montaj pleoape, intrebare
![]() ![]() ![]() |
montaj pleoape, intrebare
marynytu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 January 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
|
|||
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Pune o poza cu ele ... Majoritatea pleoapelor sunt de la Baia Mare si necesita demontarea grilei dintre faruri.
|
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
marynytu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 January 11 ![]() |
din acelea de la baia mare am si eu de pe autorz1 daca tin bine minte ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2005
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
trebuie data masca jos, puse pleoapele si apoi pusa masca peste ele
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
un set de pleoape (de preferat rosii) unde as putea gasi si eu?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
cauta pe google autozr1..au la 49 lei
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
mersi alex
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
cu mare placere...m-ar fi incantat si pe mine o pereche, dar stau cam slab la capitoloul FINANTE
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
nici eu nu stau prea bine dar ... nah ... sper sa pot sa le iau
![]() acum am in plan DRL-uri pe fata si pe spate (trebuie doar sa le montez) am si deviat de la subiect ![]() This post has been edited by Ming: 17 Nov 2011, 19:32 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
casspy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 23 October 11 ![]() |
Chiar merita sa dam banii pe acele pleoape ?
|
--------------------
Dacia
NOVA GTI
2004 /2000
- PH-64-GGG
|
|
kyssy |
![]() ![]()
|
![]() 100/105 Group: Members Posts: 71 Joined: 5 May 10 ![]() |
...sau puteti opta pentru unele "home edition"
Attached thumbnail(s) 18082011283.jpg ( Size: 814.15k ) Number of downloads: 710 18082011284.jpg ( Size: 850.79k ) Number of downloads: 818 18082011285.jpg ( Size: 392.31k ) Number of downloads: 809 |
--------------------
dacia/wv
logan/jetta
1.0 Eco-G 2021/A5 2008
- br ** ***
|
|
alex_DNK |
![]()
|
nu acopera cam mult din far si din pozitie?
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
c_fdd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 24 August 11 ![]() |
Au iesit bine...dar trebuia sa le lasi putin mai mici..
|
--------------------
Renault
Clio
2006
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
suna interesant aceste pleoape home edition
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
kyssy |
![]()
|
![]() 100/105 Group: Members Posts: 71 Joined: 5 May 10 ![]() |
inca nu am apucat sa le aduc la forma initiala,dar si asa cum sunt in poza cand sunt amandoua pe faruri nu obtureaza lumina deloc
|
--------------------
dacia/wv
logan/jetta
1.0 Eco-G 2021/A5 2008
- br ** ***
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Practic nu au cum sa obtureze pentru ca fasciculul de lumina este prezent de la jumatatea sticlei in jos. Insa teoretic, nici legale nu sunt pentru ca din punct de vedere al codului rutier "obtureaza semnalele luminoase ale autovehiculului".
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Exact pe dos! Pentru faza scurtă lumina "utilă" e cea reflectată de jumătatea superioară a oglinzii... În plus e foarte ușor să îți dai seama dacă te gândești la bec, filamentul de fază scurtă fiind deasupra plăcuței metalice obturatoare.
Este evident prin urmare că faza scurtă e mult diminuată ca eficiență, mai ales în apropierea mașinii, însă, cum trăim în România, nimic nu împiedică posesorii de asemenea ciuning să aprindă proiectoarele. This post has been edited by C a t a l i n: 23 Nov 2011, 09:29 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Exista si proiectoare cu pleoape.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
e diferenta intre GENE si pleoape
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
sincer dupa mine ... genele arata bine la masinile care au faruri rotunde (gen matiz) ... genele pe farul de solenza ar face masina sa para gay
![]() legat de pleoape, ca daca le punem sus obtureaza lumina si blah blah, mai bine punem pleoapele tot pe far, dar jos acolo nu obtireaza nimic ![]() This post has been edited by Ming: 23 Nov 2011, 13:56 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 23 Nov 2011, 09:27) Exact pe dos! Pentru faza scurtă lumina "utilă" e cea reflectată de jumătatea superioară a oglinzii... În plus e foarte ușor să îți dai seama dacă te gândești la bec, filamentul de fază scurtă fiind deasupra plăcuței metalice obturatoare. Eu am vazut mai multe masini cu pleoape si inca mai aveau liniile alea... Intr-adevar filamentul este sus insa in combinatie cu oglinda, lumina se reflecta de la liniile alea in jos spre drum. In fine. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bogdanel88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 17 October 09 ![]() |
mi-am luat si eu pleoape de la baietii de la baia mare...au fost facute perfect nu am ce reprosa.le-am lipit cu banda dubla adeziva dar nu prea tin lipite in colt pe pozitie.cu ce ma sfatuiti sa le relipesc?
|
--------------------
dacia
solenza/scala
2003 noiembrie
|
|
eu.beby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 9 October 11 ![]() |
SILICON TRANSPARENT
![]() |
--------------------
supernova
dacia
2001
- B 24 BBY vand/montez geamuri electrice.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:06 |