Dacia din 83 cu "SENZOR DE PLOAIE"!, de necrezut!!!
![]() ![]() ![]() |
Dacia din 83 cu "SENZOR DE PLOAIE"!, de necrezut!!!
padual |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|||
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
voodoo ??? probabil iti intra apa pe undeva ... pe la ceva fire etc
si ce te deranjeaza ? |
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
pai ,nauneori mai scartie pe parbriz pana sa se opreasca,...
CHIAR CA VOODOOO! |
--------------------
Daewoo | Ford
2006 E | 1999
|
|
Raoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 7 July 05 From: Curtea de Arges ![]() |
Mai mult ca sigur iti intra apa in habitaclu in zona bordului si face undeva un contact in paralel cu contactul de comanda a stergatoarelor. Cred ca solutia cea mai buna ar fi izolarea habitaclului.
|
--------------------
DACIA
berlina
- AG-78-LIR
|
|
padual |
![]()
|
cam pe unde anume trebuie izolat???CE ANUME TREBUIE IZOLAT?
|
--------------------
Daewoo | Ford
2006 E | 1999
|
|
Gabriel Paduraru |
![]()
|
![]() Qubik Group: Members Posts: 50 Joined: 19 December 04 From: Iasi ![]() |
Desfa grila din fata parbrizului, aia de tabla din prelungirea capotei. Acolo in dreptul aripilor ai sa vezi ca sunt 2 guri pt eliminarea apei din jgheab. Daca e model nou gurile alea sunt spre motor si cu 2 "burlane" de cauciuc. La modelele mai vechi burlanele sunt chiar in aripa.
Vei vedea ca in jgheab s-a adunat multa mizerie care obtureaza evacuarea apei care la frana sau demaraj debordeaza si intra in habitaclu. Succes ! |
--------------------
Toyota
Yaris
2005
|
|
incubus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 12 March 05 From: Medgidia-Constanta ![]() |
O sa radeti, dar aceeasi problema o am si eu: daca folosesc stergatorul mai mult timp, apoi il opresc, el continua sa mearga pana se usuca parbrizul si incepe sa scartaie. Greu de crezut ca e VOO-DOO la doi deodata.
Asa incat eu inaintez urmatoarea ipoteza: din cauza uzurilor din angrenajul ax motor-roata melcata (cea care are pe ea camele de oprire la inceput de cursa), cand parbrizul e ud si stergatoarele merg fara mare frecare, exista tendinta ca roata melcata sa depaseasca din cauza inertiei punctul de oprire, cama face din nou contactul si se reia ciclul, asta pana cand parbrizul uscandu-se opune rezistenta mai mare si franeaza tot ansamblul... |
--------------------
Dacia
Logan
1,4 mpi
- CT-07-NYO
|
|
padual |
![]()
|
pai si tu ai reusit sa o repari?
Daca e asa cum zici tu se poate repara ceva? |
--------------------
Daewoo | Ford
2006 E | 1999
|
|
padual |
![]()
|
Iar ploua aici la noi pe litoral,si iar aceeasi belea.Cred ca pana la urma o sa desfac partea aia din fata parbrizului sa vad ce e acolo.
|
--------------------
Daewoo | Ford
2006 E | 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 23:59 |