Clio III Team 2011
![]() ![]() |
Clio III Team 2011
myr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex: Renault
Clio III
2011 (ex: Megane II 2003)
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multi kmp!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
De ce n-ai luat cu motor dci?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
Frumusica,multi km fara probleme.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cu prelata pusă, poate...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
myr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu am luat dci pt ca era cu vreo 2000euro mai scump, iar eu am de gând sa țin masina vreo 2 ani asa ca nu merita.
Merci pt urari. Cât despre aspect, cred ca gusturile nu se discuta, insa nu am înțeles niciodată ce ii motiveaza pe unii sa manifeste rautate gratuită ... |
--------------------
Clio III
|
|
Razvione |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.047 Joined: 22 January 10 From: Bucuresti ![]() |
Sa o stapanesti sanatos ! Multi km fara probleme !
P.S:Sa pui si poze cu interiorul ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
Ambition , 2015, TDI
- XX - XX - XXX Volkswagen Jetta Style Allstar, 2016, TSI - XX - XX - XXX
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(myr @ 16 Nov 2011, 20:36) Cât despre aspect, cred ca gusturile nu se discuta, insa nu am înțeles niciodată ce ii motiveaza pe unii sa manifeste rautate gratuită ... Nu te supara, ai nimerit o perioada un pic mai agitata pe la jurnalele de bord, atata tot. Masina ta e frumoasa si-si merita banii, aia 6400 plus tichetele. Sa te bucuri de ea, fara evenimente ![]() This post has been edited by Markos: 16 Nov 2011, 21:15 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De fapt, ai avut ghinionul ca un user un pic mai agitat sa-ti citeasca jurnalul, atata tot.
![]() Bafta cu masinuta! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
din pacate trebuie sa-i dau dreptate lui argon
![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(myr @ 16 Nov 2011, 20:36) Nu am luat dci pt ca era cu vreo 2000euro mai scump, iar eu am de gând sa țin masina vreo 2 ani asa ca nu merita. Merci pt urari. Cât despre aspect, cred ca gusturile nu se discuta, insa nu am înțeles niciodată ce ii motiveaza pe unii sa manifeste rautate gratuită ... Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. ![]() This post has been edited by PaulT: 17 Nov 2011, 10:53 |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(slider2 @ 17 Nov 2011, 10:44) nu ma innebuni, clio 1.2 cred ca e mai sprinten (sau peacolo) cu un megan 1.4 + omu a zis clar ca o vrea de oras, deci el merge cu a 5-a in oras probabil avand treptele mai scurte, e constient ca nu e limo cu spume in praguri etc. S-ia luat ce a avut nevoie, nu vreun vis umed. Muti KmP fara probleme, ignora / sterge posturile aiurea. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
myr |
![]()
|
well, cred ca nici un Megane 1.4 nu e vreun monument de sportivitate. probabil ca se simt rau de tot alea 0.7 secunde cu care prinde 100km/h mai repede
![]() cum spuneam, masina va fi condusa majoritar in Bucuresti, unde mai mult mergi din semafor in semafor si nu cred ca ma ajuta sa stau la rosu cu 150cp sub capota.... cat despre intervalul pentru schimbare, tinand cont ca am luat-o la un pret bun, estimez ca in 2 ani pot sa o vand la un pret apropiat de cel dat de mine la achizitie fara sa pierd prea mult. in perioada asta sunt si in curs de achizitie a unui apartament, asa ca nu am multi bani de bagat in masina. am vrut o masina cu care sa imi fac treaba si sa nu inghita bani aiurea. urmatoarea probabil va fi una cu ESP, mai multe airbaguri si alte sisteme de siguranta. personal asta ma incanta mai mult decat sutele de cai... |
--------------------
Clio III
|
|
claudiu.manda |
![]()
|
![]() Think green! Group: Members Posts: 369 Joined: 19 July 10 From: Bucharest ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Pune si niste poze cu interiorul, te rog.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp 10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011 50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013 |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(pishky @ 17 Nov 2011, 10:53) nu ma innebuni, clio 1.2 cred ca e mai sprinten (sau peacolo) cu un megan 1.4 + omu a zis clar ca o vrea de oras, deci el merge cu a 5-a in oras probabil avand treptele mai scurte, e constient ca nu e limo cu spume in praguri etc. S-ia luat ce a avut nevoie, nu vreun vis umed. Muti KmP fara probleme, ignora / sterge posturile aiurea. eu vorbeam din punctul de vedere al masinii din semnatura mea si nu a lui argon. ca sa fiu mai explicit eu conduc un symbol 1,2. si nu sunt deloc multumit cum trage masina. sub 3500 rpm n-ai ce sa-i ceri, si daca vrei sa te strecori prin trafic, sa schimbi banda mai repede n-ai cu ce. iar daca nu ma insel symbolul este mai usor ca un clio 3. si eu merg cu a 5a in oras dar crede-ma ca uneori ma doare capul de cat mestec in cutia de viteze. nu este deloc o placere ca plecand de la semafor pana la 65km/h sa schimbi 5 trepte. bineinteles ca nu trebuie neaparat sa mergi cu a 5a dar daca vrei sa ai si tu un consum bun esti cam obligat. consumul se situeaza pe la 8,4% in conditii de mers normale spre moderat. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
@myr, cel mai important este sa iti placa tie! Mie imi place masinuta.
Sa ai noroc de ea! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
myr |
![]()
|
@slider2 am inteles punctul tau de vedere.
nu pot sa ma exprim intru totul legat de cat de sprintena e masina pt. ca inca e in rodaj si incerc sa o tin sub 3000rpm. senzatia de pana acum e ca pleaca ok de pe loc dar se plafoneaza destul de repede. e clara diferenta fata de dci-ul cu care eram obisnuit. sper sa mai scada si la mine consumul. vedem pe parcurs. @nonic thanks! This post has been edited by myr: 17 Nov 2011, 11:49 |
--------------------
Clio III
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(myr @ 17 Nov 2011, 12:02) ...estimez ca in 2 ani pot sa o vand la un pret apropiat de cel dat de mine la achizitie fara sa pierd prea mult. Doar daca n-o sa mai existe programul rabla. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(slider2 @ 17 Nov 2011, 11:39) eu vorbeam din punctul de vedere al masinii din semnatura mea si nu a lui argon. ca sa fiu mai explicit eu conduc un symbol 1,2. si nu sunt deloc multumit cum trage masina. sub 3500 rpm n-ai ce sa-i ceri, si daca vrei sa te strecori prin trafic, sa schimbi banda mai repede n-ai cu ce. iar daca nu ma insel symbolul este mai usor ca un clio 3. si eu merg cu a 5a in oras dar crede-ma ca uneori ma doare capul de cat mestec in cutia de viteze. nu este deloc o placere ca plecand de la semafor pana la 65km/h sa schimbi 5 trepte. bineinteles ca nu trebuie neaparat sa mergi cu a 5a dar daca vrei sa ai si tu un consum bun esti cam obligat. consumul se situeaza pe la 8,4% in conditii de mers normale spre moderat. in afara de laguna - ocazional ma mai plimb cu un megan 1,5 dci si o corsa de unupatru (benzina) si nu imi dau seama de la semafor cand ajung in a IV-a, (a 3-a la laguna ca e lunguta cutia) - m-am obisnuit sa mestec in motorina si nu vad treaba asta ca pe un minus, faptul ca folosesti toata cutia (si nu 3 din 6 trepte cum fac eu) din punctul meu de vedere este imbucurator. cat despre sprintenism - cred ca pana la 50 km/h orice masina este decent de sprintena. acum ce sa zic - in Constanta in trafic nu e nebunia din Bucuresti. This post has been edited by pishky: 17 Nov 2011, 13:36 |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente!
|
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
myr |
![]()
|
@pishky nici pe mine nu ma deranjeaza sa schimb vitezele. poate doar cursa pedalei de ambreiaj e cam lunga pt gustul meu.
ar fi fost interesanta o cutie de viteze QuickShift. parca povestea cineva pe aici ca are asa ceva. @speedman tks! This post has been edited by myr: 17 Nov 2011, 16:06 |
--------------------
Clio III
|
|
MMM |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 September 06 ![]() |
@myr: cum este materialul bordului la Team?
este tot din material slush (moale) ac la dynamique? sau este din platic dur ca la versiunea authentic? te intreb deoarece am comandat si eu un Team 1.5 dci/90 cp si vreau sa ma asigur ca nu am vreo surpriza... ![]() crezi ca poti sa mai pui ceva poze cu masina, inclusiv cu interiorul? noi mai avem un dynamique 1.5 dci/90 cp si vreau sa spun ca alearga cu motorasul asta de mananca pamantul. Iar consumul...este jenant de mic ![]() |
--------------------
Audi
A3 Sedan 1.4 tfsi
Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:06 |