Vanzare Dacia 1310 - Probleme !
![]() ![]() ![]() |
Vanzare Dacia 1310 - Probleme !
Gsheet |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1992
- IS-85-KSV
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Deci sa inteleg ca masina e trecuta pe o firma "fantoma"? Daca e asa eu zic sa o dai pe 5 milioane,eventual mai opresti diverse chestii bune de pe ea daca are (o tapiterie buna,un bord bun,ceasuri bune,electromotor)pentru vanzare
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca o poti da linistit.Singura chestie nasoala e pentru ala ca nu o sa poata sa o inamtriculeze.Tu nu ai nicio treaba cu masina pe acte?Daca omu nu vrea fiscal(ca oricum tu nu ai cum sa ii dai),atunciia-ti linistit banii si scapa de ea!!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Daca firma (SRL, presupun) a avut asociat unic, si a aintrat in dizolvare/lichidare fara probleme cu creditorii, toate activele firmei (inclusiv masina), au trecut fara alte formalitati in proprietatea patronului respectiv. Acesta o poate inmatricula pe numele lui, apoi restul (vanzare, etc.).
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Gsheet |
![]()
|
Da , dar tata ma freaca la cap, sa ma duc eu sa ma interesez de ce acte avem nevoie ca sa o dam la casat.
Nu stiu exact ce acte avem, stiu ca sunt pe numele firmei care a fost intrecut. . . ![]() Dar 500ron , este putin ? 3 Dec 2011, 16:34: Si inca o intrebare ![]() Multumesc anticipat, nu ma asteptam la un raspuns asa de repede ! This post has been edited by Gsheet: 3 Dec 2011, 15:34 |
--------------------
Dacia
1310
1992
- IS-85-KSV
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai masina mai e inmatriculata ? Mai e in evidente la finantele locale ? Impozite, blah blah...incepeti cu asta.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Gsheet |
![]()
|
Masina, da este inmatriculata.
Daca mai este in evidenta la finante. . . nu cred, dar cum pot verifica ? |
--------------------
Dacia
1310
1992
- IS-85-KSV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dupa ce-o dezechipezi nu mai ramane nmic din ea pt fier vechi.
Cum dracu' sa verifici? Te duci si intrebi. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
maho |
![]()
|
La "taxe si impozite locale" (casa, teren, auto) - la Directia fiscala a primariei. Da' mai bine renuntati la faza asta, daca firma nu mai exista (ca precis figureaza firma cu impozit masina neplatit). Mergeti direct la politie si urmati pasii pt. radiere.
|
--------------------
Dacia
1310
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
5 milioane iei tu pe ea la fier si stai linistit, nu te complica cu gainari de 2 lei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Gsheet |
![]()
|
Ok. Am intrebat cu "taticu", si are acte insa nu poate sa o vanda. Mia explicat acum alb pe negru, ca la prosti.
Am nevoie sa o duc eu la fier vechi, si sa stiu de ce acte am nevoie ca sa o radiez. . . poate stiti voi ? Oricum am sa merg lungi si am sa ma interesez. . . la politie, cred? Sau la r.a.r ? |
--------------------
Dacia
1310
1992
- IS-85-KSV
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ia pe naiba 500 de lei la fier vechi...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Asa cum e poate, dar cu un flex mare si o zi de lucru ia sigur, am un coleg si a dus-o 'sortata'.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Asa zic si eu, sa o dezmembreze, piesele bune sa le puna in vanzare la bursa, ce nu mai poate fi salvat dat la fier vechi - pe sortimente: fonta la fonta, aluminiu la aluminiu, fier la fier etc. E pacat de ea. Caroseria taiata cu flexul, urcata intr-o autoutilitara si aia e. Nu se merita sa o dai pe 5 milioane. Mere taiata si cu panza de bomfaier, daca n-ai flex mare.
This post has been edited by Filip: 12 Dec 2011, 17:29 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:17 |