Microsoft Team Foundation Server, doar pentru calculatoristi
![]() ![]() ![]() |
Microsoft Team Foundation Server, doar pentru calculatoristi
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aici se inregistreaza service-urile auto pentru marca Microsoft. Pentru finantari nerambursabile. Gates si-a lasat averea saracilor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
mai exact, ce informatii te intereseaza?
|
-------------------- |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un S/N valid.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Smiley @ 10 Nov 2011, 14:24) mai exact e vorba de setarea userilor. Ma intereseaza ca anumiti useri sa nu poata face queries (adica sa vada doar taskurile asignate lor). Ce drepturi trebuie sa dau pe grupul respectiv sau exista un grup predefinit pentru tipul asta de useri? 10x! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Aici te-ai uitat?
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
skija |
![]()
|
m-am uitat... dar tot nu stiu care este optiunea de care am nevoie...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skija @ 10 Nov 2011, 16:25) mai exact e vorba de setarea userilor. Ma intereseaza ca anumiti useri sa nu poata face queries (adica sa vada doar taskurile asignate lor). Ce drepturi trebuie sa dau pe grupul respectiv sau exista un grup predefinit pentru tipul asta de useri? 10x! din ce stiu eu, TFS-ul nu permite asa ceva. singura varianta care-mi vine acum in minte e sa te joci cu Areas. Poti crea una pentru fiecare user si ai pe la partea de securitate aferenta si optiunea "View work items in this node", care ar trebui sa te ajute la a limita vizibilitatea(day deny grupului, apoi allow userului, ar trebui sa mearga). partea proasta e ca o sa complici destul de mult lucrul cu TFS-ul, pentru ca la fiecare modificare a starii unui work item va trebui sa-i schimbi manual area. TFS-ul are un mecanism de schimbare automata a userului caruia ii e asignat task-ul atunci cand i se schimba starea, dar nu cred ca-l poti convinge sa schimbe automat si area-ul. QUOTE(DragosP @ 10 Nov 2011, 15:35) 61-69-20-76-72-65-61-20-74-75 This post has been edited by Smiley: 10 Nov 2011, 16:05 |
-------------------- |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
nu, ca se repeta 61 si 20.
This post has been edited by Markos: 10 Nov 2011, 16:22 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Perspicacu-le
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
skija |
![]()
|
@Smiley - am incercat asa:
VS2010 - Selectare proiect -> click dreapta pe Team Members -> Team Setings -> Team Queries -> am creat un query pentru toata echipa (am adaugat userii in team).. Am crezut ca vor vedea standard query-ul ala setat de mine (doar taskurile active) dar nu... le vad pe toate in continuare.. microsoft sucks! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Smiley |
![]()
|
"Team Queries" inseamna de fapt "query-uri pe care le pot vedea toti" (cand adaugi ceva acolo, apare in lista tuturor), in contextul in care exista si "My Queries" (pe care le poate vedea doar userul curent)
la tine problema de fapt care este? ai useri prea destepti(si vrei sa le restrictionezi accesul, de frica sa nu faca tampenii sau pentru ca pur sis implu nu au voie sa vada chestiile altora) sau prea prosti (si vrei sa ii ajuti sa vada doar ce ar trebui sa vada, pentru ca ei nu stiu sa filtreze informatiile) ? |
-------------------- |
|
skija |
![]()
|
o combinatie:
unii sunt prea tantalai si-si iau acolo, la nimereala taskurile, altii se baga aiurea, ca stie el sa faca nush'ce si ia taskul lu' altu', altii n-ar trebui sa vada anumite chestii de pe un proiect... si tot asa... si pana acum foloseam un tool no-name, facut de o companie mica, in care puteam seta drepturi de genul asta. Si acum ni se impune sa folosim Microsoft... si m-a cam dat pe spate... @Markos - am incercat, nu merge... poate daca-l ung cu ulei de masline?! ce zici? tu cand il ungi cu ulei de masline, merge? ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Smiley |
![]()
|
in cazul asta, ai cam pus-o
![]() in locul tau, as sterge pur si simplu tot ce e in "Team query" si as adauga un singur query filtrat pe State = Active si Asigned To = @Me (e un macro disponibil in TFS), astfel incat sa vada doar task-urile active si care le sunt asignate. Apoi as adauga punctual query-uri in My Query pe conturile unde e nevoie de mai multe informatii. asta o sa-ti rezolve partial problema, pentru ca sigur se va gasi vreunul care sa modifice acel query (bagandu-i astfel pe toti ceilalti in ceata) sau care sa se prinda ca poate adauga query-uri dupa bunul plac atat la Team Queries cat si la My Queries. Evident asta tine si de disciplina pe care reusiti sa o impuneti acolo(desi nu cred ca TFS-ul tine loguri pe modificarile query-urilor, deci va fi greu sa-ti dai seama cine a facut prostiile). |
-------------------- |
|
skija |
![]()
|
mda... complicat... merci oricum..
le dau drepturi sa vada toti tot si aia e... sa se spele pe cap cu TFS-ul lor (pe care-l folosesc doar pentru bug tracking).. adica... 25%.. ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Smiley |
![]()
|
se vede ca esti la inceput in ale TFS-ului
![]() |
-------------------- |
|
skija |
![]()
|
nu-s chiar la inceput. Sunt la inceput in administrarea TFS-ului.. la firma veche la care am lucrat 6 ani, am lucrat cu TFS-ul.. dar era light asa.. doar raportam buguri si atat... eram simple user... acu' rahat...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
skija |
![]()
|
bravo, bravo...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Smiley |
![]()
|
QUOTE(skija @ 10 Nov 2011, 20:11) nu-s chiar la inceput. Sunt la inceput in administrarea TFS-ului.. la firma veche la care am lucrat 6 ani, am lucrat cu TFS-ul.. dar era light asa.. doar raportam buguri si atat... eram simple user... acu' rahat... ![]() atunci stii ca de fapt o sa te iubeasca el pe tine, nu tu pe el. in sensul biblic al expresiei. zi de zi. eu am zis sa nu te demoralizez, dar daca ai mai lucrat cu el inseamna ca de fapt stii ce o sa urmeze. |
-------------------- |
|
skija |
![]()
|
cam da... stiu...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:02 |