Sistem prindere proiectoare, pentru ingreunarea furtului
![]() ![]() ![]() |
Sistem prindere proiectoare, pentru ingreunarea furtului
lar |
![]()
|
||
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|||
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
Doamne ce maniaci !! Mamama ce ma oftica astia care fura ...sincer eu nujt ce sa zic pentru ca nu am proiectoare
|
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Fericitule, nici sa nu-ti pui ca nu se merita. Dar poate cineva totusi sa-mi dea un raspuns ? A facut cineva un sistem de prindere mai bun ?
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
pune-te in locul unui animal...care este...el...hotul. ca om nu e.
vine animalu' cu pofta de furat proiectoare...stie ca operatiunea ii ia 5 min si te gasesti tu sa pui un sistem antifurt pai sa nu se enerveze el si sa ti le sparga (daca nu mai mult) ca sa te inveti minte? la asta m-am gandit cand am vrut si eu sa-mi scot tija de la broasca usii: nu pot sa deschid usa cu cheia, sparg geamul |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
C.M. si-a prins suportii cu doua suruburi. Era si o schita pe forum dar n-am reusit sa o gasesc.
|
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
dandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
o surubelnita torx parca? asta: surubelnita torx 20 ?
This post has been edited by dandrei: 19 Jul 2005, 13:42 |
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca o ideee de pe logan: Poate incercati sa faceti niste carenaje in partea inferioara intre bara si scut, prinse de bara si de scut. Nu mai sta jotul sa incerce sa bage mana daca vede ca nu are loc.
Cu fibra de sticla (exista kituri de reparatie cu fibra si cu maclavaisul aferent, vreo 30 RON pt. 1,5 mp de plasa de fibra, mai mult decat suficient). |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lar |
![]()
|
Buna ideea cu carenajul, dar am auzit ca le scot si prin impingere din partea frontala. Cred ca dupa ce le montez la service le voi da singur jos si voi umbla fara ele pana voi gasi o solutie, ca n-as vrea sa mi le fure a doua oara.
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Prin fata nu se pot scoate daca sunt bine prinse in suporti deoarece suportii se incastraza peste locasul respectiv din cate tin minte.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai suportii aia se fixeaza prin impingere si o usoara rotire. Asta inseamna ca daca impinge de ele mai serios cad. O solutie ar fi lipirea suportilor cu un adeziv bun. Proiectoarele mai pot fi dat jos (mai greu ce-i drept ca nu prea e loc prin spate). dar ce te faci daca, vorba lui Adrian, hotul e pus pe fapte mari. Iti strica si bara.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
MihaiRTC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 ![]() |
Eu am vazut ca se misca f usor proiectoarele cand am spalat masina si am apasat putin pe proiector. Surpriza: se miscau f usor. Le-am indesat mai bine dar dupa un timp tot se miscau asa ca le-am fisat cu un surub autofiletant care strapunge si suportul de proiector si plasticul proiectorului. E adevarat ca si ala se poate desface daca iti pui ambitia dar tre sa te bagi pe dedesubt si sa te uiti. Cert e ca nu mai poate nimeni sa le smulga. Simplu si eficient :-)
|
--------------------
dacia
solenza clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 17:41 |