Rola intinzator alternator, rulment rola uzat
![]() ![]() ![]() |
Rola intinzator alternator, rulment rola uzat
doar_eu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 31 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- Tm 05 Zen
|
|||
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
cureaua la alternator la supernova nu este intinsa de nici o rola....
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
am facut eu aceasta operatiune dar m-am dus la magazin cu rulmentul in mana si este rola de la cureaua de compresor nu de la alternator si se poate scoate rulmentul si inlocui, costul rulmentului este undeva pana in 10 RON
aceasta rola este numai la masinile cu AC This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 12 Dec 2011, 21:51 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
doar_eu |
![]()
|
Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Ca sa fiu mai explicit, in caz ca a remarcat cineva codul: cureaua de alternator angreneaza fulia alternatorului si ...o rola. La acea rola ma refer, nu la fulie. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- Tm 05 Zen
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
doar_eu |
![]()
|
SERGIULICA04FUX -> ai perfecta dreptate, am verificat in dimineata asta. Mecanicul a scos sub ochii mei cureaua de la alternator si probil apoi pe cea de la compresor ... am vazut doar rola neangrenata si am tras concluzia gresita.
E rola angrenata de cureaua de la compresor. Si daca asta este..... cred ca am vazut undeva pe forum cota la rulment 6202. O confirmare ar fi binevenita. Multumesc. |
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Clima
- Tm 05 Zen
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:55 |