ciudatenii semnalizare, semnalizare zapacita
![]() ![]() ![]() |
ciudatenii semnalizare, semnalizare zapacita
faraonulcj |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 December 11 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|||
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
In cazul in care ai si alarma, e strapunsa una din diodele de pe traseul alama - becuri de semnalizare, mai exact cea care e legata pe semnalizare stanga.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Verifica si releul de semnalizare , poate a intrat apa la el . Eu l=-am schimbat deja acum 2 ani , dar a mea e din 2003 . Eu azi dimineata aveam probleme cu stergatoarele , adica pe temporizare si stropit mergeau continuu . Pana am ajuns la serv. au inceput sa mearga normal . Trebuiesc verificate toate si cu un spray de contacte la indemana .
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
Sau verifica daca ai masa la lampa spate
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
JOHN123 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
Scoate tripodele si da cu spray-contact! Mai face?
|
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|
faraonulcj |
![]()
|
buna domnilor si sarbatori fericite , scuze ca nu am mai scris nimik , dar am fost plecat
problema e ca nu gasesc releele la masina mea, in afara de cele de langa baterie , nu am nici un releu. in locul in care sunt date releele in schema electrica eu am o cutie cu integrate si smd-uri si alte piese electronice jonn tripodele stiu ca sunt la planetare, poate sunt mai in necunostinta , imi spui ce sunt tripodele la semnalizare? ms |
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
Ming |
![]() ![]()
|
![]() Membru Irlandez Group: Members Posts: 445 Joined: 2 July 10 From: Alba Iulia ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 21 Dec 2011, 10:28) Verifica si releul de semnalizare , poate a intrat apa la el . Eu l=-am schimbat deja acum 2 ani , dar a mea e din 2003 . Marius, acum sincer ai vorbit doar ca sa apara mesaj de la tine (treaba cu spray-ul de contacte nu e rea). Daca releul de semnalizare ar fi "baut" apa nu ar mai fi mers deloc sau ar fi mers aiurea semnalizarea (si stanga si dreapta) Separatia stanga de dreapta se face in butonul de avarie, maneta de la semnalizare, releul flash(ala care aprinde avaria la blocarea/deblocarea usilor) si diodele de la alarma (daca ai alarma) alea 4 componente trebuiesc verificate (atentie, daca scoti butonul de avarie nu va mai merge semnalizare deloc. Alimentarea releului se face prin acel buton) Sarbatori fericite tuturor This post has been edited by Ming: 27 Dec 2011, 00:14 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Avantage
- B-40-FJB I'd rather lose by a mile because I built my own car, then win by a inch because someone built it for me.
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(faraonulcj @ 26 Dec 2011, 21:28) buna domnilor si sarbatori fericite , scuze ca nu am mai scris nimik , dar am fost plecat problema e ca nu gasesc releele la masina mea, in afara de cele de langa baterie , nu am nici un releu. in locul in care sunt date releele in schema electrica eu am o cutie cu integrate si smd-uri si alte piese electronice jonn tripodele stiu ca sunt la planetare, poate sunt mai in necunostinta , imi spui ce sunt tripodele la semnalizare? ms A vrut sa spuna cuplele(mufe,conectori electrici) de la triplele(lampile) pe spate.Eu am tras masa suplimentara la acestea si am scapat definitiv cu aceasta problema la ele.Asa cum s-a mai spus ,mai este posibil ca o dioda de la alarma sa fie strapunsa(daca aceasta problema apare numai cand semnalizezi,daca apare si la calcarea franei este vorba de cupla triplei.Daca alarma are 2 fire care duc la cele doua ramuri ale semnalizarii,diodele sunt in alarma,daca este un singur fir, bifurcatia realizata cu cele 2 diode este afara,undeva izolate pe firele de semnalizare ale masinii. |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
JOHN123 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 26 September 09 ![]() |
Da, scuze, triple am vrut sa zic; sunt obsedat de planetare pe care vreau sa le verific mai la primavara, si tot caut tripode despre care am auzit ca s-ar gasi si separat. In alta ordine de idei, eu am sugerat o posibila rezolvare la o problema pe care am avut-o si eu.
|
--------------------
SOLENZA
1.4MPI
2004, CLIMA Sandero Stepway 0.9 TCE
"Nimic din ce-i omenesc nu mi-e strain"(Terentiu) |
|
faraonulcj |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
laur82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 18 January 09 ![]() |
Am si eu oarecum o probl asemănătoare:la mine nu se mai aprind avariile când am deschisă o ușa si contactul pus...sau când pun alarma la masina.Care ar fi cauza?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala/2004
- DB-82
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aia e o functie a alarmei.
Eu as verifica iesirea alarmei si legarea ei la releul flash sau la butonul de avarie (dupa cum o fi legata) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
laur82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 18 January 09 ![]() |
Si unde sau cum pot verifica lucrul asta? Sub bord langa volan?
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala/2004
- DB-82
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:08 |