Cum recunoasteti autogazul falsificat, + Sfaturi pentru cumparatorii de GPL
![]() ![]() ![]() |
Cum recunoasteti autogazul falsificat, + Sfaturi pentru cumparatorii de GPL
musicall |
![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Alimentezi tu statia de gaz. Daca presiunea din rezervorul statie e mai mica decat cea din rezervorul masinii (in fine, butelia masinii) alimenteare e imposibila. Pentru GPL statiile de umplere nu au pompe si alimentarea se face pe baza diferentei de presiune dintre butelia statiei si cea a masinii. Logica (,) ca daca butelia masinii are presiunea mai mare decat cea a statiei de umplere nu are cum sa intre gazul in ea. Mai in gluma, mai in serios, ajungi sa umpli tu statia de alimentare in loc sa iti face ea plinul.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 23 Jul 2005, 19:12) Alimentezi tu statia de gaz. Daca presiunea din rezervorul statie e mai mica decat cea din rezervorul masinii (in fine, butelia masinii) alimenteare e imposibila. Pentru GPL statiile de umplere nu au pompe si alimentarea se face pe baza diferentei de presiune dintre butelia statiei si cea a masinii. Logica (,) ca daca butelia masinii are presiunea mai mare decat cea a statiei de umplere nu are cum sa intre gazul in ea. Mai in gluma, mai in serios, ajungi sa umpli tu statia de alimentare in loc sa iti face ea plinul. Ba din contra, GPL-ul se baga in rezervorul masinii cu o pompa actionata de un motor electric, asa mi-a explicat odata cineva de la Crimbo. Apropo, oare de ce dl. inginer nu a mentionat printre companiile care nu-si permit sa faca rabat la calitate si pe Crimbo? GPL-ul lor mi se pare foarte bun...parerea mea. |
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Crimbo am bagat si eu in masina o SINGURA data....
S-a simtit/vazut imediat diferenta dintre Crimbo si LukOil de la care bag mereu... Crimbo e varza... |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
haiducro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 21 May 04 From: TM ![]() |
La mine invers, Luk m-a dezamagit total. In Timisoara Crimbo are gaz bun, nu am avut probleme pana acuma cu gazul de la ei. In schimb cu gazul de la Luk si cel de la Eurogaz mi-a consumat mai mult si nici nu fugea bine. Crimbo am mai bagat din Severin si la fel, am fost multumit.
|
--------------------
Renault
Scenic II
1.9 dci 2003
|
|
mariusCYP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 17 June 05 ![]() |
asta este foarte interesant nici nu am observat pana acum!odata am luat de la alba-iulia la Cimbro si a fost fpoarte iute la viteze!dar eu mereu luat la EUROGAZ si nu am avut probleme si nu am observat diferenta vitezei!
dar cateodata am luat la cimbro!am citit odata la carte undeva spune ca acelasi tip de gas acelasi firma este f bun pt vinteze.daca iei mereu alta parte si nu face bine la motor!sunt foarte interesant acest subiect!cineva pot sa ma spuna asta intrebari mai noutatii!eu am masina pe gas timp de 3 ani si nu am avut probleme cu instalatia! |
--------------------
dacia
break
- TM 08 ---
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Doamne! Poate sa traduca cineva ce-i scris mai sus???
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:53 |