Imprimanta Epson, HP,Canon,Lexmark......, doresc sa cumpar, cum aleg?
![]() ![]() ![]() |
Imprimanta Epson, HP,Canon,Lexmark......, doresc sa cumpar, cum aleg?
teodor |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 176 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Cam slabute info ne dai...
Oferta e foarte variata, personal recomand hp, folosesc un 1320n la birou. Mi-au placut mult 1100, 1200 si variatiunile pe tema asta. Mai exista una mica, compacta, cel mai ieftin laser de la hp - pe-aici prin firma si e super ok. Daca vrei color, se schimba datele problemei, nu pot sa-ti spun nimic. Folosesc HP 1200 de vreo 5 ani si sunt foarte multumit. PS: Iar o sa iasa un topic aprins despre HP sau nu HP... |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(teodor @ 14 Jul 2005, 15:03) apropo pai portul paralel ce a patit, nu se mai foloseste . uneori nu mai exista. QUOTE(cristianco2002 @ 14 Jul 2005, 15:07) evident. Laser/Deskjet? Color/Alb-negru? Tre sa stie si A3? Vrei ceva mai spre imprimanta foto sau ceva strict business? Daca e deskjet ai de gand sa folosesti cartuse originale (adica sa le schimbi) sau sa le incarci? This post has been edited by Lolek: 14 Jul 2005, 15:12 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
Folosesc imprimanta Canon i 350
Merge bine de un an. Se gaseste cerneala ieftina pt ea, la Prod..... (restul iti pot da pe MP). Numai din pretul cartuselor o amortizezi in 3 luni. Singura chetie e ca e cam zgomotoasa. si cam uratica, adica se vede ca e ieftinache. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
teodor |
![]()
|
Ok, excludem Laser
M-am hotarat pe inkjet si oscilez intre Lexmark si HP.In cea mai mare parte a timpului o sa printez black, dar ma uit si vad ca la HP cartusele color sunt 3 si asta costa. Nu o sa fie folosita decat ca o imprimanta pt. un birou mic. Un criteriu important in alegere sunt consumabilele adica cartusele, daca sunt scumpe sau nu.Am un Canon vechi un BJC 1000 , a facut fata timp de 4 ani, dar la Canon cartusele sunt scumpe rau de tot, chiar si azi cand am vrut sa iau cartus pt. ea am vazut ca sunt intre 900 mii si 1 mil.Nu ami merge sa tot incarc , sa dus cartusul, fizic e depasit. Am observat de mai mult timp, ca cartusele pt. HP sunt mai ieftine |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
- BZ-xx-www M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Pentru un birou mic as lua HP 1100/1200.
Pentru birou, nu e rentabil altceva in afara de laser. Costul pe pagina e extrem de scazut fata de inkjet. Cate pagini color ai de gand sa printezi intr-o luna? |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(teodor @ 14 Jul 2005, 14:03) In principal sa aflu si eu cam care ar fi cea mai potrivita imprimanta pentru un utilizitator mic gen small office home office (SOHO) cu pana 1000 pag/luna sau 2 000 pag. Pai la peste 1000 pagini/luna, un inkjet iese automat din discutie. Ramine numai laser. Iar daca vrei un laser BUN, atunci nu ai decit o alternativa: HP ![]() PS. Parca a mai fost pe aici un topic despre imprimante (chiar laser). Il astept pe Valentine ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Daca vrei imprimanta cu jet trebuie sa-ti iei una la care reumplerea e ieftina. Asta poti s-o afli din cataloagele celor care fac asa ceva. Personal vanez acum o imprimanta HP Deskjet 930, au fost niste imprimante extrem de fiabile, iar un litru de cerneala pentru ele e de ordinul zecilor de lei.
Dar fiind vorba de un birou iti recomand un laser. Iar cel mai mic pret per pagina, batand HP-ul, a fost o imprimanta Kyocera-Mita (in speta FS-10xx). Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
INKJET Canon cele mai rentabile.Tusul extrem de ieftin( nu trebuie sa schimbi cartusul cu totul doar faci un refill).Daca optezi pt calitate atunci al;egi Hp.
LASER Oferta e variata, nu te arunca direct la HP, sunt o gramada de imprimante laser care se merita. |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
torvalds |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 11 February 05 ![]() |
am epson cx3200 cu tot cu scaner , nu se merita pt ca nu se incaraca trebuie cumparate cartuse, se infunda capetele daca nu o folosesc o perioada de peste 2 sapt , plus ca calitatea (
![]() |
--------------------
Hyundai
1500
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca iti iei inkjet sa te uiti sa aiba cartusul cat mai mare (exclus 5-10-15 ml) altfel va sfarsi aruncata pe geam ca nu te va tine cartusul mai mult de 100 de pagini si daca ai de listat cine stie ce...
preferabil e sa aiba capetele de tiparire incorporate in cartus. daca se vor infunda cartusele (si sigur se vor infunda la un moment dat) vei inlocui cartusul si atat. la celelate vei inlocui imprimanta cu totul si n-ai facut nici o branza. pentru birou sa nu cauti rezolutie mare, chiar si maxim 600X600 dpi e arhisuficient. asa ca nu te lasa pacalit de cine stie ce rezolutii de 2400 etc. doar daca ai de printat poze sau cine stie ce pe hartii fotografice, dar asta mai rar. recomandabil e sa o tii cu rezolutia la minim, altfel se va consuma repede cartusul. Eu personal am acasa o imprimanta HP 610 C de 5 ani, la care am schimbat cateva cartuse, dar cam maxim 1-2 pe an si le refilam de vreo 4-5 ori intre schimbari. Cartusul color e original pe ea, nu mai merge, dar nu ma intereseaza. Acu daca ai de listat mult si mai ales alb-negru recomand laser totusi. Alege una buna calitativ si nu vei face altceva decat sa-i umpli tonerul de cateva ori pe an. Si sa-i iei hartiile tiparite din ea. Nu recomand la nimeni Lexmark Z6XX, am vazut la cineva cum cumpara asa ceva pentru birou, probabil isi ura angajatii ca au mainile curate ![]() Dar daca tot ai zis ca bani sunt atunci ia-ti laser, dar nu entry level, ia ceva mai bine inchegat This post has been edited by Laurentziu83: 14 Jul 2005, 22:28 |
--------------------
.
.
.
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
lexmark... mi-au trecut pe mana si cele mai ieftine si cele mai complexe modele si garantez ca sunt fiabile ... una a cazut de pe birou si merge ... le incarc cu seringa ... au fost cazuri cand am incarcat de 3 ori pe noapte cartusele au mii de pagini la activ.
calitatea e super pozele ies de nu ai treaba si pe economic tragi de te uita dumnezeu ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
da, dar tine al naibii de putin cartusul la modelele z6XX. la celelalt mai vechi stiu ca erau bune, dar la astea cred ca au fost cretini aia de au conceput cartusul ala cat unghia
|
--------------------
.
.
.
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei inkjet iti recomand Canon.
Eu am un Canon IP 1000 si sunt super multumit. E adevar ca e mai zgomotoasa dar e ieftina. Iar un cartus alb-negru (adevarat nu original) este 65.000. La pretu asta nu cred ca mai merita sa reumpli. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2004 - Ambition
- B XX RRJ Good things come to those who wait...
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Si eu am o multifunctionala Lexmark 1350 parca... in fine, se consuma urgent cartusele, asta e problema, insa am luat-o pentru scanner si copiator mai mult; recomand o imprimanta laser, daca e vorba doar de a/n, si am vazut cu 40$ Kyocera model vechi, excelente... doar c nu incape carton in ea.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai stati asa sa va explic:
Am un Lexmark X125 (multifinctional) un Canon PC D320 (care este de principiu xerox laser, dar poate fi folosit si ca printer), si un HP laser 1300. Pana acum toate au mers perfect si la mine se scoate la imprimanta nu gluma. Cea mai mare cantitate a fost printata cu HP-ul Merge brici (in jur de 3500 pagini pe luna) Canonu merge si ala (cam 2000 pagini pe luna) iar lexmarcu scoate si el 2-300 pag pe luna. Deci toate merg, sunt fiabile nu se pune problema... Consumabilele: HP scump dar merge incarcat, (pana in 500.000 lei /1 incarcare) face toti banii.... Lexmark scump si asta dar si el merge incarcat (eu il folosesc mai mult ca fax dar merge si scaner, printer)Canon bun al dreac'u si parca e mai ieftin decat celelalte... Ia si tu ceva de marca mai cunoscuta (HP, canon, lexmark) astia nu isi prea permit sa dea rasol.... Ar mai fi si Brother este un pic mai ieftina dar parca nu este asa de fiabila... Hai ca v-am lamurit de v-am omorat.... Edit: Pentru alb/ negru, peste 2000 pag pe luna iti recomand totusi un laser. Daca vrei si color, Iti poti cumpara pe langa laseru ala si ceva cu jet de cerneala ieftinache. Asa le poti folosi una pentru alb/negru si alta pt. color... Ma rog asa as face eu.... pardon asa am facut eu, dar la mine coloratu este ceva sporadic 10-20 pag pe luna.... (si sa nu ma luati ca inca nu am depasit faza cu creioane colorate ... ![]() This post has been edited by nairam: 15 Jul 2005, 08:18 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
teodor |
![]()
|
Castigatoarea a fost :
IMPRIMANTA INKJET A4, HP 3845, 4800X1200, 18ppm A/N, USB Cumparata din Careffour pret 253 RON cu cablu USB(printerul 249 RON) La prima impresie buna, softul in alegerea parametrilor de lucru simplu si foarte usor de configurat printerul.Are 2 cartuse , plus ca daca vrei sa scoti fotografii cumperi un cartus special color, cica atunci va printa fotografia cu 6 culori de baza. Nu prea inteleg eu cum ca stiam ca sunt 3 culori de baza, dar asta este. Era un model mai ieftin HP 3745 dar era cam uratel. Are viteza la printat buna, daca dai pe fast draft e rapida rau de tot(nu am mai vazut pana acum un inkjet asa rapit in modul asta). Cu o hartie buna scoate excelent, cartusele vor fi numai originale cel putin o perioada, cat sunt bani apoi calare pe rifil. Putin zgomotoasa la prima pagina, dar nu ii bai. Imprimantele laser visul oricui, dar iti trebuie un volum mare de printare si consumabile la alea sunt scumpe rau de tot. Gata nu le mai fac reclama, ca nu e cine stie ce un printer amarat. Acum se poate inchide topicul, multumesc tuturor pt. sugestii. |
--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI
SLZ 1,9 Diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 09:33 |