Imbunatatire portbagaj, Problema
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatire portbagaj, Problema
motomete2004 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 16 January 11 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2001 Clima
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu am avut 2 bucati de lant si un lacat
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
motomete2004 |
![]()
|
da bine in afara de lacate si lanturi ma gandeam poate la un sistem sal deschizi din inauntru
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2001 Clima
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
Mergi la dezmembrari si ia un sistem de inchidere portbagaj de la ford focus, model hatchback. Sistemul de inchidere il montezi jos, la numarul de inmatriculare, unde acum e balamaua aia de fier, si cuiul il sudezi sus pe usa portbagajului. Grija cum le montezi, ca sa se inchida frumos si destul de bine portbagajul. In felul asta renunti si la incuietoarea de pe usa portbagajului, deschiderea facandu-se numai din interiorul masinii prin buton.
Daca ti se pare prea complicat, poti incerca alta varianta. Prin cablu, tot din interiorul masinii, o inchidere care se pune la capota la cielo. Sudezi cuiul acela cu arc pe usa portbagajului, si sistemul de prindere il pui jos in locul balamalei. Din nou, renunti la incuietoarea cu cheie. Practic se pot face fel de fel de inventii si adaptari. Trebuie timp sa ai, si un buget nu extraordinar, majoritatea pieselor putand fi gasite si la dezmembrari. Spor!! This post has been edited by N E S: 12 Nov 2011, 20:29 |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
motomete2004 |
![]()
|
mersi mult de ajutor
|
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2001 Clima
|
|
ionutfg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 23 February 09 From: Tulcea ![]() |
Se poate face si mai usor
![]() |
--------------------
Dacia
1410
2004
- TL 03 HRB
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
Ba da ai, ca ai pastrat mecanismu de 2 lei original dacia care asa fragil ii ca iti deschide oricine portbagaju daca il forteaza putin, sau si mai grav se deschide singur in mers daca se desfac niturile in care sunt prinse piesele mecanismului
trebuie pus un mecanism solid si multa sudura pentru intarire |
--------------------
Mercedes-Benz
c200
1995
- /////AMG
|
|
N E S |
![]()
|
![]() Big Daddy Group: Members Posts: 672 Joined: 11 April 09 From: Constanta ![]() |
QUOTE(ionutfg @ 19 Nov 2011, 21:11) Se poate face si mai usor ![]() Pai ideea principala era sa scape de acea incuietoare care e pusa degeaba acolo. Si la capota la fel, tot de 2 bani e acea incuietoare. si acolo sunt in cercetari, ma gandesc sa adaptez inchiderea de pe un BMW 525 de prin 1995 ca la alea se deschide capota tot dinspre parbriz spre radiator, ca m-am saturat sa stau cu lanturile pe masina si cand mi-e lumea mai draga sa stau sa ma murdaresc. P.S. am uitat sa zic. Motomete2004 daca faci vreun sistem cum am descris eu mai sus, renuntand la incuietoarea de afara cu cheie, tu cand deschizi portbagajul din interior nu mai tii de usa, deci o sa se deschida brusc si esti la risc sa spargi luneta. Cea mai buna metoda ca sa eviti treaba asta este sa sudezi un telecop de hayion de Solenza, care intra perfect intre cheder si aripa. Spor si tine-ne la curent daca faci ceva. |
--------------------
Dacia
1310L
1999 I may look nice,
But I drive like a motherfucker !!! |
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Un starter de electromotor (sau chiar motorasul de la inchidere, cum s-a zis mai sus), le poti monta, si sa-l deschizi electric. Eu am dat si poze candva, cum am facut. Elimini descuiatul cu cheia, dar asta nu inseamna ca cu ranga nu merge. Pai daca te gandesti la ranga, nu-ti lua masina, ca daca hotul vine, nu umbla cu mangaiere.
Capota nu sare pana sa sparga geamul, ca n-are asa de tari arcurile la balamale, si apoi, se poate pune un carlig de protectie, ca la capotele de fata. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Cu starter am eu dar nu a tinut mult,si acuma il am acolo in usa de la portbagaj dar nu mai merge ,cu motoras de inchidere parca e mai frumos
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
Cu motoras de inchidere am si eu,se deschide de la buton din interior.
In luneta nu se duce,capota de la portbagaj are 2 bucati de cauciuc,una in stanga una in dreapta,astfel se opreste mai lin. Un telescop ceva am si eu de gand sa improvizez,dar momentan nu am cautat destul. |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
da motorasu de inchidere de care este ?de usa , sau anume de portbagaj
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
recinalcol |
![]()
|
Asta chiar nu stiu,asa am luat masina.
O sa-i fac maine o poza,sincer nu stiu diferenta ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
pe langa inchiderea porbagajului se poate face ,un sistemcu 3 platbenzi gaurite, 1 fier beton de 6, si un actuator de inchidere centralizata, o platbanda se prinde pe capota porbagajului si celelelate 2 se prind pe fusta masini, in asa fel sa intre platbanda de pe capota intre platbenzile de pe fusta, si cele 3 gauri sa fie pe linie sa poata trece tija prin ele ,la tija mai trebuie minim 1 punct de sprijin si sa treaca prin prima platbanda ,dar cand e deschis sa nu atinga in tijade pe capota daca tija e de 6 gaurile sa fie de 8
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
ghitza |
![]()
|
MINEL:mss frumos, o sa pun si eu motoras in loc de solenoid
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
recinalcol |
![]()
|
Acum,m-am uitat si la mine.
E tot motoras normal de inchidere. |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
ghitza |
![]()
|
da mss si tie recinalcol,sa fac rost de umotoras si poate mai prin o zi mai calda ,e frig ca naiba
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:26 |