probleme ceasuri 1310 L, nu mai merg
![]() ![]() ![]() |
probleme ceasuri 1310 L, nu mai merg
tehkid |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 12 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1.4
- AG 92 KID
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Stiu ca sunt doua fire la sonda de la rezervor: unul pentru acul de la bord si unul pentru bec. Probabil s-a desprins cel pentru bec. Nu pare a fi o problema la ceasuri.
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
tehkid |
![]()
|
pai am schimbat sonda.... tot asa am crezut si eu... dar nu e de la ea :|
|
--------------------
Dacia
1310 L
1.4
- AG 92 KID
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la rezervor ai 2 fire , cu o sirma le pui pe rind la masa dar cu contactul pus , la bec cind pui la masa se aprinde la nivel arata plin
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
tehkid |
![]()
|
degeaba, nu se aprinde
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1.4
- AG 92 KID
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu zic sa aduni toate bordurile si sa faci din toate unu bun daca a iesit fum sa nu se fi dus vre-un traseu sau mai poate fi potentiometrul de reglare a intensitatii , ceasul de apa si benzina functioneaza la 12V la fel si indicatorul de incarcare , este o sirma rezistiva (nichelina) imbracata in matase bobinata pe un bimetal
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
tehkid |
![]()
|
m-ai bagat in ceata... m-ai lamurit bustean.. am schimbat bordul dar acum nu mai merge nici acul
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1.4
- AG 92 KID
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Cu ceasurile m-am jucat si eu , chiar am inlocuit lamela cu nichelina cu o tablita ,e vorba la potentometru,dar acum doar joaca acu aiurea asa ca o sa iau un potentometru nou.
Incearca ceasurile la baterie fiecare bec sa fie in locul sau in locas si atingi cu firele,cele de sus 3 se aprind toate odata cind pui firele doar pe unu. Eu montasem invers stecherele in ceasuri si mi se aprindea doar frina de mina! Firele de la baterie cind incerci ceasurile le pui pe rind la fiecare dulie pe acele lamele,iar duliile sa fie bagate bine ca daca nu sunt originale ,celelalte merg greu de tot ,nu fac contact bine. |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
bygy007 |
![]()
|
deci bordul e ok ? esti sigur ca toate merg? ca sa te indrum mai departe
pune o poza cu spatele bordului tau si iti spun cum il poti verifica cu o baterie si citeva sirme eu ma refeream de unde a iesit fumul adica ceva de genul This post has been edited by bygy007: 8 Oct 2011, 22:05 Attached thumbnail(s) Echipament_electric.JPG ( Size: 551.75k ) Number of downloads: 177 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
tehkid |
![]()
|
deocamdata n-am cablu de date... fum a iesit de langa beculet... al 2-lea circuit de jos in sus...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1.4
- AG 92 KID
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:21 |