scartaieli spate, (din nou)
![]() ![]() ![]() |
scartaieli spate, (din nou)
raz_stanciu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
muta si tu nevasta
![]() nu stiu cum sint bucsele punte spate dar cele bara stabilizatoare fata sint de cacao , as aca nici o speranta! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 3 January 05 From: Bucuresti ![]() |
problema e ca aici pe forum nu am auzit ca sursa scartaielior sa fie bucsa asta!
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
dar limitatorul frana spate? Nu e de la el?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
crede-ma ca nici nu stiu cum arata, unde este pozitionat si cum s-ar putea remedia problema!
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
e repartitorul de frina, la mijlocul puntii spate.
trebuie gresat |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Repartitorul spate face corp comun cu puntea... Nu scartaie.
Limitatorul este in partea dreapta spate, sub usa pasagerului, spre oala rotii, si are o tija de plastic care daca nu este unsa scartzaie de-ti vine sa-ti bati copii cu sapca uda... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
pai si tija asta de plastic are o miscare asa libera,incat la denivelari (deci nu neaparat gropi), scartaie?
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
bc_17_ral |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 January 05 ![]() |
Salutare
Am si eu o scartaiala turbata in spate dreapta dar la mine este de la bancheta din spate, daca o las libera din incuietoare nu se mai aude nimic.In schimb am o trancaneala urata pe fata si nu stiu de unde vine ca am verificat cam tot: -capete de bara -pivoti(schimbat) -caseta directie -bucse bara stabilizatoare(schimbat) in fine asta este dacia si nu ai ce sa ii faci, daca nu ai bani ai "muzica " gratis ca oricum zgomotele din dacie acopera orice sistem audio.Bafta |
--------------------
dacia
supernova
- bc 17 ral
|
|
klaus |
![]()
|
Nu o troncani cumva axul volan? Intreb si eu...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
bc_17_ral |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 19 January 05 ![]() |
Coloana de directie a fost prima pe care am schimbat-o ca facea ca negri pe plantatie, oricum m-am obisnuit cu zgomotele asa ca nu ma mai deranjeaza nimic.Asa ca nu mai pierdeti timpul sa faceti dacia silentioasa ca se pare ca e o mare pierdere de timp.
|
--------------------
dacia
supernova
- bc 17 ral
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
Stai domn'e putin ca nu incerc sa o fac silentioasa, ca doar nu e BMW, dar gandeste-te cum ar fi sa-ti chitaie in cap o jucarie din aceea pentru copii cand conduci....
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(bc_17_ral @ 6 Jul 2005, 22:50) Coloana de directie a fost prima pe care am schimbat-o ca facea ca negri pe plantatie, oricum m-am obisnuit cu zgomotele asa ca nu ma mai deranjeaza nimic.Asa ca nu mai pierdeti timpul sa faceti dacia silentioasa ca se pare ca e o mare pierdere de timp. Incearca sa verifici scutul (daca este prins bine in suruburi, daca nu cumva atinge baia, esapamentul - s-ar putea sa trebuiasca sa tragi un pic de el, sa-i pui niste distantiere pe suruburile de prindere) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca zici de chitaiala, ia mai indearca cu o seringa cu ulei sa dai pe la chestia aia rotunda, din plastic alb, de la baza axului volan... din podeaua masinii... la interior...
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
raz_stanciu |
![]()
|
Cu riscul de ama repeta (topicul nu este chiar asa de lung):problema vine din dreapta spate, nu este de la banchete, nu este de la haion, este posibil sa fie de la bucsa prin care se leaga puntea de caroserie (este o bucsa mare care costa 65.000 mi lei, si pe care am schimbat-o acum o saptamana). Intrebare: bucsile aste sunt asa de proaste, sau am o alta problema in zona respectiva? (puntea este solicitata prea mult din alte motive?).
Mentionez ca dupa ce am schimbat bucsa a fost liniste. Se exclude operatia defectuoasa de schimbare. |
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
klaus |
![]()
|
Cu riscul de ma repeta, ai incercat ungerea limitatorului de frana spate? (care din intamplare este in ... dreapta spate)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
Klaus, ii raspunsesem lui Miki. Am sa incerc sa ung limitatorul. Dar tija asta area asa o miscare libera? nu este actionata de ceva? nu de alta dar nu as vrea sa stric nimic...
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
klaus |
![]()
|
Ce sa-ti zic, du-te si tu la masina, uita-te cam sub bancheta spate, depisteaza limitatorul ala cu parghie de plastic si da-i cu vaselina pe parghie. Problema este dintre "clasice" la DSN.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
raz_stanciu |
![]()
|
asa am sa fac! multumesc mult!
|
--------------------
dacia
supernova rapsodie
- B 75 ASR
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
O chestie foarte simpla care la mine a mers si a eliminat scartaiturile din spate : Verifica daca nu s-a slabit roata de rezerva. Mai strange putin surubul ala din portbagaj.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
sa inteleg si eu... ca m-ati pierdut de tot... limitatorul este piesa aia actionata de puntea spate care dozeaza presiunea de franare pe spate? ca ala parca era repartitorul care este in stanga...
lamuriti-ma si pe mine... care ce e si unde se gaseste... |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
costi |
![]()
|
ala este !!!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(madkatweb @ 15 Jul 2005, 15:39) sa inteleg si eu... ca m-ati pierdut de tot... limitatorul este piesa aia actionata de puntea spate care dozeaza presiunea de franare pe spate? ca ala parca era repartitorul care este in stanga... lamuriti-ma si pe mine... care ce e si unde se gaseste... QUOTE(klaus @ 7 Jul 2005, 09:45) Cu riscul de ma repeta, ai incercat ungerea limitatorului de frana spate? (care din intamplare este in ... dreapta spate) Eu zic ca ai toate informatiile necesare chiar mai sus. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 21:14 |