii, niste arme cu doua taisuri, aproape intotdeauna. E suficient sa fie prost intelese (ceea ce e o teorie ultra-veritabila) sau exagerate (ceea ce se cam practica). Mi-e cam greu sa rafinez ideile cum ar trebui, insa sunt cateva cartulii care ar putea s-o faca mai bine: Strategiile fatale ale lui Jean Baudrillard - o carte care ar putea sa explice utopiile si dilemele pe care la traieste individul ca singularitate de prin anii 50 incoace si motiv pentru care cred ca o megalomanie ca Epic nu poate fi posibila decat daca ne sinucidem toti, macar in plan ideatic si inca una mai usurica, Leon Wieseltier - Against Identity (asta fiind un prieten de-al lui Leonard Cohen - the singer, omul e usurel si lejereanu', tocmai de aia ar putea provoca ceva mai multe reactii decat prima carte de care am zis, care este mai doxata, versata, fundamentata, sublimata - capodopera de-a dreptul. Dupa ce-o citesti, multe chestii devin superflue si nu-ti mai vine sa te lupti cu toate simulacrele scenice pe care le comitem, onor audientei, pana si pe acest forum). Ca sa nu mai zic ca ma foarte indoiesc de veleitatile Microsoft de a se dezvolta intr-o atare directie, cam cu IQ saltaret. Insa, per total si in fond, misto chestiunea, as fi curios ce zice si alta lume de pe aici...despre criza identitatii asa, ca problema universala, nu neaparat ca trasatura a obscenitatii obtuze jurnalistice. This post has been edited by Lolek: 12 Jul 2005, 12:32 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
ok merci s-a rezolvat !
|
--------------------
Dacia
slolenza
|
|
Fire |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ake!
Pt aia cu presedintii 1)Cauta Rapid City. 2)Exact unde scrie rapid city vezi ca este o sosea f lunga (strada 16) 3)Urmeasa soseaua aia in sud, si vei trece de "Mt. Rushmore Jelwery", Blair school, apoi ia o cotitura la stanga (adica asa cum vedem noi), Rockerville Airport, Rushmore Airport. 4) apoi nu o mai urmezi, te duci un pic in jos, vei vedea ca e un spatiu delimitat cu o linie verde, spatiu patratos aproape. 5) Dai zoom acolo si vezi ca scrie Mount Rushmore Natl Mem Sper sa vezi ceva, din pacate sunt nori in zona aia ![]() |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 12 Jul 2005, 13:09) Am si eu o "dambla" . Vreau sa gasesc dealul ala pe care sunt literele alea cu HOLLYWOOD, dar oricat ma invart pe acolo nu se vede locul. Ati fost careva pe-acolo sa-mi dati niste puncte de reper? Scrisul cu "Hollywood": 34grd 08' 02.15" N 118grd 19' 17.00" W Cauta "Hollywood Reservoir", la nord, la poalele"Lee, Mount" ![]() Acum caut piramidele din Egipt.... ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
auziti, imaginile astea sint in real -time sau daca nu la cit se face refresh?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Fire |
![]()
|
mai mult decat sigur NU sunt real time. Eu cred ca este preluata informatia de la poza cu pamantul facuta de NASA + acolo unde sunt marile orase se adauga harta detaliata din satelit.
Google nu e primul care sa ne ofere asa ceva. Pt cei ce stiu, firma keyhole a facut un astfel de earth viewer dar ala era trial 20 de zile apoi plata. |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt real-time, sunt fotografii luate din satelit sau avion in ultimii trei ani si apoi recompuse de program (conform Google).
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
Fire |
![]()
|
ok ake, ca sa fie mai usor...
Mount Rushmore: 43 d 52' 44.63" N, 103 d 27' 32.60" W |
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
am gasit, multumesc, apropo de piramide, habar n-aveam ca aia mica are o gaura
![]() misto vazut pana acum: - aeroportul din Las Vegas si hotelurile - Governors Island - New York - aeroportul din Kobe - colosseumul roma - atena |
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
Fire |
![]()
|
ce ce? care..ce gaura, unde?
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
Ake |
![]()
|
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
|
SnoopDogg |
![]()
|
peacolo iese fumul de tzigara
![]() |
--------------------
Dacia
slolenza
|
|
bmjean |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 11 July 05 From: Oradea ![]() |
Foarte fain google earth.
Am fost si eu azi in New York la Ground Zero, la Fort Lauderdale (Miami), Sydney si Melborne (Australia), si Romania (Crisul Repede, Delta Dunarii, Litoral, etc). Marcar pe net, daca nu in realitate, pot sa vad lumea. Calatorii placute. |
--------------------
Renault
Scenic 1 ph2
2001 1.9dCi RXE
- BH-XX-XXX
|
|
Fire |
![]()
|
Grand Canion mai e misto, dar acum vreau sa ma apuc sa caut pistele de formula 1. Ma poarta spre filozofeala programul asta..uite unde am ajuns cu posibilitatile. Nu m-as mira ca peste 20 de ani sa fie imagini real-time.
|
--------------------
Logan
Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 19:47 |