am nevoie de un tinichigiu
![]() ![]() ![]() |
am nevoie de un tinichigiu
tao13 |
![]()
|
||
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|||
beast |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 July 05 ![]() |
trebuia sa iti fi luat cauciucuri de 195 50.dar oricum ti le poti face singur.baga cricu intre carcasa amortizoruli si aripa si invarte manivela la cric merge crede-ma astept sa vad ce ai facut
![]() |
--------------------
dacia
1310 ti
- is 01 gti
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(beast @ 12 Jul 2005, 01:30) [...]baga cricu intre carcasa amortizoruli si aripa si invarte manivela la cric merge crede-ma astept sa vad ce ai facut ![]() Chiar ai incercat si merge? Nu de alta, dar mie cind mi-a sudat un individ segmentul de aripa spate nu l-a mai "profilat" in sensul ca nu l-a "bombat"; acum aripa este putin mai dreapta; cu ocazia asta la sarcina pe spate freaca marginea aripii/dublurii pe anvelopa. Se poate remedia la fel, cu cricul?Si asta fara a mai chitui/revopsi? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
crezi ca nu vei distruge rulmentii si capetele de bara cu rotile astea???
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
ba da dar sa vezi ce brand o sa faca omul... nu o sa mai aiba nevoie de bata cand se va da jos la vreun ticoist care i-a luat fata...
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
tao13 |
![]()
|
tao Group: Members Posts: 213 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
meseriasiiiiiiiiiiiiii,eu v-am intrebat de tinichigiu nu v-am cerut parerea ce si cum ...... si cu rulmentii e treaba mea daca ii schimb la 5000 km.treaba cu cricul am facut-o si merge, dar se cuteaza spre spate aripa ,asa ca nu recomand. acum am lasat masina ceva cm mai jos si.............deja probleme.si apropo de cauciucuri am luat 195/45 asa ca................bai baieti inainte sa vorbiti puneti mana si faceti ceva pe masina voastra si dupa aia sa va auzim pe forum.
|
--------------------
dacia
1310
1997
- b 13 tao
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:10 |